Direktorja dobro poznane in hitro rastoče marketinške agencije zanima…

Direktorja dobro poznane in hitro rastoče marketinške agencije zanima…

»Si ti najboljši copywriter na svetu?«
Živjo,

Filip tukaj. Tole pišem en dan pred odhodom na mednarodno pot, zato se ti že vnaprej opravičujem za slovnične napake in za precej nedodelan in direkten nagovor.

Torej - v čem je štos?

Kot veš, so jedro marketinga (bodisi v sklopu FB oglasov, pristajalnih strani, e-mailov, smsov ali kateregakoli drugega medija) vrhunska besedila.

Besedila, ki znajo navdihniti, izobraziti in na koncu dneva tudi "premakniti" potencialne kupce... ter jih istočasno spremeniti v goreče oboževalce.

Kar je malo manj super, pa je to, da je ljudi, ki bi ta besedila znali res brezhibno pisati, v Sloveniji malo. Del tistih, ki to res obvladamo, se nahaja v naši marketinški ekipi... drugi del pa je nekje "na trgu", kjer bodisi "freelance-ajo" ali pa delajo v nekem podjetju.

Jaz načeloma ne vem, kaj te vleče k nam, ampak če te, potem te bomo zelo veseli, saj je dela (ter priložnosti za napredek & zaslužek) pri nas trenutno res ogromno.

Vedi, da v sklopu tega specifičnega razpisa ne iščemo nekoga, ki ga zgolj "zanima" pisanje prodajnih besedil (in bi rad, da ga pripeljemo od točke 0 to elitnega znanja), pač pa nekoga, ki ima s prodajnimi besedili že določeno mero izkušenj in mu je pojem najboljši copywriter na svetu zelo blizu.

V kolikor spadaš v to drugo skupino in si želiš delati s TOP ekipo na TOP projektih, si preberi naš splošni "marketinški genij" razpis (link TUKAJ), ki je marketinško in tekstovno precej bolj dodelan, in v primeru interesa tam oddaj svojo prošnjo.

V prijavni e-mail nato seveda ne pozabi dopisati, da te znotraj zgoraj omenjenega razpisa zanima kariera "copywriterja".

To je to.

Smo na vezi,

Filip