Izdelava spletnih strani

Si želiš spletno stran, ki ne bo le estetsko privlačna, ampak predvsem prodajno
učinkovita ?

Zagotovi si sodobno spletno prisotnost, ki prinaša vrhunske poslovne rezultate.

0 +

izkušenih članov ekipe

0 +

uspešno dokončanih projektov

10000000 +

ustvarjenega prometa

REFERENCE 

USPEŠNE SPLETNE ZGODBE IZPOD NAŠIH ROK
STAJLING.COM
YANUMI.COM
TBSOLUTION.SI
Spletna stran TB Solution
Prenovljena spletna stran odvetniške pisarne Gregor Vrbajs
GREGORVERBAJS.SI
DORAL.SI
Izdelava spletne strani Doral
Nova spletna trgovina Kolorina
KOLORINA.SI
ORTHO-M.SI
Hitra spletna stran Ortho*M
Spletna stran Dišavca, kateri smo dvignili vrednost košarice za +36%
DISAVCA.SI
DONLUXMAN.SI
Nova spletna trgovina Don Luxman
Spletna stran Algordanza
ALGORDANZA.SI
ZAJEC-OPTIKA.SI
Spletna trgovina Optike Zajec
Izdelava spletne strani Plant Villas
PLANT-VILLAS.COM
PLANT-IMMORTELLE.COM
Plant Immortelle, spletna trgovina s smiljevim oljem
Nova spletna stran Antinol
ANTINOL.NET
WELLNESS-PARADISO.COM
Optimizirana spletna stran Wellness Paradiso
“V spletno prenovo se zaradi naših izkušenj ne zapodimo kot svinja v buče…”
Zoran Bencak
~ Zoran Bencak,
vodja IT oddelka @FP Marketing Agency
Verjamemo, da je dobra priprava temelj uspešnega projekta, zato naš proces izvajamo v teh
4 FP korakih™

Tvojo spletno stran/trgovino analiziramo in ugotovimo, kje so največji zamaški, težave iz marketinškega vidika in možnosti za izboljšave prodajnih rezultatov. Bolj kot estetski izgled strani torej preučimo nakupovalno pot, prodajne lijake, ponakupni proces in ostale elemente, ki najbolj vplivajo na konverzije in zadovoljstvo strank.

Sestavimo strateški plan izboljšav in sprememb, katerim določimo tudi prioritetno stopnjo – najprej se lotimo tistega, kar bo naredilo največjo razliko v prodajni uspešnosti, seveda pa predlagamo tudi estetske popravke in morebitne tehnične ali sistemske izboljšave.

Predstavimo ti naše ideje, dizajn, ti razložimo zakaj in kako bomo kaj naredili ter se dogovorimo glede morebitnih prilagoditev ali sprememb. Na tej točki si seveda želimo zagotoviti, da bo končni izdelek tisto, kar si želiš, pričakuješ in tudi potrebuješ.

Vse ideje in zamisli nato tudi uresničimo. Dostavimo ti dovršeno spletno stran, ki jo lahko začneš uporabljati takoj. Po koncu projekta  ti lahko, če si to želiš, posnamemo osnovna navodila, kako upravljati s spletno stranjo, na voljo pa ti je tudi IT podpora v primeru, da rabiš kakršnokoli pomoč.

Tvoja spletna stran je "luštna", ni pa optimizirana za prodajni uspeh?
Tvoja spletna stran je "luštna", ni pa optimizirana za prodajni
uspeh?

SPLETNE REŠITVE PO MERI

SPLETNE REŠITVE
PO MERI

IZDELAVA
SPLETNE STRANI

Spletna stran, ki bo tvoje podjetje in blagovno znamko predstavila v najboljši luči.

IZDELAVA
SPLETNE TRGOVINE

Izdelamo spletno trgovino, s katero boste izboljšali svoje prodajne konverzije

SEO
OPTIMIZACIJA STRANI

Poskrbimo za on-site SEO optimizacijo spletne strani ter visoke uvrstitve v Google iskalniku.

SPLETNO GOSTOVANJE
IN PODPORA

Našim partnerjem omogočamo hitro, varno in učinkovito gostovanje ter nudimo vzdrževanje in podporo.

Imaš spletno stran, ki potrebuje marketinško analizo in prenovo?

Zakaj nam lahko zaupaš? Preberi nekaj besed naših partnerjev in strank:

“Izdelavo celotne spletne strani in spletne trgovine za našo linijo blue light očal smo zaupali FP IT teamu in smo tako kot pri vseh ostalih storitvah bili izjemno zadovoljni. Sami bi verjetno lahko naredili kar ok in lepo spletno stran, a smo si želeli, da bo opremljena tudi z vsemi možnimi marketinškimi prijemi in podrobnostmi, za katere lahko poskrbi le vrhunska IT marketinška ekipa.”

Don Luxman
Tilen Cerovski
lastnik blagovne znamke Don Luxman

"Za prenovo spletne strani smo se odločili, ker smo želeli povečati našo spletno prodajo in spletno stran spraviti na moderen in sodoben dizajn. Po domače povedano, zadeva ni imela ne repa ne glave in je bila zrela za prenovo. Za FP marketinško agencijo sva se odločila, ker so nam prišli naproti z dostopno ponudbo in odličnimi nasveti. Z rezultati smo bili res zadovoljni, saj stran zdaj zgleda kot smiselna celota, ki se ujema z našim “brand imageom”. Res jih priporočam vsem, ki sprejemajo podobno odločitev, le pripravite se na malo morje vprašanj, ker se ekipa resnično poglobi v vsako težavo, ki jo dobi pod roke.

Aroviva
Jakob Krečič
lastnik blagovne znamke Aroviva

Na Filipa in ekipo sem se obrnila že pred prenovo spletne strani, ko smo skupaj izvedli Discovery Workshop delavnico, zato sem bila v sodelovanje še toliko bolj prepričana. Izjemno sem bila navdušena z lepim dizajnom spletne strani ter odličnim odnosom celotne ekipe. Skozi celoten proces so nam svetovali, pri tem pa niso bili nikoli vzvišeni. Zelo smo bili zadovoljni tudi z optimizacijo nakupnega procesa in ostalih - naprednih - marketinških metod, v katere smo sicer od začetka dvomili, a je z njimi spletna trgovina postala za končnega uporabnika še hitrejša in preprosta za uporabo. Pozitivne rezultate smo opazili že v prvih mesecih, saj se je povprečna vrednost košarice dvignila za 36 % oziroma kar 8 € . Opažamo, da obiskovalci, ki prvič pristanejo na naši spletni trgovini, hitreje dobijo zaupanje v izdelek in opravijo nakup.

Dišavca
Janja Drstvenšek
ustanoviteljica @Dišavca.si

Za prenovo spletne strani smo se odločili, ker je bila naša stara stran preprosto povedano “zastarela”. Pohvaliti moram celoten proces, ki je od uvodnega sestanka, kjer smo določili vse smernice in relevantne časovnice, do konca postavitve spletne strani potekal gladko in brez (večjih) problemov. Morda naj le omenim - imajo kar hiter tempo dela, kar je seveda odlično, če ste takšni tudi sami, med tem ko je nas to kar presenetilo. Delo je sicer bilo izvedeno brezhibno, ekipa pa je bila zelo profesionalna in se trudila, da bi naše želje upoštevala v vsakem koraku procesa.

Župnija Grosuplje
Martin Golob
župnik v Župniji Grosuplje

"Za prenovo pristajalne strani s FP ekipo smo se odločili, ker so se naše stranke "izgubljale" na naši spletni strani, saj ni bila pregledna, iskanje informacij pa (zelo) oteženo. FP ekipa nam je na novo uredila strukturo pristajalne strani. Odstranili so nepotreben balast informacij in oblikovala stran tako, da je zdaj pregledna in uporabniku prijazna. Stran je tudi bolj privlačna in zdaj pritegne več strank. FP ekipo priporočamo vsem, ki želijo marketinško izboljšati svojo spletno stran in izboljšati njeno poslovanje.

Pedosana
Janja Kramer
lastnica Pedosane

"Na agencijo Filipa Peska, za katero smo pred sodelovanjem že kar nekajkrat slišali, smo se obrnili zaradi preteklih težav z neodzivnostjo izvajalca in dolgotrajnih časovnic ter neizvedenih nalog. "Pa da vidimo še to, smo si rekli." Po daljšem uvodnem srečanju, so nam svetovali, da bi bilo na naši spletni strani potrebnih kar nekaj popravkov in dobili koristne napotke kaj vse bi bilo potrebno spremeniti za pridobitev novih strank in povečanje prodaje. Skeptični smo se podali novim presenečenjem nasproti. Ampak… res smo bili presenečeni, tokrat pozitivno. Kar smo se dogovorili je bilo v roku izvedeno. Kar so naredili je delovalo. Prenovili so večji del naše spletne strani, ker ni bila pravilno optimizirana. Neverjetno so odzivni in kar je tudi zelo pomembno, nikoli nisi dobil občutka, da si jim odveč s svojimi vprašanji, željami in zahtevami. Skratka, podjetje na mestu, ki ga res mirne vesti priporočam vsakomur.”

Zajec Optika
Maja Legensdorf Sotlar
solastnica Optike Zajec

Zaradi podpore FP ekipe si v poslu upam dosti več, kar se odraža tudi na naših rezultatih in številu povpraševanj. Med letoma 2020 in 2022 smo namreč naš promet povečali za faktor 1.7 in pripravili osnovo za to, da lahko letos naskakujemo naš prvi milijon.

Valentina Cvetkovič
Valentina Cvetkovič
Vodja Wellness Paradiso

izkušena IT ekipa

prodajno usmerjena besedila

brezhibna uporabniška izkušnja

Podjetja, katerim smo izdelali ali prenovili spletno stran
eMundia
Varuh Zdravja Vzajemna
Skaza smart plastic
Helen Doron English
Domenca
Malinca polna shramba zdravja
Proteini.si sport nutrition center
Baby Center
Wellness Paradiso
Adecco
Panakea
Kalliste medicinski center

Pogosta vprašanja in odgovori

Prenova spletne strani se nanaša na postopek ponovnega ocenjevanja, preoblikovanja in posodabljanja tvoje obstoječe spletne strani.

Izboljšali bomo videz, funkcionalnosti in zmogljivosti spletne strani za izboljšanje uporabniške izkušnje in povečanje stopnje konverzije. To lahko vključuje tudi predelavo postavitve, dodajanje novih funkcij, posodabljanje vsebine, izboljšanje SEO in drugo.

Seveda, na voljo je tudi ta opcija. Z veseljem ustvarimo nekaj novega, čisto po tvoji meri in poskrbimo za optimalno funkcionalnost ter brezhibno uporabniško izkušnjo od samega začetka. To je v večini primerov tudi najboljša opcija, saj nismo “ujeti” v ogrodju stare spletne strani in glede idej ter želj dejansko ni mej.

Digitalna pokrajina se nenehno razvija. Če tvoja spletna stran ne sledi najnovejšim trendom, standardom in tehnologijam, lahko izgubiš veliko potencialnih strank in konverzij. Dobro optimizirano, posodobljeno spletno mesto ti pomaga ostati konkurenčen, izboljšati uvrstitev v iskalnikih, povečati angažiranost uporabnikov in na koncu povečati prodajo.

Posodobljena spletna stran izboljša uporabniško izkušnjo in obiskovalcem olajša navigacijo in iskanje tistega, kar iščejo. Učinkovito oblikovanje in tekstopisje lahko tudi poudarita tvojo ponudbo, usmerita uporabnike k nakupu in okrepita vrednost tvojega branda.

Ker smo marketinška agencija, zelo dobro poznamo vse skrite in manj znane kritične točke in “ozka grla” na spletnih straneh in trgovinah, kjer kupci najpogosteje “obtičijo” ali zapustijo spletno stran brez nakupa – in znamo jih tudi odpraviti oziroma se prepričati, da nakupovalna pot poteka kot po maslu, kar bo naš glavni cilj med prenovo tvoje spletne strani.

Seveda se bomo maksimalno potrudili, da se med postopkom prenove ohranijo vaše uvrstitve v SEO. Če osnovne on-site SEO optimizacije še nimate urejene, pa bodo za to poskrbeli naši SEO strokovnjaki.

Trajanje prenove spletne strani je odvisno od kompleksnosti tvoje spletne strani in obsega potrebnih sprememb. V povprečju lahko celovita prenova traja od 6 do 12 tednov. Ko bomo razumeli tvoje želje in cilje, ti bomo seveda sporočili natančnejšo časovnico.

Prizadevamo si zmanjšati morebitne motnje v tvojem poslovanju med postopkom prenove. V večini primerov novo spletno stran razvijemo in testiramo na ločenem strežniku. Šele ko smo prepričani, da je vse popolno, nadaljujemo s preklopom in tako zagotovimo, da je izpad minimalen (v praksi se še ni zgodilo, da bi bila stara spletna stran ob prehodu na novo odsotna več kot 30 minut).

Da. Zagotavljamo, da bo tvoja spletna stran stala na WordPressu – platformi, ki omogoča enostavno posodabljanje vsebine, kadarkoli to želiš.

Tvoj prispevek je ključnega pomena za uspeh projekta. Ves čas postopka tesno sodelujemo z vami, na vsaki stopnji iščemo vaše povratne informacije in odobritev. Navsezadnje je to vaše spletno mesto in želimo zagotoviti, da odraža vašo blagovno znamko in izpolnjuje vaše poslovne cilje.

Ponujamo različne pakete podpore po prenovi, ki vključujejo storitve, kot so rutinsko vzdrževanje spletnega mesta, posodobitve vsebine, SEO optimizacija in drugo. Naš cilj je zagotoviti, da bo vaše spletno mesto še naprej delovalo po najboljših močeh in se prilagajalo novim tržnim trendom ali spremembam v vašem podjetju.

Stroški prenove spletnega mesta se lahko zelo razlikujejo glede na velikost, kompleksnost in posebne zahteve vašega projekta. Priporočamo, da stopite v stik z nami za podrobno ponudbo, ki se bo glede na dosedaj izpeljane projekte gibala nekje med 3,000€ in 30,000€.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.