Privatni mastermind pod vodstvom Filipa Peska:

Postani član zaprte skupine 5 strateško izbranih podjetnikov, ki si stojijo ob strani in drug drugemu pomagajo do hitrejše poslovne rasti.

(Najprej si poglej spodnji video. Če oceniš, da je zadeva zate, klikni gumb pod videom še preden zapolnimo vsa prosta mesta v aktualno razpisani skupini)

»Katerikoli izziv sem imela, sem ga morala samo povedati, utihniti in po možnosti snemati, kar so mi odgovorili. Ves ta napredek, ki smo ga imeli v zadnjem letu, v veliki meri pripisujem tej skupini!«

Nina Žerjal
Vodja učnega centra Helen Doron English v Ljubljani in Master Franšizij za Slovenijo

»Že od nekdaj se rad povezujem z ostalimi podjetniki iz ostalih branž, saj verjamem, da si lahko med seboj veliko pomagamo. Filipova ideja o Mastermindu se mi je zdela zanimiva in hvaležen sem, da sem lahko v njej spoznal pozitivne ljudi, ki mi znajo ob mojih izzivih dati iskren in koristen feedback.«

Tomaž Koštial
direktor @ Webtasy, d.o.o.

»Mastermind skupina je bila zame nekaj novega, a sem res vesela, da sem takrat stopila iz cone udobja. Spoznala sem super ljudi in vedno ob pravem času dobila od njih pravi nasvet, pravi kontakt ali pravo vzpodbudo.«

Katja Šelih
Direktorica @ Kalliste medicinski center

FAQ

V bistvu obstajajo 3 razlogi. Organizacija masterminda ni “mala malica”. Če bi ga sam znal organizirati, bi ga verjetno že. Pa tudi če bi ti ga uspelo organizirati, tam zagotovo ne bi bilo Filipa. S tem, ko plačaš za mastermind, dobiš neposreden dostop do njega osebno in do celotnega njegovega “networka”. Prav tako pa plačilo 3,000€ služi kot filter za to, da so v mastermind skupini res samo sposobna in likvidna podjetja, ki želijo investirati v svoj razvoj in doseči želene cilje. Da tega, da to plačilo 3,000€ služi kot “dodatna brca v rit”, sploh ne omenjam : )

Vsaka mastermind skupina je sestavljena iz 5 članov. Eden od njih je Filip, ostale 4 pa izbere Filip sam glede na to, ali ustrezajo določenim standardom – tako osebno kot poslovno. Ker ima Filip več mastermind skupin, lahko v vsako od njih uvrsti podjetnike, ki so v poslu na podobnih stopnjah. Je pa vedno tako, da so v mastermindu ljudje z različnih branž, tako da ni nobenih konkurenčnih težav.

Super vprašanje! Za to obstaja zelo majhna možnost, ampak dajmo pogledati, kaj bi se v tem primeru zgodilo. Če bi po 12 mesecih masterminda ocenil, da vse skupaj ni bilo vredno svoje cene in da od njega nisi veliko pobral, bi se zgodilo naslednje: Ne samo, da bi ti Filip brez vprašanj vrnil celotno investicijo, ampak bi ti podaril tudi še 3 mesece “done for you” marketinških storitev njegove agencije (v vrednosti 5.000€/mesec).

0 +
izkušenih članov ekipe
0 € +
letna poraba oglaševanja
0 %
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 +
izbranih blagovnih znamk
0 € +
letnih prihodkov vseh partnerjev
18+
Izkušenih članov ekipe
540.000 € +
Letna poraba oglaševanja
36%
Povprečna letna rast prihodkov partnerjev
17+
Izbranih blagovnih znamk
27.000.000 €
Letnih prihodkov vseh partnerjev
Previous
Next

*Le nekatera izmed priznanih podjetij, s katerimi smo sodelovali (oziroma v nekaterih primerih še sodelujemo).

Praktično vseh 4,000 izvodov knjige je bilo razprodanih, zaradi česar so Pisma Za Leona trenutno na voljo samo še v nekaterih izbranih knjigarnah. Naročilo prek spleta danes ni mogoče.