Na začetku sicer nismo bili čisto prepričani, če bo zadeva delovala, ko pa so se kampanje “prižgale”, pa dvoma ni bilo več

En lep prisrčen pozdrav,

čeprav mnogo naših partnerjev pravi, da smo res učinkoviti v tem kar počnemo, moramo priznati, da je tale o-nas stran še vedno v delu.

Je pa “hitrost” in odzivnost pri marketingu včasih bolj pomembna od perfekcije, zato se ti bomo spodaj – kljub neoptimalni pristajalni strani – vseeno predstavili.

Smo 9 10 11 12 13 14 članska ekipa, ki lahko uspešno deluje zgolj zato, ker uspešno širimo poslovanje naših izbranih poslovnih partnerjev.

Le-ti nas imajo zelo radi in o nas pogosto govorijo z izbranimi besedami.

nina-zerjal-testimonial-square

S Filipovo pomočjo in pomočjo njegove ekipe smo v kratkem časovnem obdobju dvignili število strank oziroma otrok v našem centru iz 390 na 520, kar je seveda zelo pozitivno vplivalo na naše poslovanje in zaposlene.

Še posebej pa me veseli to, da imam v ključnih podjetniških situacijah ob sebi nekoga, ki lahko iz neke zunanje perspektive pogleda na moje probleme in mi predlaga pravo rešitev.

Nina Žerjal

Vodja učnega centra Helen Doron English v Ljubljani in Master Franšizij za Slovenijo

“Odkar sodelujem s Filipom sta naša prodajna rast in pa tudi koliko nas ljudje poznajo v Sloveniji, Avstriji in ZDA, šli strmo navzgor. Tega danes ne bi zamenjal za nič na svetu.”

Aleš Potrč - lastnik več mednarodnih podjetij
testimonial-jurij-gasper

Filip in njegova ekipa so iz naših ramen prevzeli veliko mero odgovornosti in nam prihranili ogromno energije. Včasih smo se s spletnim marketingom trudili sami, bili posledično na drugih področjih izčrpani, pa še rezultatov ni bilo takšnih, kot bi si želeli.

Sedaj imamo končno reden dotok potencialnih strank s spleta, pridobili pa smo tudi na prepoznavnosti.

Jurij Gašper

Direktor podjetja Gašper Okna in Vrata

testimonial-andrej-rantasa

S Filipom sva imela na začetku nekaj »borb«, saj sem bil sam preveč vpet v svoj poklic, da bi lahko videl, kaj pravzaprav pri marketingu deluje. 

Na srečo sem takrat svoj ego dal na stran in dovolil Filipu, da se izkaže. To se je tudi zgodilo. 

V prvih dveh mesecih sem pridobil 3 redne stranke, vsaka izmed njih pa mi redno plačuje lepo vsoto denarja oziroma rečeno z drugimi besedami – investicija se je več kot izplačala!

Andrej Rantaša

Elitni osebni trener

Marjana-Frantar

V letu 2021 smo želeli pri Vzajemni narediti obsežnejšo kampanjo, s katero bi k nam privabili dodaten kader, ki bi nam pomagal uresničiti zastavljene cilje. Čeprav smo to iskanje v preteklosti opravljali na drugačen način, smo tokrat želeli kampanjo osvežiti in jo zapeljati s pomočjo plačljivega oglaševanja ter digitalnih omrežij. Po spletu srečnih okoliščin smo v tem procesu spoznali Filipa in njegovo ekipo, ki so se nam že od začetka zdeli zelo zanimivi. Taki – energični, dobre volje in predvsem drugačni. Na začetku sicer nismo bili čisto prepričani, če bo zadeva delovala, ko pa se je celotna promocija dejansko začela, pa smo hitro videli, da Filipova ekipa res ve, kaj počne. Sodelovanje z njimi bi ocenila kot sproščeno, profesionalno in učinkovito ter bi jih zagotovo priporočala vsem, ki si tako ali drugače na spletu želijo narediti korak naprej.

Marjana Frantar

HR Director @ Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z.

“S Filipovo marketinško ekipo smo začeli sodelovati v enem izmed najbolj turbulentnih podjetniških obdobij in čeprav se nam je celoten poslovni model praktično “čez noč” sesul, smo kmalu s prilagojeno strategijo splezali nazaj na zeleno vejo in rezultate celo podvojili. “

Mihael Žmahar - soustanovitelj duhovnega ateljeja Potovanje duše

“S Filipovo marketinško ekipo smo začeli sodelovati v enem izmed najbolj turbulentnih podjetniških obdobij in čeprav se nam je celoten poslovni model praktično “čez noč” sesul, smo kmalu s prilagojeno strategijo splezali nazaj na zeleno vejo in rezultate celo podvojili. “

Mihael Žmahar - soustanovitelj duhovnega ateljeja Potovanje duše
Nastja_Kramer_Malinca

Najprej nisem bila povsem prepričana, ali je dobro mešati poslovno in zasebno življenje. Po dveh letih lahko rečem, da je bila to ena izmed najboljših odločitev.

Malinca je namreč v zadnjih dveh letih dosegla ogromno rast, v marcu 2021 pa smo dosegli kar pol milijona mesečnega prometa.

Eden izmed razlogov je zagotovo Filipova ekipa, saj uspešno vodijo naše Facebook in Google plačljivo oglaševanje… še posebej pa sem vesela, da nam v sklopu njihove VIP storitve pomagajo pri razvoju našega internega kadra ter nas dodatno izobražujejo.

Nastja Kramer Pesek

Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

ksenija-renex

Kot nepremičninska posrednica mi marketing nikoli ni bil ravno blizu. Ne ker ga ne bi imela rada, pač pa sem bila tako zaposlena, da se ga niti nisem mogla pravilno lotiti. 

S Filipom in njegovo ekipo pa zadeve sedaj tečejo “kot namazane”. Pogosto me kontaktirajo ljudje, ki bi radi prodali svojo nepremičnino in želijo, da jim pri tem pomagam. Posel je zaradi tega dosti bolj zabaven in predvidljiv.

Ksenija Mihajlović

Lastnica nepremičninske agencije Renex

petrazagar-testimonial2

Sama sem bila že na veliko marketinških seminarjih, prebrala ogromno knjig in imela občutek, da že kar ogromno vem o marketingu.

Potem sem spoznala Filipa in ugotovila, da je on s svojo ekipo na čisto drugem nivoju. Kar naenkrat je v moj “email” prihajalo ogromno število “leadov”, ki so želeli govoriti z mano. 

Sistem, ki ga je postavila FP ekipa je deloval brezhibno – vključil ga je zgolj za 5 dni na mesec in moj urnik je bil praktično poln za preostanek meseca. Zares neverjetno.

Petra Žagar

Finančna mentorica in predavateljica za uspeh na finančnem področju

Nad nami so v večini navdušeni zato, ker jim pomagamo v sklopu naših celostnih storitev (bodisi transformacijsko ali z marketingom “na ključ”), nekateri pa tudi zato, ker sodelujejo zgolj z našim svetovalnim, IT ali pa video oddelkom.

Ob predpostavki, da smo tudi s tvojim podjetjem dober fit, ti z veseljem priskočimo na pomoč.

Če si nas želiš še malo bolje spoznati, je tukaj kratka podstran o našem direktorju Filipu, kot skupino pa nas najdeš v Trzinskih pisarnah, na “terenu” ali pa v spodnji sekciji.

Imej lep dan in se morda vidimo kmalu,

FP Ekipa

Spoznaj člane tvojega morebitnega novega poslovno-transformacijskega partnerja

Tadej Tešić
Marketinški genij

Žana Vrhovnik
Marketinški genij

Primož Romih
Video velemojster

Sara Hiti
Direktorica marketinga

Filip Pesek
Direktor

Tjaša Toman
Najboljša desna roka na svetu

Denis Kondić
Senior vodja ključnih projektov

Zoran Bencak
Vodja IT oddelka

Mojca Golub Horvat
Marketinški genij

 

Aleš Kök
Marketinški genij

Matjaž Koren
Video Velemojster

Nina Hari
Marketinški genij

Dejan Gorenc
Marketinški genij

Klemen Leben
IT genij

0 +
izkušenih članov ekipe
0 € +
letna poraba oglaševanja
0 %
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 +
izbranih blagovnih znamk
0 € +
letnih prihodkov vseh partnerjev

*Le nekatera izmed priznanih podjetij, s katerimi smo sodelovali (oziroma v nekaterih primerih še sodelujemo).