“Si želiš biti del privatnega “masterminda”, ki ga vodi Filip Pesek?”

Hej,

vsi vemo, da je znanje ključ do uspeha.

Problem je zgolj v tem, da se verjetno v svojih 74 letih ali 81,4 letih (povprečna življenjska doba moških in žensk na naših tleh) ne bomo uspeli naučiti in na lastni koži izkusiti vsega, kar si želimo.

Ravno s tem namenom so se “brihtni ljudje” že pred mnogimi leti začeli med sabo povezovati v tako imenovane masterminde, kjer izmenjujejo svoje izkušnje, dobre prakse ter napake in si tako prihranijo ogromno časa… ter posledično hitreje širijo svoj posel.

Oziroma kot je dejal eden izmed mojih mentorjev…

“The accumulation of great fortunes calls for power, and power is acquired through highly organized and intelligently directed specialized knowledge, but that knowledge does not, necessarily, have to be in the possession of the [person] who accumulates the fortune.”

Če si želiš torej tudi ti biti del kakšnega masterminda, izpolni spodnji obrazec in nato počakaj na klic enega izmed naših senior sodelavcev, s katerim se bosta pogovorila o morebitnih nadaljnjih korakih.

Se slišimo kmalu,

Filip

P.S. Par hitrih in relevantnih informacij…

Zadeva je namenjena podjetnikom, ki že migajo in aktivno poslujejo in ne “start-up” podjetjem, ki so ravno včeraj dobili neko nikoli-prej-videno idejo.

Vstopnina ni poceni (ni pa tudi draga, glede na vrednost, ki jo dobiš)

Vsaka skupina je sestavljena iz maksimalno šestih strateško izbranih članov oziroma članic

Ker imaš že tako ali tako “poln urnik”, od tebe ne bomo zahtevali izpolnjevanja bizarnih domačih nalog in ti nalagali dodatnega dela. Tvoja obveznost do te mastermind skupine je maksimalno 2 uri na mesec.

Prijavo oddaj zgolj, če si pošten podjetnik z dobrim smislom za humor. Če si “negativen”, “zjamran” in “večno nesrečen”, potem prosim zapusti to stran

0 +
izkušenih članov ekipe
0 € +
letna poraba oglaševanja
0 %
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 +
izbranih blagovnih znamk
0 € +
letnih prihodkov vseh partnerjev

*Le nekatera izmed priznanih podjetij, s katerimi smo sodelovali (oziroma v nekaterih primerih še sodelujemo).