"Kako lahko tvoje podjetje s pomočjo Filipove marketinške agencije doseže in preseže svoje letošnje cilje"

(Namig: Naš recept za tvojo najboljše-leto-do-sedaj se ne skriva v kakšnih čudežnih trikih ali vsiljivih metodah. Prisegamo namreč na predvidljivo, profitabilno in dovršeno strategijo, do katere imajo dostop le skrbno izbrana podjetja…)

FP BRAND V ŠTEVILKAH:
izkušenih članov ekipe
0 +
letna poraba oglaševanja
0 € +
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 %
izbranih blagovnih znamk
0 %
letnih prihodkov vseh partnerjev
0 € +

Dragi podjetnik,

Če te je pot zanesla na to stran, ugibam, da želiš v tem letu kljub trenutni gospodarski situaciji – za razliko od tvojih konkurentov, ki tavajo v temi – dvigniti svoje prihodke in doseči oziroma preseči svoje cilje…

Kar je super : )

Jaz, Filip Pesek, ti bom zato danes v tem kratkem pismu brez dlake na jeziku povedal vse, kar si verjetno želiš na tej točki izvedeti – od tega, koliko za svoje storitve “računamo”, do tega, ali sploh potrebuješ marketinško agencijo (namig: za mnoge je odgovor ne)… prav tako pa ti bom prišepnil, kakšne rezultate lahko pričakuješ, če do sodelovanja med nami dejansko pride.

Se ti to zdi kot dober in transparenten plan?

Super.

Za ogrevanje začniva s podatkom, ki bo pisan na kožo predvsem tistim, ki iščejo profitabilno, unikatno in po meri narejeno storitev…

Z našimi dragimi poslovnimi partnerji skoraj v vseh primerih delamo panožno ekskluzivno, kar pomeni da iz vsake panoge (znotraj ene države) pod okrilje vzamemo zgolj eno rasti željno podjetje… ter mu pomagamo do želene transformacije.

In verjemi mi – če delamo panožno ekskluzivno, potem smo zelo “izbirčni” pri izboru posameznikov in firm, ki jim dajemo dostop do našega znanja, sistemov in načina oglaševanja.

Sicer takole na daleč ne morem vedeti, ali “pašemo skupaj” in ali je naša marketinška agencija na tvojem trgu & v tvoji niši še “prosta”, vem pa, da imamo v vsakem primeru jasno določene kriterije, ki jih morajo izpolnjevati naši poslovni partnerji.

Najbolj ključen izmed vseh je tvoj odgovor na naslednje vprašanje…

Ali imaš željo po poslovni rasti in si pripravljen zanjo zavihati rokave?

Vem – zveni kot eno izmed tistih vprašanj, ki jih prodajalci postavijo zato, da iz osebe na drugi strani izvabijo besedo “ja”.

A brez skrbi… to ni vprašanje tega tipa.

Postavil sem ti ga zato, ker glede na do sedaj zbrano statistiko vemo, da se je promet naših stalnih poslovnih partnerjev (torej tistih, s katerimi neprekinjeno sodelujemo vsaj 12 mesecev) v zadnjem letu povprečno povečal za 36 %.

Opomba: Pri nekaterih, ki so malenkostno mlajši in bolj agilni, je ta rast bila tudi 110 %… tista večja in bolj ustaljena podjetja pa so rasla od 7 % pa vse tja do 47 %. 


Bistvo pri vsem tem seveda ni ta 36 % povprečna rast, pač pa si bistven ti in odgovor na prej postavljeno vprašanje…

Ali imaš željo po poslovni rasti in ali si pripravljen “obdelati” vsa nova povpraševanja in promet, ki ti ga bomo zagotovili?

Če je tvoj odgovor da, potem si na pravem mestu.

Te pa verjetno sedaj zanima…

Če je ta trditev o povprečni 36 % letni rasti izmišljena?

Če je ta trditev o povprečni
36 % letni  rasti izmišljena?

Dobro vprašanje.

In brez skrbi – razumem tvoj morebitni skepticizem.

Danes je na širnem spletu res mnogo “šalabajzerjev”, ki zgolj govorijo. In govorijo. In govorijo. In na koncu seveda nič ne naredijo.

Na srečo Filip Pesek (ja, to sem jaz in ja, ravnokar sem sam sebe omenil v tretji osebi) ni eden izmed njih.

Sem medijsko prepoznavna oseba in se… po domače rečeno… nimam časa “zafrkavat”.

Tukaj sem z ekipo zato, da ti (če tako želiš in če dejansko pašemo skupaj) pomagamo doseči tvoje cilje, kot smo to storili že v marsikaterem drugem primeru…

Play Video

Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že več kot 8. Odprli smo dve novi poslovalnici, promet pa povečali za faktor 5.9...

Lili Sovinc
solastnica optike Oftalmos

Zaradi podpore FP ekipe si v poslu upam dosti več, kar se odraža tudi na naših rezultatih in številu povpraševanj. Med letoma 2020 in 2022 smo namreč naš promet povečali za faktor 1.7 in pripravili osnovo za to, da lahko letos naskakujemo naš prvi milijon.

Katja Šelih
Direktorica @ Kalliste medicinski center
Play Video

Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo in ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev. Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

Lara Pernat — vodja ključnih projektov v podjetju Panakea d.o.o.
Lara Pernat
vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.

V prvih treh mesecih smo zapolnili naše termine. Od kar sodelujem s FP ekipo, pa sem postala tudi veliko bolj samozavestna pri sprejemanju odločitev. Največ mi pomeni to, da lahko z njihovo pomočjo uresničujem svojo dolgoletno željo…

Valentina Cvetkovič
Valentina Cvetkovič
Vodja Wellness Paradiso

Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je po poglobljenem pogovoru z nami hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiselni načrt. Zaradi njihove pomoči nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2022 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!

Simon Osterc — ustanovitelj megaburger
Simon Osterc
ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

Filipa sem spoznala leta 2018, ko je Malinca ustvarjala cca 500.000€ letnih prihodkov. To so bili časi, ko smo bili kot podjetje na nekem "platoju" in nismo točno vedeli, kako naprej. Vesela sem, da sem takrat prisluhnila nekaterim Filipovim nasvetom ter zaupala določene segmente našega marketinga njegovi ekipi, saj smo se res dobro ujeli. Danes je Malinca 3 milijonsko podjetje, naše sodelovanje pa še vedno uspešno poteka...

Nastja Kramer Pesek
Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

Filip... kako vam pa sploh uspe ustvarjati tako uspešne zgodbe?

Hja…

Naša marketinška agencija ima več skrivnosti.

Prva izmed teh je zagotovo izjemno talentirana (in zabavna) ekipa marketinških genijev, s katero se lahko “multipliciram” in s pametnimi marketinško-poslovnimi potezami pomagam dosti več podjetjem, kot če bi bil zgolj “one-man band”.

Naša druga skrivnost je ta, da se nikoli ne ukvarjamo zgolj s Facebook oglaševanjem… ali pa zgolj z Google oglaševanjem… ali pa zgolj z novo spletno stranjo… ali pa zgolj z radijskimi oglasi… ali pa zgolj s SEO oglaševanjem.

Smo namreč eni izmed redkih, ki znamo na tvoj posel pogledati s ptičje perspektive in v neko smiselno celoto povezati organski marketing, plačljiv marketing ter vse ostale aktivnosti, ki jih tvoje podjetje izvaja na področju pridobivanja novih strank.

Ne samo, da ti – če se tako dogovorimo – pri vsem skupaj svetujemo, pač pa tudi prevzamemo 100 % izvajalsko nalogo.

To pomeni, da iz ramen tebe in tvoje ekipe prevzamemo lepo količino dela, saj poskrbimo za praktično vse tvoje marketinške potrebe…

… ter ti zaradi vseh teh znanj ter aktivnosti seveda tudi prinesemo rezultate, ki si jih želiš.

Se pa razlog za uspeh, poleg zgoraj omenjene “ptičje perspektive” in širokega spektra naših aktivnosti, skriva tudi v našem…

Prav posebnem orožju...

Pri večini naših strank – ne glede na to, ali prodajajo produkte ali storitve – uporabljamo metodo imenovano Magnetni Marketing™ (oziroma MM), ki sem jo jaz, Filip, pri promociji lastne blagovne znamke maja 2017 odkril čisto po nesreči.
Ja… med drugim smo tudi eni izmed tistih osamljenih jezdecev, ki imamo v “ognju” lastne projekte in ne delamo zgolj za druge naročnike.
Ta metoda… po domače rečeno…istočasno skrbi tako za izobraževanje kot “kupovanje” tvojih potencialnih kupcev.Najboljše pri vsem skupaj pa je, da deluje v praktično vseh panogah. S pridom smo jo namreč uporabili pri prodaji naslednjih zadevščin…
*Relevantna opomba: Seznam spodnjih niš ne pomeni, da smo trenutno aktivni v vseh naštetih. Gre le za niše, kjer smo enkrat v preteklosti že uspešno uporabili Magnetni Marketing™ : )
Podjetja, katerim smo izdelali ali prenovili spletno stran
eMundia
Varuh Zdravja Vzajemna
Skaza smart plastic
Helen Doron English
Domenca
Malinca polna shramba zdravja
Proteini.si sport nutrition center
Baby Center
Wellness Paradiso
Adecco
Panakea
Kalliste medicinski center

Ja, sliši se zanimivo in tudi je.

Če smo namreč s pomočjo našega Magnetnega Marketinga™ pripravljali tako raznovrstne kampanje, potem ni vrag, da ne bi bili kos tudi tvojemu izzivu… ne glede na to, v kako “kompleksni” branži si.

Istočasno to tudi pomeni, da se ob delu s tvojim podjetjem ne bomo potrebovali 3 leta učiti in nabirati podatke, pač pa bomo lahko zelo hitro aplicirali vsa ta znanja, ki smo jih na svoji poti nabrali.

Kaj več o teh naših izkušnjah ter našem skrivnem magnetnem orožju ti bomo seveda povedali na našem uvodnem srečanju, si moraš pa pred njim pristno odgovoriti na naslednje vprašanje…

Ali sploh potrebujem marketinško agencijo oziroma kakršno koli zunanjo pomoč?

Iskreno…

Načeloma ne, saj ima tvoje podjetje vedno na voljo 3 alternativne izbire.

Ena opcija

Ena opcija je ta, da v tvojem podjetju nadgradite oziroma zgradite res kvalitetno lastno marketinško ekipo.

Potrebovali bi eno zelo sposobno vodjo marketinga (po navadi se pod 4.500 € bruto sploh ne pogovarjajo), enega res prekaljenega tekstopisca, ki bi razumel vašo branžo in ciljne stranke (2.600 € bruto) ter še 2 solidna oglaševalca, ki bi vodila tehnično plat Googla, Facebooka in ostalih omrežij. Plus dobrega videografa in fotografa in po vsej verjetnosti še eno all-around osebo.

Verjetno bi ta mesečna investicija (skupno cca 14.500 € za plače plus dodatna sredstva, ki bi jih morali dejansko investirati v zakup oglaševalskega prostora na Facebooku, Googlu in YouTubu) bila za koga še sprejemljiva, a problem je, ker za sabo potegne tudi ogromno časa ter HR preglavic.

Druga opcija

Druga opcija je, da najamete nekega “freelencerja”, ki je po navadi – kot bi rekli angleži – Jack of all trades and a master of none.

Sicer bi bil relativno poceni (morda bi se lahko z njim osebno zmenili že za cca 800 € na mesec + dogovorjen znesek za zakup digitalnega oglaševalskega prostora), ampak bi ta celoten eksperiment potem na koncu leta verjetno postal nesmiseln strošek, saj zaradi omejenega časa in nepoglobljenega znanja, ta “dečko” ne bi uspel zadeve profitabilno izpeljati.

Tretja opcija

Tretja možnost pa je, da zadeve v tvojem podjetju pustite na isti točki, kot so sedaj in nadaljujete po ustaljeni poti.

Če se v katerikoli izmed teh opcij najdete, je to super in vam želim veliko uspehov na vaši poti, v nasprotnem primeru pa smo očitno res “za skupaj” in ravno zato predlagam, da si že kar sedaj ogledamo…

Našo ponudbo o sodelovanju...

Torej…

Mi ne iščemo “strank”.

Mi iščemo poslovne partnerje.

To so ljudje, s katerimi se bomo dobro razumeli.

To so ljudje, s katerimi bomo z veseljem delali.

In to so ljudje, kjer si bomo od novo nastalega prometa (in profita), ki bo nastal zaradi naše pomoči, odrezali “kos pogače”.

Namig: To ne pomeni, da si želimo imeti jutri 30 % lastniški delež v tvojem podjetju, pomeni pa, da želimo s svojo ekipo prevzeti čim večji del marketinga, biti zanj odgovorni in posledično tudi plačani glede na uspešnost. 

Na kakšen način štartamo z našim skupnim sodelovanjem, niti ni tako pomembno, ker bomo verjetno oboji potrebovali neko testno obdobje.

Ti in tvoje podjetje predvsem zato, da vidite, če res znamo prinesti rezultate, ki si jih želite…

Mi pa zato, da vidimo, če nam je v veselje delati s tvojim podjetjem in tabo osebno.

Praksa je v večini primerov taka, da zastavimo neko 3 mesečno testno obdobje, v okviru katerega se določijo budgeti in cilji.

V okviru teh prvih 90 dni ti mi “posodimo” celotno našo uigrano ekipo (od videografov, Google specialistov, tekstopiscev, vodij projektov, Facebook specialistov, programerjev, kreatorjev pristajalnih strani, E-mail marketing strategov, itd.), za kar ti na tvojo srečo ne bomo računali 43.500 € ali več, kolikor bi te sicer “po tamalem” ta investicija v lasten kader stala.

Naš fee za to obdobje je po navadi med 7.500 € in 24.000 € oziroma od 2.500 € in 8.000 € na mesec… odvisno od tega, kako zahtevnega projekta se lotimo in kakšne so tvoje ambicije.

Smiselno?

Kar se pa dejanskega “advertising” budgeta tiče (npr. Facebook oglaševanje, Google oglaševanje, zakup jumbo plakatov, itd.), je pa tako, kot do sedaj – te stvari v lastni režiji plačuje tvoje podjetje iz svojih kartic oziroma tekočih računov.

Edina zahteva, ki jo tukaj imamo, je ta, da je tvoj oglaševalski budget vsaj 1.500 € na mesec.

Edina zahteva, ki jo tukaj imamo, je ta, da je tvoj oglaševalski budget vsaj 1.500 € na mesec.

Rečeno z drugimi besedami…

Če želiš delati z nami v tem testnem obdobju, potem bo strošek marketinga za tvoje podjetje vsaj 4.000 € na mesec (vsaj 2.500 € bo naš fee… in potrebnih bo vsaj 1.500€ za zakup digitalnih ali tradicionalnih oglaševalskih prostorov), a mislim, da ti tvoja računovodkinja tega ne bo prav nič zamerila, saj bo hitro videla, kako ta “nepotreben strošek” prinaša tvojemu podjetju nove stranke… in nove prihodke.

Zgornje meje pri “porabi” pa načeloma ni, saj imamo še danes recimo enega čudovitega poslovnega partnerja, ki je v tem testnem obdobju… na začetku sodelovanja… mesečno poleg našega fee-ja investiral še okoli 35.000€ advertising budgeta v raznorazne kampanje. 

Opomba: O tem, do kam je ta budget zaradi rasti podjetja prišel tekom naslednjih let, pa raje ne bom govoril, ker zna številka marsikoga prestrašiti.

Relevantna opomba…

Štart zgoraj omenjenega testnega obdobja je z našo ekipo hiter in enostaven.

Namesto, da bi od tebe zahtevali ure in ure intervjujev in dokumentacije, se namreč raje osredotočamo na to, kako ti lahko ob začetku sodelovanja čimprej pomagamo.

To pomeni, da za začetek našega dela potrebujemo zgolj nekaj dostopov do raznih oglaševalskih orodij in kratek uvodni sestanek…

Tvoje prve (profitabilne) kampanje pa so tako zagnane najkasneje 20 dni od začetka uradnega sodelovanja.

Kaj se potem zgodi po tem testnem obdobju?

Odlično vprašanje.

Ena možnost je, da ugotoviš, da je naša marketinška agencija zanič in da ti ne moremo pomagati.

To je sicer malo verjetno, a hipotetična možnost vseeno obstaja.V primeru, da bi do tega črnega scenarija res prišlo, bi se mi verjetno že sami odpustili po 45 dneh (takrat lahko na podlagi vmesnih rezultatov že marsikaj vidimo) in ti razen prvega računa ne bi "težili" s kakršnimi koli nadaljnjimi fakturami.

Druga možnost je ta, da ugotovimo, da si zanič ti.

Da imaš recimo sumljiv in etično sporen produkt. Ali pa, da se ne držiš svojih obljub. Ali pa, da doživljaš napade tesnobe, ko se na Facebooku zaradi določenih testov v enem dnevu porabi 100 € ali več oglaševalskih sredstev.

Tretja opcija je namreč tista, ki se najbolj pogosto spremeni v realnost.

Gre za scenarij, kjer se po 90 dneh dobimo na prijetnem kosilu ter nazdravljamo dosedanjim uspehom… ter med glavno jedjo in sladico (jaz po navadi za konec naročim palačinke s čokolado) začnemo razmišljati o tem, kako naprej.

Z večino dosedanjih poslovnih partnerjev smo recimo dogovorjeni tako, da od tretjega meseca dalje mi za njih – iz meseca v mesec – podiramo prodajne rekorde, oni pa nam iz novo nastalega prometa in profita našo storitev plačujejo v obliki “fee + bonus”.

Primer: FP ekipa prejme za svoje delo mesečno ______ € in na koncu vsakega meseca še dodatnih ________ €, če zastavljene skupne cilje preseže za _________ %.

Upam, da se ti to zdi logično in pošteno.

Lahko se zmenimo tudi kakorkoli drugače (po testnem obdobju smo odprti tudi za 100% performance pay-plan in tudi za razširjena elite partnerska sodelovanja), a mislim, da sva zajadrala malo predaleč, saj vendarle sploh še nismo začeli sodelovati.

Ravno zato ti predlagam, da si sedaj (prosim pozabi na tiste palačinke s čokolado, ker imajo preveč kalorij) iskreno odgovoriš na naslednji vprašanji…

Ali zaupam Filipu?

In – ali verjamem, da mi njegova ekipa lahko pomaga?

Če je odgovor 2x DA, potem je tule…

Tvoj naslednji korak...

Ne skrbi, ne rabiš že danes naši marketinški agenciji nakazati prvega mesečnega obroka : )

Najprej moramo namreč skupaj ugotoviti, če smo v tvoji panogi in na tvojem želenem trgu sploh še na voljo in ali ti sploh lahko pomagamo.

Glede na naše izkušnje je to najlažje narediti tako, da nam pošlješ nekaj osnovnih informacij o tvojem podjetju (ime podjetja, spletna stran, cilji, itd.), ki jih bo naša ekipa v roku nekaj dni pregledala in evalvirala… ter se ti nato oglasila s kratko analizo.

Če bomo po njej ocenili, da pod nobenim pogojem nismo za skupaj, ti bomo po naših najboljših močeh poskušali dati dobro priporočilo, če pa ocenimo, da bi to lahko bila ena super skupna zgodba, pa se bomo dogovorili za smiselne nadaljnje korake.

Kaj od tega se bo zgodilo, lahko najlažje ugotoviš tako, da pošlješ E-mail na [email protected] in nam v njem na hitro predstaviš svoje podjetje in svoje cilje…

Ali pa izpolniš preprost obrazec, do katerega prideš s klikom na spodaj pripet rdeči gumb…

Se slišimo kmalu,

Filip

P.S. Če imaš še kakšno vprašanje, na katerega nismo odgovorili, potem si preberi spodnjo sekcijo, v kateri najdeš odgovore na najbolj pogosta vprašanja…

Pogosta vprašanja in odgovori...

Načeloma je tako – če prodajaš kakršnokoli bizarno stvar, ki je nihče v zgodovini še ni prodal ali deluješ v neki obskurni panogi, za katero nihče ni slišal, potem je zelo možno, da naš marketinški pristop ne bo deloval.

Če pa prodajaš karkoli “normalnega”, imaš dober izdelek in vsaj približno dober renomé, in če istočasno deluješ v niši, kjer se nekaj dogaja, potem definitivno ja… naš marketinški pristop bo deloval.

Dejstvo je, da smo v zadnjih letih uspešno izvajali marketing v več kot 36 nišah.

Tudi, ko smo prišli do kakšne panoge, ki nam od začetka ni bila čisto poznana (npr. obrazna joga ali kaj takega, kar pač osebno nismo prakticirali), smo vsako stvar spoznali, se veliko naučili in postali eksperti s tega področja.

Če povzamemo; če tvoja stvar ni ultra bizarna, bo naš magnetni marketing in vse ostalo, kar bomo delali, precej gotovo zelo-zelo dobro delovalo.

Pričakuješ lahko odlične rezultate…

Ampak to še ne pomeni, da v prvem mesecu že lahko kupiš novo jahto, zasebni avion in tri vile na obali.

Zelo realno ti bomo (še pred pričetkom sodelovanja) povedali, kaj lahko pričakuješ in kaj ne oziroma ti podali dovolj informacij, da se lahko odločiš ali ne-odločiš za začetek dela z nami.

Ja, seveda, tudi to se lahko zgodi.

Vseeno velja omeniti, da je procent primerov, ki niso bili uspešni, res zelo zelo zelo majhen… pa še ti so se zgodili le takrat, ko bodisi mi nismo z naročnikom jasno definirali ciljev… ali pa takrat, ko smo nekako na silo sprejeli projekt, ki ni bil pravi za nas.

Kakorkoli – vaša garancija je dejstvo, da se na začetku dela v sklopu testnega obdobja in prilagojene pogodbe, ki jo lahko katerakoli od vpletenih strani prekine kadarkoli brez kakršnihkoli težav in/ali odpovednih rokov.

Ja, načeloma se lahko prijaviš.

V podjetju nimamo nobene policije ali notranjega nadzora, ki bi ti preprečeval, da se prijaviš kljub temu, da delaš manj kot 70.000 € prihodkov.

Zavedati se je treba zgolj tega, da večino “start up” projektov zavrnemo, so pa seveda tudi taki, ki jih sprejmemo in z njimi uspešno sodelujemo.

V večini primerov je tako, da začnemo z delom v roku 30 dni od datuma, ko uskladimo vse pogodbene podrobnosti.

Oziroma rečeno drugače – če se želiš prijaviti danes in z delom začeti že jutri, to v praksi ne bo izvedljivo, saj imamo skoraj vedno krajšo čakalno vrsto.

Čeprav mnoge marketinške agencije na začetka sodelovanja zaračunajo tako imenovani “setup fee”… in čeprav bi bilo morda prav, da bi ga zaračunali tudi mi (na začetku sodelovanje je namreč res ogromno dela)… tega NE bomo storili.

Cena, za katero se bomo dogovorili, se plačuje mesečno in tvoja investicija v prvem mesecu ni prav nič večja, kot tista v drugem.

Kar se tiče marketinga je naš namen ta, da ga (v kolikor tako želiš) prevzamemo in te tega dela popolnoma razbremenimo.

Zate ustvarjamo ideje, besedila, vodimo oglaševanje, se ukvarjamo s tehničnimi stvarmi, s katerimi se ti nočeš, postavljamo landing strani, optimiziramo oglase… skratka počnemo katerokoli stvar, ki je potrebna za dosego cilja.

Kaj pa organski marketing?

Seveda! A vedi, da vsakemu na začetku razložimo, da to ni naš prvi “as iz rokava” in da za hiter dvig prodaje in ali povpraševanj predlagamo 10 drugih boljših idej.

Skratka… organski marketing DA, a nikoli takoj na začetku sodelovanja, saj so takrat v zraku druge prioritete.

Kar se tiče sloga pisanja, izražanja, tvojih vrednot in tega, kako predstavljaš svoje produkte, se bomo seveda mi prilagodili tebi.

Moraš pa nam tudi ti dati določeno svobodo, saj smo konec koncev tukaj strokovnjaki – vemo kaj deluje in vemo kaj prodaja.

Če se nahajaš na tej strani, nekako sklepam, da imaš podjetje, ki že aktivno posluje.

Vsaj v večini primerov to pomeni, da že oglašuješ.

Če je to res – kdo trenutno plačuje račune Googlu, Facebooku, PR članke na Siolu, Žurnalu, 24 ur…?

Seveda – ti oziroma tvoje podjetje.

In tako bo tudi ostalo med sodelovanjem z agencijo.

Še vedno bo “tvoja kartica” na Googlu & Facebooku in še vedno bodo te fakture prihajale na tvoj naslov, mi pa bomo poskrbeli, da bo tvoj oglaševalski budget prinašal dosti boljše rezultate, kot jih sedaj.

Glede na to, da smo ena izmed hitreje rastočih marketinških agencij pri nas, potem verjetno lahko razumeš dejstvo, da odgovora na ta pogosto zastavljena vprašanja sploh ni pisal Filip… in da Filip osebno operativno ni več vpleten v vodenje projektov, pač pa se ukvarja z razvojem kadrom ter določenimi strateškimi odločitvami… in včasih tudi s tem, da kakšnega poslovnega partnerja odpelje na kosilo : )

Vseeno vedi, da je naš “šef” izjemno ciljno orientiran človek in da presneto dobro ve, kaj se dogaja pri vsakem izmed partnerjev, saj ga člani FP ekipe občasno pocukamo za rokav in prosimo za nasvet.

Odgovor je enostaven – ne, to ne pomeni tega.

Načeloma je tako, da ti stvari (videe, oglase, prodajne strani) pošiljamo v predogled do točke, ko nam rečeš, da ni več treba in nam popolnoma zaupaš.

Ko se odločiš, da zadev nočeš več v naprej pregledovati in videti, ti bomo pokazali le končne rezultate.

Ko izpolniš prijavnico za sodelovanje, te bo v roku 5 minut poklical prvi od naših 20-ih prodajalcev, ki bodo s tabo v stiku 20 dni zapored in te bodo skušali prepričati…

Ne saj ne, hec : )

Ko izpolniš prijavnico, bomo pregledali tvoje informacije, naredili hitro analizo in če bomo začutili, da smo lahko vsaj približno nek match, te bomo poklicali, da izvemo več.

Na tem klicu se bomo prijateljsko pogovorili, ti postavili še par vprašanj in nato razjasnili, kje rabiš našo pomoč.

Lahko nam pišeš na [email protected] … ali pa nas pokličeš na 031-238-935. Ali pa klikneš tukaj in izpolniš preprost obrazec.

Pošlji neobvezujoče povpraševanje za sodelovanje s FP marketinško agencijo

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.