“Filip Pesek mi gre včasih na živce, ampak “madona”... videje pa ima dobre. In prodorne. Le kaj bi se zgodilo z mojim prometom in profitabilnostjo, če bi tudi mi obvladali video marketing?”

Hej,

če slika pove več kot 1000 besed, potem video verjetno pove teh istih 1000 besed s to razliko, da proda od 3 do 4x več.

Tega se jaz, Filip Pesek, zavedam že od davnega leta 2016, ko sem svoje storitve in produkte začel promovirati s pomočjo (takrat še zelo amaterskih) video posnetkov.

A tukaj nisem bistven jaz, pač pa ti in tvoje podjetje.

Če te je pot zanesla na to stran, potem ugibam, da se zavedaš pomena video marketinga in da razmišljaš bodisi o tem, da rabiš nek nov video… ali pa o tem, da bi bilo dobro imeti na dosegu roke ekipo, s katero bi lahko iz tedna v teden in iz meseca v mesec ustvarjal prodorne in prodajno učinkovite video kampanje.

Ne bom rekel, da imamo najboljšo video ekipo na svetu… bom pa rekel, da smo blizu tega, saj ponujamo nekaj, kar se praktično ne da dobiti nikjer drugje… celostno video storitev.

To pomeni, da lahko v sklopu našega video oddelka (in ostalih zaposlenih v našem kolektivu) naredimo raziskavo trga in tvoje niše… pripravimo scenarij… posnamemo in zmontiramo celotno zadevo… ter ti potem še točno povemo, prek katerih kanalov in s kakšnimi nastavitvami bi jo bilo najbolje lansirati.

Po domače – dobiš rešitev na ključ, ki zajema dosti več, kot zgolj “snemanje”.

Če se ti to sliši zanimivo, izpolni spodnji obrazec in se prijavi na neobvezujoč & brezplačen strateški klic, kjer ti bomo najprej pomagali ter kasneje – če bo to smiselno – začeli razmišljati o morebitnem skupnem sodelovanju.

Se slišimo kmalu,

Filip

0 +
izkušenih članov ekipe
0 € +
letna poraba oglaševanja
0 %
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 +
izbranih blagovnih znamk
0 € +
letnih prihodkov vseh partnerjev

*Le nekatera izmed priznanih podjetij, s katerimi smo sodelovali (oziroma v nekaterih primerih še sodelujemo).

Praktično vseh 4,000 izvodov knjige je bilo razprodanih, zaradi česar so Pisma Za Leona trenutno na voljo samo še v nekaterih izbranih knjigarnah. Naročilo prek spleta danes ni mogoče.