FP Research d.o.o.
Špruha 33, 1236 Trzin
Slovenia

E-mail: [email protected]
Telefon: +386 31 238 935
Davčna številka: SI 44412576
Matična številka: 8347719000

Za prijavo na brezplačni posvet klikni tukaj. 

Filip Pesek je vodja elitne marketinške agencije, ki slovenskim in tujim podjetjem, s pomočje strategije Magnetni Marketing™ pomaga zgraditi vrhunsko blagovno znamko, povečati število kupcev in dvigniti prihodke. Blagovna znamka Filip Pesek deluje v okviru podjetja FP RESEARCH d.o.o.

Promet* podjetja (vir ajpes.si) za zadnja leta:

*Opomba: Za naše naročnike ne zakupujemo oglasnega prostora in površin.

Poročilo za leto 2023:

Leto 2023 je bilo z vidika prihodkov za nas rekordno, prav tako pa smo z našim delom pomagali našim partnerjem pri (rekordni) rasti njihovih podjetij. 

Presežkov je bilo mnogo, med najbolj iztopajočimi pa so…

➡️ Uspešno smo reorganzirali interno FP marketinško ekipo, ki skrbi za naše lastne “funnele”, spletne strani in našo vidnost.

➡️ Naš ITP department je ustvaril mnogo spletnih transformacij, med najboljše pa štejemo ; plant-villas.com, plant-immortelle.com, algordanza.si, ortho-m.si, tbsolution.si, inoxvrbovsek.com & doral.si.

➡️ Organizirali smo krasen letni dogodek, na katerem smo z izbranimi vsebinami, dobro hrano ter skritimi gosti (Borut Pahor, Lado Bizovičar) razvajali naše VIP kupce ter partnerje naše marketinške agencije.

➡️ Udeležili smo se vikend team-buildinga v Beli Krajini, kjer smo odšli na Paintball ter počeli še marsikaj zanimivega.

➡️ Prvič po mnogih letih smo naše poslovne partnerje in širšo javnost povabili na dve ekskluzivni delavnici – vodstveno delavnico in prodajno delavnico. Odziv je bil odličen!

➡️ Predstavili smo prvo dokumentarno marketinško serijo pri nas, ki je ugledala luč sveta na našem Youtube kanalu.

Zgodilo se je zagotovo še kaj, a naj bo to za danes vse.

Filip

Poročilo za četrti kvartal leta 2022:

Leto 2022 je bilo za nas absolutno rekordno v marsikaterem pogledu, saj smo zabeležili 2x rast hišnih ljubljenčkov v naši pisarni, 2x večji smisel za humor in več kot 2x rast prihodkov.

Vsi ti dosežki (ter vse ostale dobre stvari, ki so se pripetile v letu 2022) ne bi bile možne brez uspehov in podpore naših poslovnih partnerjev, ki se jim na tem mestu še enkrat zahvaljujemo za pripravljenost na rast.

A brez skrbi – uspehi nas ne bodo uspavali in z mislimi smo že pri letu 2023, v katerem želimo postaviti nove mejnike & pomagati še večjemu številu podjetnikov.

Stay tunned ?.

Filip & Ekipa

Poročilo za tretji kvartal leta 2022:

Vstopamo v zadnji kvartal tega čudovitega leta 2022, ki je za naše podjetje (in marsikaterega našega poslovnega partnerja) daleč najbolj uspešno do sedaj.

Še preden vsemu skupaj nazdravimo na kakšni novoletni fešti, pa je tukaj kratek update za Q3…

?? Del ekipe je odšel na prvi medcelinski izlet v Ameriko, kjer smo se – poleg ostalih družabnih aktivnosti – udeležili 10x Business Bootcampa

? Izbrano število podjetnikov smo sprejeli v “beta” različico našega mentorskega podjetniškega programa ter jim obljubili, da jim bomo pomagali ustvari najboljše poslovno leto do sedaj

? Preselili smo se v naše nove poslovne prostore in jih otvorili s prav posebnim VIP dogodkom, kjer je z nami modrosti delil športni direktor Cedevite Olimpije, Sani Bečirović

? Naredili smo IT step-up in reorganizirali večino naših CRM procesov

? V našo ekipo smo sprejeli štiri nove člane: hejla Matic, Simon, Dragan in Lea

Zgodilo se je zagotovo še kaj, a naj bo to za danes vse.

Imejte lepo in produktivno jesen ?.

Filip & Co

Poročilo za drugi kvartal leta 2022:

Pa to je noro! Iskreno ne vem, ali sem slab s številkami, ali pa smo v Q2 letošnjega leta našim poslovnim partnerjem res uspeli pomagati do te mere, da so se naši prihodki v tem trimesečju (napram lanskemu letu) več kot potrojili ?.

Dobro ; saj so stroški (oziroma lepše rečeno investicije) tudi šle v nebo, ampak kakorkoli obrneš – to je naš daleč najboljši kvartal do sedaj ?.

Par omembe vrednih internih stvari…

? Organizirali smo krasen letni dogodek, na katerem smo z izbranimi vsebinami ter dobro hrano razvajali naše VIP kupce ter partnerje naše marketinške agencije

? V aprilu smo šli marsikomu “na živce” zaradi naše omniprezentne Newsletter kampanje

? “Rezervirali” smo nove & simpatične 380 m2 pisarne, v katere se zelo kmalu selimo

? V našo ekipo smo sprejeli dva nova super člana – Jana & Klavdijo

? Ob uvodu v velikonočni vikend smo se odpravili na dvodnevni teambuilding v Goriška Brda, kjer smo preizkušali vina, spoznali prijetnega škorpijona, odšli na kuharsko delavnico, obiskali adrenalinski park in se tako ali drugače imeli fajn

Zgodilo se je zagotovo še kaj, a naj bo to za danes vse.

Imejte lepo in produktivno poletje ?.

Filip & Co

Poročilo za prvi kvartal leta 2022:

Madona. Tale prvi kvartal letošnjega leta pa je bil tak… dober! Še posebej smo ponosni na naslednje stvari, ki nam jih je uspelo v podjetju doseči…⁣

? Razširili smo obstoječo ekipo in ji dodali štiri krasne nove člane. Pridružili sta se nam dve vodji projektov (hejla Nina in Dejan)… prav tako pa smo medse sprejeli novega člana ITP oddelka (Klemen) ter najboljšo desno roko na svetu (Tjašo).

? Trije naši obstoječi E-commerce poslovni partnerji so se po zelo uspešnih zgodbah v Sloveniji v tem kvartalu postopoma začeli širiti na tuje trge.

? Zaradi želje po razvoju kadrov in podjetja kot takega smo ustvarili 3 nove interne oddelke, ki sedaj delujejo kot samostojne enote s profit/loss odgovornostjo. V praksi to pomeni, da lahko z našo marketinško ekipo od sedaj naprej delujete celostno (bodisi transformacijsko ali marketinško-operativno)… ali pa nas najamate “po kosih”. More details to follow.

? Na kratek obisk smo povabili eno izmed največjih avtoritet na področju Google analitike v našem prostoru, ki je z našo ekipo nesebično delila svoje izkušnje.

? Po več kot 280 urah dela smo dokončno pripravili zaenkrat-še-javnosti-skrito FP Mega kampanjo, ki vas bo zagotovo “našla” v mesecu aprilu.

? Februarja smo odšli na kratek team-building na mitsko Woop karting stezo, na kateri se je najbolje znašel video mojster Matjaž. Direktor sicer še vedno trdi, da je imel neprimerno boljši dirkalnik in da rezultati niso odraz realnega stanja.

Zgodila se je zagotovo še kakšna druga stvar, a naj bo to za danes vse in imejte sonca polno pomlad ☀️.

#FpMarketingAgency #QuarterlyUpdate

Poročilo za četrti kvartal leta 2021: 

V letu 2022 vstopamo z veliko POZITIVE – tako ali drugače. V tem kvartalu velja omeniti naslednje dogodke…

? Direktor je dobil prvega sina (čestitke!) po imenu Mateo in odšel na očetovski dopust – brez telefona in E-maila.

? Skoraj vsi naši naročniki so leto 2021 končali z rekordnimi prodajnimi številkami… wuhoo!

? Praznovali smo peto obletnico FP Branda, ki se je novembra 2016 začel “metati ven” in graditi eno izmed najbolj prepoznavnih osebnih znamk pri nas.

Naj bo to za danes vse, se vidimo v 2022 ?.

Poročilo za tretji kvartal leta 2021: 

Tretja četrtina leta 2021 je za nami in s polno paro vstopamo v jesen. V zadnjih treh mesecih se je zgodilo kar nekaj reči, še posebej pa sem ponosen na te…

? Praznovali smo… in to kar trikrat! Dvakrat zato, ker sta Živa in Mojca praznovali prvo obletnico dela z nami, tretjič pa smo se poveselili kar tako – brez razloga. Ekipo smo takrat odpeljali na prijeten 2-dnevni team building, kjer smo se v okviru PaintBalla najprej “nastreljali”, nato pa se naslednji dan skupaj ohlajali v Blejskem jezeru.

?‍? Zastavili smo prefrigan dolgoročni načrt za razvoj osebne znamke @FilipPesek (namig: to, kar nas čaka v letu 2024, zna biti res zanimivo)

? Nadgradili smo našo interno izobraževalno platformo, ki skrbi za hiter in učinkovit on-boarding novih članov ekipe in jim istočasno iz dneva v dan – in iz tedna v teden – predaja ključna znanja našega  magnetnega marketinga™.

? Marketinška ekipa je v zavezi z našim bivšim sodelavcem Denisom popolnoma osvežila našo “najbolj obremenjeno” pristajalno stran, ki je sedaj zasijala v čisto novi luči na https://filippesek.com/marketinska-agencija/.  

? Kolektiv smo okrepili z dvema novima članoma in v naših vrstah pozdravili junior copywriter-ja in senior video genija.

? Ljubiteljsko smo poleg LinkedIn profila aktivirali tudi naš uradni Instagram profil, ki ga je moč najti pod imenom @FPMarketingAgency

? Naši poslovni partnerji zaradi njihove vneme in naših marketinških sistemov še naprej iz meseca v mesec napredujejo. Po podatkih, ki jih imam do sedaj, so njihovi prihodki v prvih treh kvartalih napram letu 2020 močno poskočili, prav tako pa marsikdo izmed njih računa na rekordno prodajno jesen.

Naj bo to za danes vse, se vidimo v Q4 ?.

Poročilo za drugi kvartal leta 2021: 

Druga četrtina 2021 je za nami in vstopili smo v drugi polčas tega leta. V zadnjih treh mesecih se je zgodilo kar nekaj reči, še posebej pa sem ponosen na te…

? Kljub pestremu NIJZ dogajanju nam je uspelo v tem kvartalu pripraviti čudovit letni dogodek, na katerem smo z izbranimi vsebinami ter dobro hrano razvajali člane mentorskega programa ter agencijske poslovne partnerje.

?‍? Naš YouTube je bogatejši za 7 izjemno uporabnih intervjujev, ki smo jih naredil z lastniki, direktorji in vodjami uspešnih slovenskih in mednarodnih podjetij.

? Na podlagi dosedanjih izkušenj smo prilagodili in spremenili našo agencijsko ponudbo, ki se od tega aprila dalje vedno začne s 3 mesečnim testnim obdobjem (več na filippesek.com/marketinska-agencija)

? Trenutni kolektiv smo okrepili z enim članom, saj je med 48ti kandidati svoje “mesto pod soncem” našel Aleš, ki je k nam prinesel veliko uporabnih mednarodnih in copywriting izkušenj

? Naši poslovni partnerji zaradi njihove vneme in naših marketinških sistemov še naprej iz meseca v mesec napredujejo. Po podatkih, ki jih imam do sedaj, je njihova povprečna rast prihodkov v Q2 bila 38% (napram istemu obdobju lani).⁣

Naj bo to za danes vse, se vidimo v Q3 ?.

Poročilo za prvi kvartal leta 2021:

Prva četrtina 2021 je za nami. Tako kot se spodobi za začetek leta smo doživeli par turbolenc in stresnih dni, a se istočasno tudi hitro pobrali, reorganizirali ter sledili začrtanim ciljem in sanjam.⁣

Še posebej sem ponosen na naslednje stvari, ki nam jih je uspelo v podjetju v tem kvartalu doseči…⁣

? Februarja smo lansirali Svet Podjetništva – podjetniški portal, kjer zbiramo zgodbe, ki jih piše pogum. Čeprav se v tej fazi šele ogrevamo, imajo članki na tem spletnem mestu že prek 48,000 ogledov. Bravo odgovorni urednik @AljošaMarjanović.

? Poleg zraka (v pisarni je svoje mesto našel pravi pravcati osvežilec zraka) smo osvežili in prevetrili tudi ekipo ter sestavili homogen 9 članski team, ki sedaj deluje kot dobro namazan stroj.⁣

? Šef je odšel na dopust in 6 dni ni prižgal E-maila & telefona, firma pa je v vsem tem času zaradi vodstvenih sposobnosti naše @sara.hiti in osebne odgovornosti ostalih zaposlenih popolnoma normalno poslovala. Čestitke vsem, naslednjič poskusimo s 14-dnevnim testom.⁣

? Sistematizirali smo naš copywriting know-how ter ga “zapakirali” v pravi pravcati masterclass prodajnih besedil, ki bo sedaj skrbel za še hitrejšo uvajanje novih članov ekipe.⁣

?‍? Kljub temu, da je naša spletna stran za kariero (a.k.a. delo pri nas) izjemno dolga in selektivna, je v marcu vseeno 48 ljudi poslalo svoj video posnetek ter izrazilo željo po tem, da sodeluje z nami… kar je super. Očitno nekaj res delamo prav!⁣

? Naši poslovni partnerji zaradi njihovega zagona in naših marketinških sistemov še naprej napredujejo iz meseca v mesec. Po podatkih, ki jih imam do sedaj, je njihova povprečna rast prihodkov v januarju in februarju bila 41% (napram istemu obdobju lani).⁣

Pripetilo se je sicer še mnogo drugih reči, a o njih morda kdaj drugič.⁣

Zdaj pa s polno paro naprej v drugi kvartal ?.⁣

#Naslednjih90DniBoKljučnih

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.