Če si želiš ustvariti kariero v našem podjetju, je tole namenjeno tebi…

Če spadaš med pogumne in delavne
oglaševalske navdušence, je tole
namenjeno tebi...

»Ta dobro poznana marketinška agencija išče nove sodelavce zaradi povečanega obsega dela in prevelikega povpraševanja potencialnih strank«

»Ta dobro poznana
marketinška agencija išče 
nove sodelavce zaradi 
povečanega obsega dela in 
prevelikega povpraševanja
potencialnih strank«
Živijo, Filip tukaj. Ne vem točno, kako ti je uspelo najti to spletno stran, sem pa vesel, da si jo : )

Za letu 2022 namreč v sklopu naše dolgoročne vizije (postavitev ene izmed TOP 10 najbolj uspešnih marketinških ekip v zgodovini, poslovanje na več mednarodnih trgih, 100+ zaposlenih, itd.) planiramo konkretno širitev in smo trenutno na dobri poti, da letos podvojimo potrojimo naše prihodke, vpliv in uspehe naših poslovnih partnerjev.

Spodaj ti zato pripenjamo trenutno aktualne razpise, ki si jih pozorno preberi.

Istočasno imej v mislih, da se nam zaradi velikega števila povpraševanj, ki stojijo v čakalni vrsti malo mudi, kar pomeni, da (v primeru interesa) ne čakaj na "krompirjeve počitnice" ali "začetek faksa", pač pa svojo prijavo čimprej oddaj.

Veselo branje,

Filip & Ekipa

P.S. Ne najdeš tistega, kar iščeš, pa misliš, da vseeno pašeš v eno izmed bodočih najboljših marketinških ekip na svetu? Nič zato. S solastnico podjetja Saro verjameva, da se za dober kader vedno najde delo, zato ti v tem primeru predlagava naslednje…

Na hitro si preberi ta razpis (večino povedanega bo verjetno relevantno tudi za tvojo prijavo), nato pa naredi naslednje…

Posnemi 30 do 60 sekundni video, v katerem povej…

Kdo si, kaj že znaš in predvsem ZAKAJ misliš, da si pravi kandidat oziroma kandidatka za mesto v naši ekipi.

Po domače – v tem video posnetku se pač prodaj : )

Še posebej bomo veseli prijav copywriterjev, content creatorjev, FB & IG oglaševalcev, vodij projektov, SEO specialistov, IT & WordPress mojstrov, Google oglaševalcev, profesionalnih osebnih asistentov in asistentk, video genijev ter vseh ostalih, ki znajo ustvariti dodano vrednost za nas in naše naročnike.

Ta video-nagovor naloži na Youtube kot “unlisted” in nam povezavo do njega pošlji na ekipa@filippesek.com

V zadevo tega elektronskega sporočila napiši “KARIERA PRI FILIPU”, v samo vsebino E-maila pa poleg povezave do Youtube videa, nujno priloži še svojo telefonsko številko ter povezavo do svojega osebnega Facebook profila.

Priporočljivo je, da zraven dodaš tudi CV in/ali kakšen primer tvojega dosedanjega marketinškega dela, saj smo vedno veseli dodatnih informacij o ljudeh, s katerimi bomo morda v prihodnosti sodelovali.

Če te bomo na podlagi tega video posnetka ter E-maila prepoznali kot primernega kandidata oziroma kandidatko, te bo v najkrajšem možnem času kontaktiral nekdo iz naše pisarne.

P.P.S. Si še tu? Ne vem točno, kaj iščeš, ampak v duhu zimzelenih marketinških praks ti bomo spodaj dopisali še par izjav naših poslovnih partnerjev… in par izjav naših članov ekipe.

“Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je v po poglobljenem pogovoru hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiseln načrt.

Zaradi njega nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2021 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!”

Simon Osterc  //  ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

“Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo ter ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev.
Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

Lara Pernat, vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.


"Dostavi to, kar je obljubil. To je največja razlika proti ostalim. Delali smo z ogromno marketinških agencij in moram reči, da se edino pri njemu počutim zelo sproščeno."

Rok Kramer,  soustanovitelj znamke nuMe

Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že 8. Seveda smo z napredkom zelo zadovoljni, še posebej pa bi pohvalila odzivnost njihove marketinške agencije ter samo prilagodljivost na trenutno zelo aktualne spremembe.”

Lili Sovinc, solastnica optike Oftalmos

“Najprej nisem bila povsem prepričana, ali je dobro mešati poslovno in zasebno življenje. Po dveh letih lahko rečem, da je bila to ena izmed najboljših odločitev.

Malinca je namreč v zadnjih dveh letih dosegla ogromno rast, v marcu 2021 pa smo dosegli kar pol milijona mesečnega prometa.

Eden izmed razlogov je zagotovo Filipova ekipa, saj uspešno vodijo naše Facebook in Google plačljivo oglaševanje… še posebej pa sem vesela, da v sklopu njihove VIP storitve pomagajo pri razvoju našega internega kadra ter nas dodatno izobražujejo.”

Nastja Kramer Pesek  //  Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

Preden sem postala del FP ekipe, sem delala v dveh večjih podjetjih in kaj naj rečem... zadev med sabo sploh ne morem primerjati. Delo pri Filipu je včasih namreč kot iz drugega planeta. Od tega, da od tebe ZAHTEVA, da zaradi produktivnosti na E-maile NE SMEŠ odgovorjati več kot 1x na dan, do tega, da imaš z njim skoraj vedno pogovor kot "človek-človek" in ne kot "šef-zaposleni". In morda tudi je delo s Filipom včasih stresno, vendar je enkraten občutek, ko z nasmehom stopiš skozi vrata pisarne in veš da nekdo zares verjame vate in tvoje delo.

Živa Kočevar  //  Bivša vodja pisarne


Spomnim se, ko sem po približno enem mesecu dela želel dati odpoved. Dela in informacij je bilo enostavno preveč in mislil sem, da takega "drila" ne bom zdržal. Na koncu mi je vendarle ta začetni pritisk uspelo premagati in vesel sem, da sem vztrajal. Ko sem nato končno prišel v pravi ritem, sem začel v delu uživati in ga danes ne bi zamenjal za nič na svetu : )

Primož Romih  //  Video velemojster


S Filipom sva skupaj v polnem obsegu sodelovala slaba 3 leta. Čeprav sva sporazumno to sodelovanje zaradi različnih dolgoročnih interesov prekinila, lahko o njem in delu z njim govorim zgolj z izbranimi besedami. Dobil sem toliko enega znanja in izkušenj (tako poslovnih, življenskih, kot marketinških), ki so mi dali odlično osnovo za zagon lastnega mednarodnega start-upa. Delo z njim definitivno priporočam vsakemu, ki ima trdo kožo ter si želi rasti.

Rene Trupej  //  Bivši direktor marketinga


Kot samostojni podjetnik sem na področju video kreative izjemno uspešno delal zadnjih pet let. V letu 2021 pa sem začel razmišljati o tem, da bi bilo zanimivo, če bi se pridružil kakšni ambiciozni ekipi, ki moja znanja potrebuje, obenem pa razširil svoja obzorja na področju marketinga. FP marketinška agencija je bila odličen FIT; hitro smo se dogovorili za poskusno obdobje. Spoznal sem ekipo, s katero sem se hitro “zaštekal” in tudi videl, kako je delati s Filipom. Njegovi visoki standardi so sprva morda lahko zastrahujoči, meni pa so všeč, saj lahko zaradi njih hitreje napredujem, se razvijam kot oseba in tudi kot podjetnik.
Super je, da imam kot “senior kader” pri delu precej odprte roke ter lahko s pomočjo sodelavcev realiziram lastne ideje, ki projektom dodajo večjo vrednost

Matjaž Koren  //  Vodja video oddelka


Filipa poznam že 7 let in aktivno spremljam njegov razvoj in napredek. V “starih časih” sem prišel na kakšno njegovo delavnico, pred kratkim pa sem začel razmišljati, da bi z njim združil moči in mu pomagal pri njegovi misiji postavitve ene izmed najbolj legendarnih marketinških ekip v zgodovini. Čeprav sem imel pred pričetkom dela v letu 2021 ogromno izkušenj z vodenjem projektov in marketingom, me je način dela v njegovi ekipi močno presenetil. Fantje in dekleta dejansko razumejo celotno oglaševanje in človeško psihologijo na čisto drugem nivoju in na začetku res ni enostavno ujeti njihovega “ritma”. Pa tudi kasneje izzivi niso ravno preprosti, saj Filip poskrbi za to, da stalno zvišujemo svoje standarde in ambicije. In to mi je zelo všeč!

Denis Kondić  //  Senior vodja ključnih projektov


Že dolgo časa sem si želela delati v marketingu in ko sem marca 2021 videla, da FP ekipa išče novega “marketinškega genija”, sem brez odlašanja še isti dan poslala svojo video prijavo. Upala sem seveda na najboljše, a nisem prišla niti do uvodnega razgovora, saj so očitno takrat iskali nekoga z več predhodnimi izkušnjami. Kljub temu me je Filip v tistem tednu osebno poklical in mi dejal, da se mu zdim zanimiva in da me bo imel v mislih za naslednjič… ter da naj do jeseni preberem 10 marketinških knjig iz njegovega seznama. Iskreno nisem bila ravno prepričana, da se bo ta “ponovni klic” zgodil, a se je - kar je bilo super in je še povečalo moje zaupanje ter spoštovanje do Filipa in njegove častne besede! Sledila je serija razgovorov in uvodnih testnih nalog, po katerih sem nato vendarle dobila priložnost za delo ter kariero v tej marketinški agenciji. Poleg razgibanega in ustvarjalnega dela mi je všeč, ker lahko sodelujem z motivirano, simpatično in malce "usekano" ekipo, kjer se resnično počutim kot doma. Seveda pridejo tudi dnevi, ko “el jefe” dobiva neke svoje prebliske, da ne dosegamo želenih ciljev in potem nastane cel kaos. A navsezadnje so visoka pričakovanja glavni ključ do dolgoročnega poslovnega in osebnega uspeha, h kateremu stremim tudi sama.

Žana Vrhovnik  //  Marketinški genij


Dolgo časa sem razmišljal o tem, da bi delal s FP ekipo... in dolgo časa tudi nisem poslal prijave. Priložnost se mi je cel čas zdela zanima, a "timing" enostavno ni bil pravi. Prav tako sem dvomil, da sem lahko na razpisu konkurenčen, saj tedaj s področja marketinga - razen močne želje po novem znanju - res nisem imel veliko izkušenj. Naposled sem prijavo vendarle poslal in edina stvar, ki jo danes obžalujem, je ta, da je nisem poslal že prej. Delo je namreč dinamično in drugačno (v dobrem smislu seveda), predvsem pa mi je všeč, da lahko zaradi mentorstva v podjetju hitro napredujem ter se razvijam.

Tadej Tešić  //  Marketinški genij


Filipa sem spoznala pred dobrimi štirimi leti, ko sem obiskala enega izmed njegovih seminarjev. Zdel se mi je zanimiv, ker je bil “drugačen” in takoj sem ugotovila, da je to nekdo, od kogar se želim učiti. Si pa iskreno nikoli nisem mislila, da bo v naslednjih nekaj letih postal moj mentor, prijatelj in poslovni partner, za kar sem seveda neizmerno hvaležna.

Sara Hiti  //  Direktorica marketinga