Zgodbe, ki navdihujejo – Poslovni preboji in otipljivi rezultati naših strank, iz prve roke

“Izdelavo celotne spletne strani in spletne trgovine za našo linijo blue light očal smo zaupali FP IT teamu in smo tako kot pri vseh ostalih storitvah bili izjemno zadovoljni. Sami bi verjetno lahko naredili kar ok in lepo spletno stran, a smo si želeli, da bo opremljena tudi z vsemi možnimi marketinškimi prijemi in podrobnostmi, za katere lahko poskrbi le vrhunska IT marketinška ekipa.”

Don Luxman
Tilen Cerovski
lastnik blagovne znamke Don Luxman

FP marketinško agencijo poznam že nekaj časa. Sama se večinoma ukvarjam z B2B poslovanjem, letos pa sem začela tudi z B2C, kjer sem potrebovala popolnoma drugačno znanje in pristop. Za svoj nov projekt solazastarse.com sem ustvarila spletno platformo, ki vsebuje tudi spletno trgovino. FP marketinško agencijo sem kontaktirala za analizo spletne strani in za predloge za izboljšavo le-te. Prejela sem odlične komentarje! Tako za spletno stran kot tudi za prodajno pot, ki jo stranka izvaja, da je ta čimbolj prijazna stranki in seveda učinkovita. V agenciji pa so mi podali tudi veliko drugih koristnih napotkov in idej glede marketinga na splošno – nasvete za email marketing, usmeritev glede primerne strategije iskanja strank in pravega nagovora le-teh. Agencijo vsakemu toplo priporočam!

Danaja Oblak
CEO at Modri d.o.o.

“Pred delavnico Discovery Workshop sem sprejela odločitev, da zase in za svoje podjetje želim še več, vedela sem, da zmorem več, vendar da pri željah in nadgradnji podjetja, potrebujem pravo usmeritev in svetovanje. Delavnica je bil eden izmed doprinosov mojega uspeha v letu 2022, ker sem podvojila svoj promet in svoje rezultate. V pozitivnem smislu sva skupaj »trčila« z Denisom, ki je v meni videli pravi potencial in zgodbo za uspeh, ki se gradi na »dolge proge«.

Prodarilce
Andreja Marija Župan
ustanoviteljica Prodarilce.si - Kreativne rešitve pri poslovnih daril
Play Video

Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že več kot 8. Odprli smo dve novi poslovalnici, promet pa povečali za faktor 5.9...

Lili Sovinc
solastnica optike Oftalmos

“Naše podjetje se je razvijalo organsko, naša rast pa je bila rezultat izjemno dobrih in kvalitetnih storitev. Odločili smo se, da želimo to storitev ponuditi tudi javnosti in želeli rasti še hitreje tudi s pomočjo marketinga. To je bil tudi razlog, da smo se odločili za Discovery Workshop™ s FP ekipo. Njihov profesionalni odnos, poznavanje marketinga in želja po tem, da spoznajo nas, naše podjetje, našo storitev, me je popolnoma impresionirala. Zelo sem zadovoljen s kvaliteto delavnice in z rezultati, ki so bili posledica obiska delavnice.”

Sanus Statera medicinski center
Božo Kranjčević
direktor @ MC SANUS STATERA d.o.o.

To, kar večina marketerjev in prodajnikov, v teoriji tako hudo zakomplicira... je Filipu uspelo napisati v prav posebni obliki, polni humorja in odličnih lekcij.

Mojca Kokalj Imširović
podjetnica in avtorica

“Za svojo vizijo sploh še nisem videl tako velike slike, kot jo imam začrtano zdaj. Razširili smo ekipo, delali smo na brandu, začeli smo širiti druge lokacije, ki so prej mogoče bile nekoliko v zatonu. Največji premik v tem pospeševalniku je ta miselnost, da si obdan s podobnimi ljudmi, več razmišljaš o svojih naslednjih potezah…”

Žan Bašič

Na Free Audit sem se prijavila zato, ker sem si želela še kakšen marketinški “upgrade” za svoj posel ali še kakšno dobro idejo, ki me bo tako "ogrela", da jo bom obvezno morala implementirati. Zelo sem se razveselila, da je bilo moje podjetje izbrano za izvedbo Free Audit-a in komaj sem čakala na svojo analizo. To, da bo analiza na kratko predstavljena v video posnetku, potem pa bom imela še možnost poglobljenega klica, mi je bilo že v sami predstavitvi zelo všeč. Tak pristop je za moj hiter tempo idealen, saj sem video lahko pogledala, ko sem imela čas. Ker je video vseboval zgoščene informacije, sem si ga ogledala večkrat in si pripravila oporne točke za telefonsko debato. Iz Free Audit-a sem dobila kar 3 konkretne predloge/namige, na katerih sem takoj začela delati in kar je najbolje; že imam rezultate.

Marjana Kopač Farkaš
lastnica Lifis

Na Filipa in ekipo sem se obrnila že pred prenovo spletne strani, ko smo skupaj izvedli Discovery Workshop delavnico, zato sem bila v sodelovanje še toliko bolj prepričana. Izjemno sem bila navdušena z lepim dizajnom spletne strani ter odličnim odnosom celotne ekipe. Skozi celoten proces so nam svetovali, pri tem pa niso bili nikoli vzvišeni. Zelo smo bili zadovoljni tudi z optimizacijo nakupnega procesa in ostalih - naprednih - marketinških metod, v katere smo sicer od začetka dvomili, a je z njimi spletna trgovina postala za končnega uporabnika še hitrejša in preprosta za uporabo. Pozitivne rezultate smo opazili že v prvih mesecih, saj se je povprečna vrednost košarice dvignila za 36 % oziroma kar 8 € . Opažamo, da obiskovalci, ki prvič pristanejo na naši spletni trgovini, hitreje dobijo zaupanje v izdelek in opravijo nakup.

Dišavca
Janja Drstvenšek
ustanoviteljica @Dišavca.si

Zaradi podpore FP ekipe si v poslu upam dosti več, kar se odraža tudi na naših rezultatih in številu povpraševanj. Med letoma 2020 in 2022 smo namreč naš promet povečali za faktor 1.7 in pripravili osnovo za to, da lahko letos naskakujemo naš prvi milijon.

Katja Šelih
Direktorica @ Kalliste medicinski center

“Pred delavnico smo delali dobro in vedeli smo, da imamo dober produkt. Vso to rast, ki smo jo do tedaj dosegli, je bila plod naše strasti in delovanje po občutku. Na delavnici s FP ekipo smo hitro začutili še večji potencial za produkt, ki ga imamo in zavedali smo se, da naše podjetje, s pomočjo marketinga lahko še dodatno izboljša in poveča poslovanje, zato je bila delavnica izjemno pomembna za delovanje podjetja in njegovo rast.”

Kolorina butik barv
Damjana Bizjak
direktorica trgovine Kolorina

“Neizmerno mi je všeč mlada ekipa, se mi zdi, da se zelo dobro razumete. Vidi se, da ni vse dirigirano, da ste spontani.Priporočam vsakemu, ki se je znajdel v takšni zagati, kot sem se jaz, ker znate prisluhniti, znate voditi, znate usmerjati, znate svetovati in nas peljete na pravo pot naprej.”

Martina Zore

Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je po poglobljenem pogovoru z nami hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiselni načrt. Zaradi njihove pomoči nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2022 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!

Simon Osterc — ustanovitelj megaburger
Simon Osterc
ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

Za prenovo spletne strani smo se odločili, ker je bila naša stara stran preprosto povedano “zastarela”. Pohvaliti moram celoten proces, ki je od uvodnega sestanka, kjer smo določili vse smernice in relevantne časovnice, do konca postavitve spletne strani potekal gladko in brez (večjih) problemov. Morda naj le omenim - imajo kar hiter tempo dela, kar je seveda odlično, če ste takšni tudi sami, med tem ko je nas to kar presenetilo. Delo je sicer bilo izvedeno brezhibno, ekipa pa je bila zelo profesionalna in se trudila, da bi naše želje upoštevala v vsakem koraku procesa.

Župnija Grosuplje
Martin Golob
župnik v Župniji Grosuplje

“Kot podjetnica sem stopila na podjetniško pot že nekaj let nazaj in uspešno začela graditi svoje podjetje – do točke, kjer sem se ustavila in dojela, da ne znam več naprej, da mi je zmanjkalo znanja.To mi je začelo predstavljati izziv, kako si pomagati, da uresničim svoje plane in cilje. Že prve ure v pospeševalniku so mi prinesle odprtost razmišljanja in vizijo o podjetju na drugačen način. Imam super coacha, kar pa je v tem trenutku najbolje, da me vrže iz cone udobja in da grem naprej. Hvala ekipi.”

Prodarilce
Andreja Marija Župan
ustanoviteljica @Prodarilce

“Moje ime je Tomaž in sem ustanovitelj in CEO podjetja Torian Group, ki je najhitreje rastoči distributer naravne kozmetike v Sloveniji. Podjetniški pospeševalnik bi priporočil vsem nadebudnim in manj nadebudnim podjetnikom, saj vam Filip s svojo ekipo ponuja razmisleke in poglede na tematike o katerih zaradi svoje »prezasedenosti« še morda niste pomislili, a so zelo pomembne za vodenje vašega podjetja.Program vam bo prihranil čas in denar pri udeležbah raznih seminarjev & branju poslovne literature, saj je Filip z ekipo šel že čez mnogo izjemno dragih šolanj in seveda tudi praktičnih situacij v raznoraznih nišah. Kljub mojim 20+ letnim izkušnjam z vodenjem večjih teamov, FP ekipi uspe vedno znova odpreti kakšno novo stran in mi pričarati a-ha efekt.

Tomaž Zorec
ustanovitelj in CEO @Torian Group

“Vsak steber, čez katerega smo šli, mi prinese nov vpogled, ki ga prenesem v prakso. Program definitivno priporočam vsem, ki ugotavljajo, da ne zmorejo vsega sami, rabijo dodatno pomoč ter iščejo nekoga, ki je res ekspert na področju. Od kar sem se pridružla pospeševalniku, sem dobila dve največji stranki do sedaj, zato hvala FP ekipi!”

Ana Šali
Play Video

Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo in ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev. Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

Lara Pernat — vodja ključnih projektov v podjetju Panakea d.o.o.
Lara Pernat
vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.

“Znotraj našega podjetja že obstaja dobra marketinška ekipa, vendar sem se kljub temu odločil za delavnico, ker sem želel nadgraditi naše znanje in videti, kakšen pristop bi na našem mestu ubrala marketinška agencija. FP ekipa je hitro pokazala, kakšno kreativnost, lahkotnost in poznavanje posla imajo. Dostavili so mi izjemne ideje in predloge, kako lahko še povečamo naš promet in realizacijo.”

V&D zlato
Tor Jovičević
direktor marketinga V&D zlato

"Ko sem svoje podjetje prijavila na brezplačno analizo, sem seveda upala, da “pridem zraven”, a sem hkrati vedela, da bo konkurenca huda. Kdo pa si ne bi želel pomoči ekipe Filipa Peska – in to brezplačne? Zato je bilo že prvo prijetno presenečenje to, da so me izbrali. A najboljše je šele sledilo. Čez nekaj dni sem dobila povezavo do analize, ki jo je član njihovega tima, Tadej, pripravil na tako prijeten, prijazen, dostopen, logičen in razumljiv način, da sem ob gledanju in poslušanju videa doživela kar nekaj “aha” momentov. Čez nekaj dni sva se s Tadejem še slišala po telefonu. Kljub temu, da sva oba vedela (in si to tudi odkrito povedala), da si njihove celotne usluge nikakor (še) ne morem privoščiti, se je – tako v posneti analizi kot pogovoru – resnično potrudil. Nisem dobila splošnih nasvetov, ki jih lahko prebereš v priročnikih, pač pa so resnično analizirali mojo spletno stran, mojo pojavnost na googlu, na socialnih omrežjih, pripravili njihovo oceno in ponudili predloge za izboljšanje, za kar sem jim zelo hvaležna. Približno 3 strani "domačih nalog" sem si ob tem zapisala in prepričana sem – glede na najino komunikacijo – da bi bili resnično veseli tega, da je ob nekaterih že “kljukica”. Storitev vsekakor z veseljem priporočam."

Renata Štimac
lastnica spletne trgovine VeSelo

"Za prenovo spletne strani smo se odločili, ker smo želeli povečati našo spletno prodajo in spletno stran spraviti na moderen in sodoben dizajn. Po domače povedano, zadeva ni imela ne repa ne glave in je bila zrela za prenovo. Za FP marketinško agencijo sva se odločila, ker so nam prišli naproti z dostopno ponudbo in odličnimi nasveti. Z rezultati smo bili res zadovoljni, saj stran zdaj zgleda kot smiselna celota, ki se ujema z našim “brand imageom”. Res jih priporočam vsem, ki sprejemajo podobno odločitev, le pripravite se na malo morje vprašanj, ker se ekipa resnično poglobi v vsako težavo, ki jo dobi pod roke.

Aroviva
Jakob Krečič
lastnik blagovne znamke Aroviva

“V pospeševalniku boste imeli tudi priložnost razmišljatiskupaj z drugimi podjetniki, kar vam bo pomagalo razviti nove ideje in pristope k vašemu poslovanju.Imeli tudi priložnost za mreženje, ta mreža pa vam bo omogočila, da se povežete z ljudmi, ki imajo podobne cilje in ambicije kot vi. S tem boste lažje našli nove poslovne priložnosti in zgradili svoje poslovne kontakte.V skladu s tem bi program podjetniškega pospeševalnika priporočal vsakomur, ki želi izboljšati svoje poslovne spretnosti in se povezati z drugimi podjetniki.Meni je v spominu ostal stavek, da če nisi unikaten, si povprečen. Nihče pa si ne želi biti povprečen. Vsi želimo biti najboljši.”

Gregor Verbajs
Odvetnik

Naše podjetje se je v zadnjih letih razvijalo popolnoma organsko. Prišli smo do točke, ko smo na spletu želeli nastopiti še bolj odločno, zato smo se odločili za sodelovanje z Filipovo agencijo. Hitro smo ugotovili, da FP ekipa resnično ve kaj dela. Naša ekipa je dobila zelo jasne korake in strategijo, ki so bili ustvarjeni posebej za našo panogo in našo storitev. Žal mi je, da se nismo za ta korak odločili že prej, saj bi si s tem prihranili veliko časa, denarja in energije.

Newborn Clinic
Marija Mrdzan
Vodja marketinga, Newborn clinic, Makedonija

Zaradi podpore FP ekipe si v poslu upam dosti več, kar se odraža tudi na naših rezultatih in številu povpraševanj. Med letoma 2020 in 2022 smo namreč naš promet povečali za faktor 1.7 in pripravili osnovo za to, da lahko letos naskakujemo naš prvi milijon.

Valentina Cvetkovič
Valentina Cvetkovič
Vodja Wellness Paradiso

"Za prenovo pristajalne strani s FP ekipo smo se odločili, ker so se naše stranke "izgubljale" na naši spletni strani, saj ni bila pregledna, iskanje informacij pa (zelo) oteženo. FP ekipa nam je na novo uredila strukturo pristajalne strani. Odstranili so nepotreben balast informacij in oblikovala stran tako, da je zdaj pregledna in uporabniku prijazna. Stran je tudi bolj privlačna in zdaj pritegne več strank. FP ekipo priporočamo vsem, ki želijo marketinško izboljšati svojo spletno stran in izboljšati njeno poslovanje.

Pedosana
Janja Kramer
lastnica Pedosane

“Discovery workshop je enostavno na nekem next level nivoju. Naš posel je spletna trgovina z dišavami za dom. Ta je v začetku leta lepo rasel, vseeno pa smo želeli nadgraditi svoje poslovanje in zato smo se odločili za FP delavnico… No, da lahko v tako kratkem času strneš toliko uporabnih nasvetov, je hvale vredno. Nasveti so praktični, jasni in takoj uporabni, kar je neprecenljivo. Prej sem vas samo spremljal, ampak po tej izkušnji me je FP ekipa prepričala o svojem marketinškem znanju in si drznem trditi, da so med boljšimi agencijam. S to delavnico verjamem in vem, da bom lažje dosegel še višje cilje.”

Dišavca
Janja Drstvenšek
ustanoviteljica @Dišavca.si

Filipa sem spoznala leta 2018, ko je Malinca ustvarjala cca 500.000€ letnih prihodkov. To so bili časi, ko smo bili kot podjetje na nekem "platoju" in nismo točno vedeli, kako naprej. Vesela sem, da sem takrat prisluhnila nekaterim Filipovim nasvetom ter zaupala določene segmente našega marketinga njegovi ekipi, saj smo se res dobro ujeli. Danes je Malinca 3 milijonsko podjetje, naše sodelovanje pa še vedno uspešno poteka...

Nastja Kramer Pesek — soustanoviteljica spletne trgovine Malinca
Nastja Kramer Pesek
Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

“Ne glede na to, da sem študirala marketing in podjetništvo in se v vseh letih svoje podjetniške poti veliko izobraževala v tej smeri, je dejstvo, da gre za področje, ki se hitro spreminja. Kot podjetnica moram opravljati tisto, v čemer sem dobra in kar prinaša denar in zato ne ostane dovolj časa, da bi hkrati sledila vsem spremembam na tem področju.Podjetniški pospeševalnik je krasno izobraževanje, ki ti ponudi strnjeno znanje z različnih podjetniških vsebin na enem mestu. On-line verzija je zelo praktična, saj ne izgubljam časa z vožnjo, kar mi je zelo pomembno. Hkrati pa občasni dogodki v živo omogočijo tudi oseben stik in mreženje z ostalimi udeleženci. Vsekakor izobraževanje, ki bi ga priporočila vsakomur, ki je na svoji poslovni poti.”

Inka Plauštajner Gerkšič
Inka Plus

“FP ekipa, Denis in ta delavnica so polni inovacije, drznosti in praktičnih nasvetov za izboljšavo spletnega posla in prepoznavnosti. Prepoznali smo naš še neizkoriščen potencial ter spoznali, na kakšen način bomo uresničili naše visoke cilje. Na delavnico sem prišla po nove ideje in dobila sem jih več kot sem pričakovala.”

Newborn Clinic
Lidija Žagar
vodja projekta @ Divine Bugs

"Na agencijo Filipa Peska, za katero smo pred sodelovanjem že kar nekajkrat slišali, smo se obrnili zaradi preteklih težav z neodzivnostjo izvajalca in dolgotrajnih časovnic ter neizvedenih nalog. "Pa da vidimo še to, smo si rekli." Po daljšem uvodnem srečanju, so nam svetovali, da bi bilo na naši spletni strani potrebnih kar nekaj popravkov in dobili koristne napotke kaj vse bi bilo potrebno spremeniti za pridobitev novih strank in povečanje prodaje. Skeptični smo se podali novim presenečenjem nasproti. Ampak… res smo bili presenečeni, tokrat pozitivno. Kar smo se dogovorili je bilo v roku izvedeno. Kar so naredili je delovalo. Prenovili so večji del naše spletne strani, ker ni bila pravilno optimizirana. Neverjetno so odzivni in kar je tudi zelo pomembno, nikoli nisi dobil občutka, da si jim odveč s svojimi vprašanji, željami in zahtevami. Skratka, podjetje na mestu, ki ga res mirne vesti priporočam vsakomur.”

Zajec Optika
Maja Legensdorf Sotlar
solastnica Optike Zajec

“Zdaj ko imam neke osnove je čisto lažje. Več followerjev, več strank, vedno več povpraševanja je… ja lažje si postavljaš višje cene. Priporočal bi vsem podjetnikom, ki se soočajo s kakršnimikoli težavami z brandigom, marketingom, splošnimi načrti. Vse je tko sproščeno, nobenih pritiskov, vsak mesec se slišimo, potem taki dogodki v živo…super je!”

Niko Tompa

Želim vam izraziti iskreno zahvalo za vašo nedavno izdelano brezplačno analizo spletne prisotnosti našega podjetja. Zelo smo zadovoljni z vašim delom in podrobnostmi, ki ste nam jih predstavili.Vaša analiza nam je ponudila dragocene vpoglede in priporočila in to s strani strokovnjakov na tem področju. Še posebej smo cenili vaše strokovno znanje in natančnost pri preučevanju naše spletne strani in drugih digitalnih kanalov.Vaša priporočila so bila jasna in enostavna za razumevanje. Prav tako smo veseli, da ste bili pripravljeni odgovarjati na naša dodatna vprašanja.Na podlagi vaše analize bomo lahko izvedli potrebne korake za izboljšanje naše spletne prisotnosti in boljšo interakcijo s ciljno publiko.Še enkrat hvala za vaš trud.

Barbara Ovčina
Vodja marketinga v podjetju Dolinsek-s, d.o.o.

“V tej knjigi je bistveno več kot 17 načel! Priporočam jo vsem podjetnikom, še posebej tistim, ki še niste tam, kjer si želite biti.”

Petra Žagar
finančna mentorica

Za naše podjetje ste opravili brezplačno analizo naše spletne prisotnosti. Za vsako stvar, ki jo je Sara v videoposnetku analizirala, je bil naš odziv: "O, pa res!". Vsi predlogi so se nam zdeli zelo koristni in z našo interno ekipo delamo na tem, da jih (čim prej) spravimo v prakso. Zelo smo hvaležni in upamo, da bomo v tudi prihodnje lahko sodelovali.

Alena Skodic
AS Lashes

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.