Preden začneš prebirat splošne pogoje poslovanja, vedi, da za spodnjim pravnim spisom stoji pošteno, dobronamerno podjetje, ki svoje stranke spoštuje in se ves čas srčno trudi, da jim tako ali drugače pomaga na poslovnem področju. Prav tako ti že v štartu lahko “po domače” povemo, da s tvojimi (osebnimi) podatki ne počnemo nobene bizarne in škodljive stvari… in da lahko skladno z zakonom in spodnjimi uradnimi mislimi kadarkoli zahtevaš izbris tvojih podatkov oziroma se odjaviš od prejemanja naših sporočil.

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu https://filippesek.com/. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja FP RESEARCH d.o.o., Špruha 33, 1236 Trzin, DŠ: SI 44412576 in je informativne narave.

Lastnik omenjenega podjetja je Filip Pesek Omerzel.

Omejena odgovornost

FP RESEARCH d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani https://filippesek.com/ in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. 

Filip Omerzel Pesek lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://filippesek.com/ za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Filip Omerzel Pesek bo z vsemi podatki, zbranimi na straneh https://filippesek.com/, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Ko vnesete na katerokoli našo spletno stran vaš e-mail naslov se v celoti strinjate, da lahko podjetje FP RESEARCH d.o.o., Špruha 33, 1236 Trzin, davčna številka: SI 44412576 (v nadaljevanju upravljavec osebnih podatkov) uporabi vnešene podatke (kot npr. e-mail naslov, telefonsko številko itd.) za namene neposrednega trženja, statistično obdelavo, izdelavo raziskav, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij, raznih nagradnih akcij ter vabil na dogodke, komuniciranja, vsakodnevnega izvajanja marketinških raziskav, prilagajanja ponudbe, segmentiranja in izvajanja drugih vrst tržnih in poslovnih analiz ter za druge namene.

Če posameznik ne želi, da mu upravljavec osebnih podatkov pripravi prilagojeno ponudbo glede na obisk njegove spletne strani lahko bodisi onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih podatkov znotraj obrazca na spletni strani upravljavca ter tako zagotovi svojo anonimnost.

Privoljenje lahko posameznik prav tako kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov [email protected] ali se odjavi direktno iz prejete elektronske pošte, poslane preko tretjih orodij za pošiljanje masovne e-pošte.

Bolj podrobne informacije o obdelovanju vaših informacij lahko najdete na spletni strani https://filippesek.com/politika-zasebnosti/ 

Uporaba besedil in materialov

V primeru, da FP RESEARCH d.o.o. ugotovi, da je kupec brez njegovega pisnega dovoljenja razmnoževal ali prodajal posamezne izdelke (npr. knjigo Pisma Za Leona, mentorski program All Access, razno-razne online-tečaje, itd.), ima prodajalec pravico, da kupca kazensko ovadi in za povzročeno poslovno škodo zahteva denarno kazen.

Posebnosti glede morebitnih dogodkov, ki jih organzira podjetje FP RESEARCH d.o.o.

1… Vsi dogodki se snemajo in slikajo, kar pomeni, da s prijavo nanj dovolite, da vas lahko v sklopu množice za trenutek posnamemo ali fotografiramo ter nato ta mini-material uporabimo v promocijske namene (objave na socialnih omrežjih, oglasi, itd.)

2… Ko se enkrat na dogodek prijavite in svojo vstopnino plačate, vračilo kupnine ni možno, razen če ste karto kupili kot fizična oseba in to naredite v roku 14-tih dni od nakupa.

V primeru, da pred dogodkom zbolite ali zaradi višje sile ne morete priti na dogodek, se vaša kupnina kot dobropis prenese k naslednjemu dogodku ali nakupu ene izmed naših višjecenovnih storitev (Discovery Workshop, Podjetniški Pospeševalnik, Done-For-You marketinške storitve, ipd.)

Če se slučajno zgodi, da na dogodek pridete in po koncu ocenite, da ni bil vreden prebite pare, nam to javite v roku sedmih koledarskih dni in brez vprašanj vam bomo vrnili vaš denar.

Piškotki

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih brskalniki kot so Firefox, Chrome ali Internet Explorer, nalagajo na vaš računalnik med brskanjem po spletu. Več informacij o tem, kaj piškotki so, lahko najdete tukaj.

V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov, hkrati pa smo vam omogočili tudi izbiro, katere piškotke želite uporabljati in katere ne.

Vrste piškotkov na naši spletni strani:

1. Obvezni piškotki

Obvezni piškotki, so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje. To so na primer piškotki, ki skrbijo za seje prijavljenih uporabnikov (administratorji, moderatorji strani), to so tudi piškotki, ki se naložijo na vaš računalnik zaradi tega, da ob naslednjem obisku vemo, katere od ostalih piškotkov dovolite in katere ne. Na osnovi informacij v teh piškotkih se delovanje in prikaz spletne strani prilagaja vam.

2. Statistika obiska

Upravljalci spletnega mesta si želimo vedeti, kje se naši obiskovalci zadržujejo, katere od posameznih vsebin so najbolj obiskane in od kod sploh pridete na našo spletno stran. To je naša edina povratna informacija in večinoma edini stik z našimi obiskovalci. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov. Na podlagi piškotkov, ki jih naložimo na vaš računalnik, lahko vemo ali ste prišli k nam prvič, ali pa ste naš redni obiskovalec.

3. Ostali piškotki (3rd partiy cookies)

Ti piškotki skrbijo za pravilno nalaganje vtičnikov družabnih omrežij, kot so recimo Facebook, Twitter, Linked-in. V isto kategorijo spadajo tudi video vsebine naložene iz skupnosti Youtube in Vimeo. Piškotki družabnih omrežij kot so Facebook, Twitter, Google+ in podobni beležijo največ informacij o uporabnikih in tako potencialno najbolj ogrožajo vašo zasebnost.

Na spletni strani filippesek.com se piškotki socialnih omrežij NE nalagajo avtomatsko, temveč zgolj na izrecen zahtevek obiskovalca s klikom na logo posameznega dužabnega omrežja. Nad morebitnimi piškotki, ki se naložijo ob kliku, upravljalci filippesek.com nimamo vpliva.

Katere piškotke uporablja spletno mesto filippesek.com?

Uporabljamo naslednje piškotke:

1. Obvezni za delovanje strani

cc_necessary

cc_analytics

To so obvezni piškotki, v njih si zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. Ti piškotki imajo trajanje malenkost manj kot 365 dni.

2. Statistika obiska

__utma

__utmb

__utmc

__utmz

To so piškotki, ki jih uporablja orodje Google Analytics. Omogočajo nam, da lahko opazujemo, kako se uporabniki premikajo znotraj naših spletnih strani. Ti piškotki imajo tranjanje do 2 leti.

Ali me lahko Google identificira na podlagi teh piškotkov?

Kratek odgovor je NE. Google ne more nikogar osebno identificirati na podlagi tega zapisa. Za vsako spletno stran, ki uporablja Google Analytics ima posamezni uporabnik spleta različne identifikatorje, ki se generirajo naključno.

3. 3rd partiy cookies

V primeru da s klikom vključite katerega od socialnih vtičnikov, je mogoče, da vam le to vstavi svoj piškotek. Nad temi piškotki spletno mesto filippesek.com nima vpliva, zaradi tega družabnim omrežjem nalaganje piškotkov preprečimo, dokler obiskovalci tega izrecno ne zahtevajo s klikom. S klikom na ikono družabnega omrežja se zaženejo vtičniki, ki vam lahko nastavijo svoje piškotke in nad njimi nimamo nadzora. Nalaganju piškotkov se lahko preprosto izognete tako, da vtičnikov ne aktivirate. Vtičniki, ki jih uporabljamo so vtičniki družabnih omrežij Twitter, Facebook in Google+

Storitve in produkti

FP Podjetniški pospeševalnik

V kolikor podjetje FP Research d.o.o. tekom sodelovanja s stranko v programu FP Podjetniški pospeševalnik ugotovi, da stranka v sklopu aktivnosti programa ne sodeluje aktivno in se ne trudi dovolj, stranka izgubi možnost za garancijo v vrednosti 15.000 €, hkrati pa si podjetje FP Research d.o.o. pridržuje pravico, da stranki v primeru neaktivnosti tekom programa vrne denar in jo predčasno izključi iz programa. Tudi v tem primeru stranki garancija v vrednosti 15.000 € ne pripada. 

V primeru, da stranka izbere obročno plačilo, svojih obveznosti pa ne poravna do valute plačila, si podjetje FP Research d.o.o. pridržuje pravico, da stranki že poravnanega zneska ne vrne, hkrati pa stranko v tistem trenutku izključi iz programa.

FP Podjetniška Akademija

Vsak kupec, ki v novembru 2022, v času Black friday ponudbe, opravi nakup FP Podjetniške Akademije, prejme popust za naslednji nakup v višini 299 eur + DDV. Kupec lahko popust vnovči pri nakupu kateregakoli izmed naštetih višjecenovnih produktov: Discovery Workshop, Mastermind, Done-for-you ali Podjetniški Pospeševalnik. Kupec lahko popust koristi v obdobju enega leta od nakupa Black friday ponudbe za FP Podjetniško Akademijo.

FP vebinar

Pri prijavi na FP vebinar je zahtevana telefonska številka prijavljenca. Pred izvedbo FP vebinarja bo prijavljeni prejel dve SMS sporočili, od katerih pa odjava ni možna. V nadaljevanju bo prijavljeni prejemal vso nadaljnjo SMS komunikacijo, od katere pa bo odjava možna v vsakem SMS sporočilu.

Reklamacije

Vse reklamacije upoštevamo najkasneje 8 dni po opravljeni storitvi.

Spletni programi

Vračilo denarja za nakup spletnega programa ni mogoče, razen v primeru, da udeleženec po zaključku celotnega izobraževanja dokaže, da kljub aktivnemu sodelovanju v programu in implementaciji priučenega znanja ni prejel vsaj tolikšne vrednosti kot je bila cena programa.

V tem primeru si FP Research d.o.o. pridružuje pravico, da stranki vrne kupnino zmanjšano za strošek administranicije, organizacije in priprav, ki znaša 150 €.

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.