Na začetku sicer nismo bili čisto prepričani, če bo zadeva delovala, ko pa so se kampanje “prižgale”, pa dvoma ni bilo več

En lep prisrčen pozdrav,

čeprav mnogo naših partnerjev pravi, da smo res učinkoviti v tem kar počnemo, moramo priznati, da je tale o-nas stran še vedno v delu.

Je pa “hitrost” in odzivnost pri marketingu včasih bolj pomembna od perfekcije, zato se ti bomo spodaj – kljub neoptimalni pristajalni strani – vseeno predstavili.

Smo 13 14 15 16 17 18 članska ekipa, ki lahko uspešno deluje zgolj zato, ker uspešno širimo poslovanje naših izbranih poslovnih partnerjev.

Le-ti nas imajo zelo radi in o nas pogosto govorijo z izbranimi besedami.

simon-osterc-megaburger

“Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je v po poglobljenem pogovoru hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiseln načrt.

Zaradi njega nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2021 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!”

Simon Osterc

ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

“Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo ter ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev. Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

~ Lara Pernat, vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.

"Dostavi to, kar je obljubil. To je največja razlika proti ostalim. Delali smo z ogromno marketinških agencij in moram reči, da se edino pri njemu počutim zelo sproščeno."

~Rok Kramer, soustanovitelj znamke nuMe
Nastja_Kramer_Malinca

“Najprej nisem bila povsem prepričana, ali je dobro mešati poslovno in zasebno življenje. Po dveh letih lahko rečem, da je bila to ena izmed najboljših odločitev.

Malinca je namreč v zadnjih dveh letih dosegla ogromno rast, v marcu 2021 pa smo dosegli kar pol milijona mesečnega prometa.

Eden izmed razlogov je zagotovo Filipova ekipa, saj uspešno vodijo naše Facebook in Google plačljivo oglaševanje… še posebej pa sem vesela, da v sklopu njihove VIP storitve pomagajo pri razvoju našega internega kadra ter nas dodatno izobražujejo.”

Nastja Kramer Pesek

Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

"Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo v podjetju bili trije zaposleni, danes pa nas je že 8. Seveda smo z napredkom zelo zadovoljni, še posebej pa bi pohvalila odzivnost njegove marketinške agencije ter samo prilagodljivost na trenutno zelo aktualne spremembe."

~Lili Sovinc, solastnica optike Oftalmos

Nad nami so v večini navdušeni zato, ker jim pomagamo v sklopu naših celostnih storitev (bodisi transformacijsko ali z marketingom “na ključ”), nekateri pa tudi zato, ker sodelujejo zgolj z našim svetovalnim, IT ali pa video oddelkom.

Ob predpostavki, da smo tudi s tvojim podjetjem dober fit, ti z veseljem priskočimo na pomoč.

Če si nas želiš še malo bolje spoznati, je tukaj kratka podstran o našem direktorju Filipu, kot skupino pa nas najdeš v Trzinskih pisarnah, na “terenu” ali pa v spodnji sekciji.

Imej lep dan in se morda vidimo kmalu,

FP Ekipa

Spoznaj člane tvojega morebitnega novega poslovno-transformacijskega partnerja

Tadej Tešić
Marketinški genij

Žana Vrhovnik
Marketinški genij

Simon Vovk
Marketinški genij

Sara Hiti
Direktorica marketinga

Filip Pesek
Direktor

Tjaša Toman
Najboljša desna roka na svetu

Denis Kondić
Senior vodja ključnih projektov

Zoran Bencak
Vodja IT oddelka

Dragan Babic
Vodja prodaje

Jelko Meolic
Marketinški genij

Matjaž Koren
Video Velemojster

Klavdija Volf
Marketinški genij

Dejan Gorenc
Marketinški genij

Matic Japič
IT genij

Jan Košak
Marketinški genij

Leonarda Fiket
Marketinški genij

0 +
izkušenih članov ekipe
0 € +
letna poraba oglaševanja
0 %
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 +
izbranih blagovnih znamk
0 € +
letnih prihodkov vseh partnerjev
18+
Izkušenih članov ekipe
540.000 € +
Letna poraba oglaševanja
36%
Povprečna letna rast prihodkov partnerjev
17+
Izbranih blagovnih znamk
27.000.000 €
Letnih prihodkov vseh partnerjev
Previous
Next

*Le nekatera izmed priznanih podjetij, s katerimi smo sodelovali (oziroma v nekaterih primerih še sodelujemo).

Praktično vseh 4,000 izvodov knjige je bilo razprodanih, zaradi česar so Pisma Za Leona trenutno na voljo samo še v nekaterih izbranih knjigarnah. Naročilo prek spleta danes ni mogoče.