TikTok marketing ni prihodnost, je sedanjost:

Ne zamudi novega vala priložnosti za rast tvoje blagovne znamke

Pomagamo ti ustvariti privlačne in učinkovite TikTok kampanje, ki bodo povečale tvojo vidnost, razširile tvojo skupnost in izboljšale tvoje prodajne rezultate

Zakaj je TikTok marketing pomemben gradnik vsake marketinške strategije v letu 2024?

#1 Tvoje občinstvo tam že preživi ure in ure

TikTok v zadnjem času doživlja izjemno rast in bi lahko do leta 2026 presegel Facebook po številu uporabnikov. V Sloveniji je že v letu 2021 platformo uporabljalo več kot 100.000 ljudi, medtem ko je globalno število uporabnikov preseglo milijardo.

Še več, kar 90% uporabnikov TikToka aplikacijo odpre vsak dan in znotraj aplikacije preživi kar 45 ur mesečno, kar je občutno več v primerjavi z 19,7 ure, ki jih namenijo Facebooku (Statista).

Ti podatki ne pričajo samo o veliki priljubljenosti TikToka, ampak tudi o tem, da uporabniki na tej platformi preživijo znaten del svojega časa, kar predstavlja odlične priložnosti za trženje in digitalno oglaševanje.

#2 Tiktok uporabniki radi klikajo, komentirajo in delijo

TikTok izstopa kot platforma z najvišjo stopnjo angažiranosti uporabnikov med vsemi digitalnimi mediji. Njegovi uporabniki sodelujejo z vsebinami – radi jih komentirajo, všečkajo in predvsem delijo tiste, ki so jim zanimive ali zabavne.

Angažiranost uporabnikov na TikToku dosega 4.25% (v primerjavi z 0.60% na Instagramu in 0.15% na Facebooku), torej je povprečna stopnja interakcije sledilcev z objavljeno vsebino izjemno visoka (Socialinsider).

Za tebe in tvoje podjetje to pomeni večjo vidnost objav, izboljšane možnosti za vzpostavitev odnosa z občinstvom in, kar je še posebej pomembno, boljše rezultate oglaševalskih kampanj.

#3 Ne le klikajo - TikTok uporabniki radi tudi kupujejo

Temu je največji dokaz to, da se je na TikToku pojavil trend pod naslovom “Tiktok made me buy it” (Tiktok me je prepričal v nakup), kjer uporabniki delijo svoje izkušnje z izdelki, ki so jih kupili po navdihu, ki so ga dobili na tej platformi. Ta trend odraža moč platforme v vplivanju na nakupne odločitve.

Bistveni podatki so tudi, da kar 73% uporabnikov TikToka čuti večjo povezanost z znamkami na Tiktoku, po videnem Tiktoku pa se njihovo zaupanje v znamko poveča za kar 41%. Najzanimivejši podatek je pa ta, da kar 37% uporabnikov pravi, da so takoj kupili izdelek, ki so ga prvič odkrili na Tiktoku (Tiktok for Business).

Vse to skupaj nakazuje, kako močno TikTok vpliva na potrošniške navade in ponuja izjemne priložnosti za blagovne znamke, da dosežejo svoje ciljno občinstvo.

#4 TikTok prinaša tudi merljive rezultate

TikTok ponuja napredna analitična orodja, ki nam omogočajo, da natančno merimo učinkovitost svojih kampanj in prilagajamo strategije za maksimalno učinkovitost v slovenskem tržnem okolju.

Ponuja tudi vpogled v demografske podatke in vedenje tvojega občinstva, kar nam pomaga bolje razumeti, kdo so sledilci tvoje blagovne znamke in kako se odzivajo na vsebino.

Omogoča tudi natančno ciljanje in segmentacijo občinstva, kar pomeni, da lahko bolje prilagodiš svoje sporočilo specifičnim skupinam.

Zakaj je Tiktok tako poseben ?

Kaj lahko pričakuješ od sodelovanja z našim TikTok oddelkom?

Celostno storitev

Naša storitev zajema pripravo primerne strategije za tvoje podjetje, vodenje profila, oglaševanje in snemanje TikTokov. Odvisno od paketa, ki ga izbereš, lahko pri snemanju videjev sodeluješ ali ne.

Posluh za tvojo blagovno znamko in cilje

Strategijo bomo sestavili v sodelovanju s tabo – prisluhnili bomo tvojim željam, vrednotam tvoje blagovne znamke in tvoji celotni marketinški strategiji ter poskrbeli, da TikTok postane bistven košček v tem “mozaiku”.

Merljive (prodajne) rezultate

Smo “performance” marketinška agencija – posledično rezultatom dajemo veliko težo. Naš cilj bo, da TikTok oglaševanje bistveno in seveda pozitivno vpliva na tvoj dobiček in uspeh podjetja.

Sveže poglede in ideje

Z našimi kreativnimi perspektivami lahko osvežimo tvoj marketinški pristop. Naša izkušena ekipa vsako kampanjo prepoji inovativnimi strategijami, ki pritegnejo občinstvo in tvojo blagovno znamko ohranjajo v ospredju industrije.

Marketinški in poslovni nasveti na dosegu roke

Kot marketinška agencija že leta dnevno prihajamo v stik z različnimi podjetji in projekti, ki jih na tej poti tudi zelo intimno spoznamo. Vemo, kaj deluje in kaj ne, ter smo našim partnerjem vedno na voljo za svetovanje, tudi bolj poslovne narave.

Je tvoj posel primeren za TikTok marketing?

Prodajaš nekaj “dobrega” in relativno modernega…

Torej, ne prodajaš nekakšne bizarne stvari, ki je nihče v zgodovini še ni prodal in ne deluješ v neki obskurni panogi, za katero nihče ni slišal.

Če pa imaš dober izdelek, vsaj približno dober renomé, in če istočasno deluješ v niši, kjer se nekaj dogaja, potem ti lahko TikTok marketing naredi razliko med “dobrimi” in “vrhunskimi” rezultati.

Prav tako je občinstvo na TikToku pretežno med 18 in 40 letom starosti, torej ne bodo pravi naslov za izdelke ali storitve namenjene starejšim ljudem.

S tvojo ekipo ste pripravljeni “migat”

Izjemno podcenjen pogoj – imeti moraš vso infrastrukturo, kader in karkoli bo potrebno, ko bodo začela “vletavati” povpraševanja ali nakupi. Po kampanji je zvoniti prepozno – na povečan obseg dela se moraš pripraviti že vnaprej.

Lahko zaupaš agenciji - tudi ko se morda z nami ne strinjaš

Kar se tiče sloga pisanja, izražanja, tvojih vrednot in tega, kako predstavljaš svoje produkte, se bomo seveda mi prilagodili tebi.

Moraš pa nam tudi ti dati določeno svobodo, saj smo konec koncev tukaj strokovnjaki – vemo kaj deluje in vemo kaj prodaja.

Stopi v stik z nami:

Spodaj te čaka obrazec, s katerim nam pošlješ nekaj osnovnih informacij o sebi in svojem podjetju (ime, email, spletno stran tvojega podjetja, ipd).

V kolikor ti obrazec ne “diši”, nam lahko namesto tega pošlješ E-mail na [email protected] ter nam v njem na hitro predstaviš svoje podjetje in svoje cilje… ali pa kar direktno pokličeš v našo pisarno na 031-238-935.

Če nato ugotovimo, da bi to lahko bila ena super skupna zgodba, se bomo dogovorili za smiselne nadaljnje korake in začeli s tvojo poslovno transformacijo.

Play Video

Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že več kot 8. Odprli smo dve novi poslovalnici, promet pa povečali za faktor 5.9...

Lili Sovinc
solastnica optike Oftalmos

Zaradi podpore FP ekipe si v poslu upam dosti več, kar se odraža tudi na naših rezultatih in številu povpraševanj. Med letoma 2020 in 2022 smo namreč naš promet povečali za faktor 1.7 in pripravili osnovo za to, da lahko letos naskakujemo naš prvi milijon.

Katja Šelih
Direktorica @ Kalliste medicinski center
Play Video

Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo in ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev. Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

Lara Pernat — vodja ključnih projektov v podjetju Panakea d.o.o.
Lara Pernat
vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.

V prvih treh mesecih smo zapolnili naše termine. Od kar sodelujem s FP ekipo, pa sem postala tudi veliko bolj samozavestna pri sprejemanju odločitev. Največ mi pomeni to, da lahko z njihovo pomočjo uresničujem svojo dolgoletno željo…

Valentina Cvetkovič
Valentina Cvetkovič
Vodja Wellness Paradiso

Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je po poglobljenem pogovoru z nami hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiselni načrt. Zaradi njihove pomoči nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2022 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!

Simon Osterc — ustanovitelj megaburger
Simon Osterc
ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

Filipa sem spoznala leta 2018, ko je Malinca ustvarjala cca 500.000€ letnih prihodkov. To so bili časi, ko smo bili kot podjetje na nekem "platoju" in nismo točno vedeli, kako naprej. Vesela sem, da sem takrat prisluhnila nekaterim Filipovim nasvetom ter zaupala določene segmente našega marketinga njegovi ekipi, saj smo se res dobro ujeli. Danes je Malinca 3 milijonsko podjetje, naše sodelovanje pa še vedno uspešno poteka...

Nastja Kramer Pesek
Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

Pogosta vprašanja

TikTok je izjemno raznolika platforma, ki dosega širok spekter demografskih skupin. Naša ekipa ima izkušnje s prilagajanjem strategij različnim branžam in smo skoraj gotovi, da bomo našli pristop, ki bo deloval za tvojo specifično blagovno znamko.

Z gotovostjo pa to lahko potrdimo šele, ko dobimo nekaj osnovnih informacij o tvojem podjetju, produktih/storitvah in ciljih, zato priporočamo, da izpolniš obrazec in se slišimo na hitrem spoznavnem klicu.

To ni nujno. Lahko razvijemo strategijo, ki ustreza tvojemu udobju in potrebam tvoje blagovne znamke, vključno z uporabo animacij, grafik ali sodelovanja z vplivneži.

V večini primerov je tako, da začnemo z delom v roku 30 dni od datuma, ko uskladimo vse pogodbene podrobnosti.

Oziroma rečeno drugače – če se želiš prijaviti danes in z delom začeti že jutri, to v praksi ne bo izvedljivo, saj imamo skoraj vedno krajšo čakalno vrsto.

Cena sodelovanja se razlikuje glede na obseg kampanje in specifične potrebe tvojega podjetja, najbolj natančen odgovor pa ti lahko podamo na spoznavnem klicu.

Rezultati se lahko med sabo razlikujejo, vendar ciljamo na povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, rast sledilcev, izboljšano angažiranost in seveda povečanje spletnih prodaj.

Da, naša ekipa je specializirana za ustvarjanje različnih vrst vsebin, od izobraževalnih in informativnih do zabavnih in kreativnih videoposnetkov, ki ustrezajo tvoji blagovni znamki in ciljem.

Seveda nam je zelo pomembno s kom sodelujemo. Nimamo strogih pogojev, najraje pa sodelujemo s podjetji, ki:

  • imajo kakovosten, sodoben in zaželjen produkt/storitev,
  • niso “sam svoj šef”, pač pa že imajo (vsaj neko mini) ekipo zaposlenih,
  • razumejo, da je danes treba biti viden in oglaševati,
  • so splošno gledano “cool” ljudje z odličnim smislom za humor.

Ko izpolniš prijavnico za sodelovanje, te bo v roku 5 minut poklical prvi od naših 20-ih prodajalcev, ki bodo s tabo v stiku 20 dni zapored in te bodo skušali prepričati v sodelovanje…

Ne saj ne, hec : )

Ko izpolniš prijavnico, bomo pregledali tvoje informacije, naredili hitro analizo in če bomo začutili, da smo lahko vsaj približno nek match, te bomo poklicali, da izvemo več.

Lahko nam pišeš na [email protected] … ali pa nas pokličeš na 031-238-935. Ali pa klikneš na spodnji gumb in izpolniš preprost obrazec.

Potrebuješ pomoč pri Tik Tok oglaševanju? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Tvoje Ime in Priimek*
*
*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.