"Tvoji doseženi cilji, mirne noči in rast podjetja so lahko le en nasvet stran… in kdor vpraša, ne zaide."

Če si želiš krajšo in lažjo pot do uspeha, ti morda lahko pomagamo…

FP BRAND V ŠTEVILKAH:
izkušenih članov ekipe
0 +
letna poraba oglaševanja
0 € +
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 %
izbranih blagovnih znamk
0 %
letnih prihodkov vseh partnerjev
0 € +

Lep pozdrav,

upam si trditi, da si tukaj, ker nekaj pri tvojem poslovanju enostavno “ne štima”. 

Iz nekega razloga cepetaš na mestu in ne glede na to kaj narediš, imaš občutek, da se vrtiš v enem in istem začaranem krogu…

Ali pa si eden izmed tistih, ki raste, a je istočasno “nesrečen”, saj ve, da bi z nekaterimi spremembami lahko rastel dosti hitreje…

Ali pa si nekdo, kjer je vse “kot mora bit”, le to ne, da moraš ti osebno držati podjetje “pri življenju” in vsak mesec delati 200 ur ali več.

Karkoli od tega te že muči, vedi, da sem s svojo ekipo odkril popolno rešitev za to težavo.

Edina slaba plat te rešitve, pa je ta, da je ne moreš izvesti na lastno pest.

Če si zdaj mogoče misliš, da posplošujem in prodajam “buče”, mi dovoli, da ti povem, zakaj sem v to tako prepričan in kako ti lahko z ekipo pomagamo…

VIP storitev za nove partnerje, s katero v le treh urah popolnoma preobrazimo tvojo poslovno in marketinško strategijo

Že od samega začetka smo vedeli, da bo nekaj posebnega, po parih izpeljanih delavnicah in feedbackih pa smo bili že 100% prepričani…

Ta storitev je nedvomno vsakič odskočna deska v naslednje, bolj uspešno in bolj dobičkonosno poglavje podjetja, ter je pogosto imela celo večji vpliv, kot cel mesec trdega marketinškega dela. 

In to nam je uspevalo kljub temu, da so zaradi te storitve k nam prihajali izjemno pametni, izkušeni in izobraženi podjetniki – priznam, nekateri tudi navidezno bolj “pametni”, kot mi. 

Včasih so ta podjetja imela celo več let v podjetništvu, več članov ekipe in več senior kadra, kot naša agencija.

Pa vendar – niso videli priložnosti, možnosti in rešitev, ki smo jih videli mi. 

Naši nasveti so vedno prinesli nekaj novega, boljšega in naprednega v njihovo poslovanje ter jim osvetlili marsikateri izziv, s katerim so se spopadali že predolgo časa.

Kako je to možno, se verjetno sprašuješ…

Osebno menim, da gre za dve stvari.

Prva stvar

“Več kilometrine” ne pomeni nujno več znanja in širine…

Upam si trditi, da nam je do zdaj uspelo (iz prve ali druge roke) preizkusiti, ustvariti in doživeti toliko zmag in padcev, da smo videli že skoraj vse.

Rešili smo že najbolj navadne, kot tudi najbolj bizarne marketinške in poslovne izzive v več kot 36 različnih nišah od pasje hrane, keramike, wellnessov do prehranskih dodatkov, optik in jezičnih šol.

Smo eni izmed redkih (če ne celo edini), ki bomo na tvoj posel gledali celostno in ne le iz marketinške perspektive. 

Lahko ti bomo svetovali glede vsake “sfere” poslovanja in reševali vse od prodajnih izzivov do HR problemov in IT preglavic, zato smo prepričani, da nas praktično nič ne more presenetiti ali pustiti brez besed.

Poleg tega pa imamo še nekaj, kar nam omogoča, da ti svetujemo in pomagamo bolje, kot kdorkoli drug znotraj tvojega podjetja ali socialnega kroga…

Druga stvar

Neprecenljiv fenomen psihološke distance…

In to je tista resnica, ki te reši iz stagnacije, prepočasne rasti ali delovnih vikendov.

Psihološka distanca je tisto, kar omogoča bolj kreativne in inovativne rešitve ter način, da prideš do nasvetov, ki si jih morda ne želiš slišati, a jih moraš, če si želiš svoje podjetje voditi naprej.

Pomeni stopiti korak nazaj, da bi pridobili jasnejšo in širšo perspektivo brez pretirane čustvene navezanosti ali vpletenosti v problematiko.

Morda se sliši preprosto in misliš, da to lahko v teoriji izvedeš tudi ti, a dejstvo je, da to veliko lažje in bolj uspešno izvede nekdo drug, ki ni direktno vpleten v tvoj posel.

Če pa ima ta drugi tudi ogromno marketinškega in poslovnega znanja, je to popolna kombinacija za svetovalca, ki te bo rešil iz vsake zagate in ti pokazal pot naprej. 

Svetovalca, ki je sposoben te umetnosti, da vidi tvoje podjetje iz ptičje perspektive, podrobno analizira vse plati težave in premisli o najboljših rešitvah, ne da bi ga “povozila” urgentnost in resnost trenutne situacije, ki jo direktor podjetja zagotovo čuti in zaradi katere morda ne more razmišljati tako široko.

Če se to sliši kot nekaj, kar bi te zanimalo in kar meniš, da bi prineslo napredek in vrednost tvojem podjetju, pa te vabim na eno izmed najbolj openavih in zaželjenih storitev v naši agenciji…

PRIDRUŽI se nam na FP Discovery Workshopu™

Discovery Workshop je storitev namenjena podjetjem iz vseh možnih branž in vseh fazah rasti.

Ko nas obiščeš, se bomo s tabo  usedli, te vprašali o tisti glavni težavi, ki te pesti in ti na podlagi prav posebnega internega “frameworka” pomagali postaviti zmagovalno poslovno & marketinško strategijo prilagojeno tvojim ciljem.

Strategijo bomo začrtali črno na belem in bo seveda polna konkretnih korakov, ki jih lahko takoj preneseš v prakso – z našo pomočjo ali brez nje. 

To pomeni, da po Discovery Workshopu naše pisarne zapustiš s konkretnim planom, ta plan pa lahko nato realiziraš kakorkoli želiš (sam, s svojo ekipo, z nami ali pa s kakšno drugo marketinško ekipo)

Zgodile se bodo torej 4 stvari:

In vse to se bo zgodilo v le parih urah

Na tvojem mestu bi vsekakor izkoristil priložnost, da ekipa strokovnjakov pregleda tvoje poslovanje in ti pomaga pri nadaljnjem razvoju – več glav dokazano več ve in “drugo mnenje” je zelo pogosto tisto, ki osvetli težave in priložnosti, ki jih še nihče do takrat ni opazil.  

Praktično nimaš kaj izgubiti.

Lahko celo zavrneš vse naše predloge in nadaljuješ točno tako, kot si do zdaj… lahko pa doživiš neverjetno transformacijo in je to prvi korak proti eksponentni rasti tvojih zaslužkov ali podjetja. 

Tako je namreč bilo za veliko večino podjetnikov, ki so se z nami družili na tej čudoviti delavnici…

“Žal mi je, da se nismo še prej odločili, ker bi si s tem prihranili veliko časa, denarja in energije.”

Naša agencija ponuja kar nekaj storitev, a ti moram iskreno povedati, da iz nobenega sestanka ljudje ne gredo tako nasmejani, pozitivni in navdušeni, kot iz Discovery Workshopa. 

No, najbolje bo, da prebereš besede tistih, ki so delavnice obiskali v preteklosti:

“Pred delavnico Discovery Workshop sem sprejela odločitev, da zase in za svoje podjetje želim še več, vedela sem, da zmorem več, vendar da pri željah in nadgradnji podjetja, potrebujem pravo usmeritev in svetovanje. Delavnica je bil eden izmed doprinosov mojega uspeha v letu 2022, ker sem podvojila svoj promet in svoje rezultate. V pozitivnem smislu sva skupaj »trčila« z Denisom, ki je v meni videli pravi potencial in zgodbo za uspeh, ki se gradi na »dolge proge«.

5/5
Andreja Marija Župan
ustanoviteljica Prodarilce.si - Kreativne rešitve pri poslovnih daril
Prodarilce
Kolorina butik barv

“Pred delavnico smo delali dobro in vedeli smo, da imamo dober produkt. Vso to rast, ki smo jo do tedaj dosegli, je bila plod naše strasti in delovanje po občutku. Na delavnici s FP ekipo smo hitro začutili še večji potencial za produkt, ki ga imamo in zavedali smo se, da naše podjetje, s pomočjo marketinga lahko še dodatno izboljša in poveča poslovanje, zato je bila delavnica izjemno pomembna za delovanje podjetja in njegovo rast.”

5/5
Damjana Bizjak
direktorica trgovine Kolorina

“Naše podjetje se je razvijalo organsko, naša rast pa je bila rezultat izjemno dobrih in kvalitetnih storitev. Odločili smo se, da želimo to storitev ponuditi tudi javnosti in želeli rasti še hitreje tudi s pomočjo marketinga. To je bil tudi razlog, da smo se odločili za Discovery Workshop™ s FP ekipo. Njihov profesionalni odnos, poznavanje marketinga in želja po tem, da spoznajo nas, naše podjetje, našo storitev, me je popolnoma impresionirala. Zelo sem zadovoljen s kvaliteto delavnice in z rezultati, ki so bili posledica obiska delavnice.”

5/5
Božo Kranjčević
direktor @ MC SANUS STATERA d.o.o.
Sanus Statera medicinski center
Panakea

“Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo ter ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev. Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.”

5/5
Lara Pernat
vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.

Naše podjetje se je v zadnjih letih razvijalo popolnoma organsko. Prišli smo do točke, ko smo na spletu želeli nastopiti še bolj odločno, zato smo se odločili za sodelovanje z Filipovo agencijo. Hitro smo ugotovili, da FP ekipa resnično ve kaj dela. Naša ekipa je dobila zelo jasne korake in strategijo, ki so bili ustvarjeni posebej za našo panogo in našo storitev. Žal mi je, da se nismo za ta korak odločili že prej, saj bi si s tem prihranili veliko časa, denarja in energije.

5/5
Marija Mrdzan
Vodja marketinga, Newborn clinic, Makedonija
Newborn Clinic
Divine bugs

“FP ekipa, Denis in ta delavnica so polni inovacije, drznosti in praktičnih nasvetov za izboljšavo spletnega posla in prepoznavnosti. Prepoznali smo naš še neizkoriščen potencial ter spoznali, na kakšen način bomo uresničili naše visoke cilje. Na delavnico sem prišla po nove ideje in dobila sem jih več kot sem pričakovala.”

5/5
Lidija Žagar
vodja projekta @ Divine Bugs

“Discovery workshop je enostavno na nekem next level nivoju. Naš posel je spletna trgovina z dišavami za dom. Ta je v začetku leta lepo rasel, vseeno pa smo želeli nadgraditi svoje poslovanje in zato smo se odločili za FP delavnico… No, da lahko v tako kratkem času strneš toliko uporabnih nasvetov, je hvale vredno. Nasveti so praktični, jasni in takoj uporabni, kar je neprecenljivo. Prej sem vas samo spremljal, ampak po tej izkušnji me je FP ekipa prepričala o svojem marketinškem znanju in si drznem trditi, da so med boljšimi agencijam. S to delavnico verjamem in vem, da bom lažje dosegel še višje cilje.”

5/5
Janja Drstvenšek
ustanoviteljica @Dišavca.si
Dišavca
V&D zlato

“Znotraj našega podjetja že obstaja dobra marketinška ekipa, vendar sem se kljub temu odločil za delavnico, ker sem želel nadgraditi naše znanje in videti, kakšen pristop bi na našem mestu ubrala marketinška agencija. FP ekipa je hitro pokazala, kakšno kreativnost, lahkotnost in poznavanje posla imajo. Dostavili so mi izjemne ideje in predloge, kako lahko še povečamo naš promet in realizacijo.”

5/5
Tor Jovičević
direktor marketinga V&D zlato

Spodnji obrazec je lahko začetek novega poglavja tvoje uspešne zgodbe…

Spodaj te čaka preprost vprašalnik, s katerim izkažeš zanimanje za FP Discovery Workshop. 

Tam nam lahko zaupaš nekaj informacij o svojem podjetju in dosedanjem dogajanju, da te lahko naš senior strateg spozna še pred našim prvim srečanjem in ti lahko med delavnico poda tiste prave nasvete in predloge.

Mi te bomo po oddanem obrazcu v roku dveh delovnih dni poklicali ter ti predali vse ostale relevantne informacije o FP Discovery workshopu™ – od cene, do lokacije srečanja, ostalih podrobnosti, itd. 

Potem bo na tebi, da sprejmeš dokončno odločitev:

Nadaljuješ po enaki herojski poti, se sam boriš s težavami, tavaš v strateški temi in upaš na najboljše ali

za rokav "pocukaš" nekoga, ki bo znal na tvoj posel pogledati s ptičje perspektive in ti brez-dlake-na-jeziku povedati, kje "mečeš denar skozi okno" in kje obstajajo ostale skrite priložnosti za dosego tvojih ciljev

A ta odločitev je za enkrat še nekaj korakov stran.

Prvi korak je, da klikneš na spodnji link in izpolniš neobvezujoč obrazec, mi pa te nato v roku dveh delovnih dni kontaktiramo ter se s teboj v prijetnem telefonskem klicu spoznamo.

Se slišimo kmalu,

Filip & Ekipa

P.S. Pozor – ta ponudba ni časovno omejena, ker se gre za redno storitev, ki ji bomo opravljali vedno.

AMPAK, te moram opozoriti, da je čakalna vrsta iz dneva v dan daljša (trenutno 30+ dni). 

Dober glas seže v deveto vas in zato so naši senior strategi, ki mojstrsko opravljajo te delavnice precej zasedeni.

Ne želim si, da “cincaš” in potem ob prijavi dobiš informacijo, da moraš čakati še 3 mesece.

Če sva si kaj podobna, si verjetno tudi ti želiš rezultatov že jutri, če ne celo včeraj.

Prav tako prijava NI OBVEZUJOČA IN JE POPOLNOMA BREZPLAČNA – brez drobnega tiska ali skritih namenov. 

Sledil bo le prijeten poslovni klic, med katerim se bomo lahko še bolj konkretno pogovorili o situaciji tvojega podjetja ter ugotovili, ali je tvoja udeležba na tej delavnici tisto, kar lahko tebi in tvojemu podjetju v tem trenutku najbolj koristi, zato ni razloga, da že zdaj ne klikneš na spodnji gumb in narediš prvi korak na poti do tvoje poslovne transformacije.

Pogosta vprašanja in odgovori...

Absolutno ne! Prijava je le namenjena temu, da hitreje ugotoviva, če je FP Discovery Workshop zate oziroma s čim se bomo med njim ukvarjali, če se zanj odločiš.

Torej – kar sproščeno in brez skrbi izpolni zgornji obrazec, ne grizemo 🙂

Če ti obrazec iz nekega razloga “ne diši” nam vedno lahko tudi napišeš email na [email protected].

Napiši nam kratko zgodbo o tem, kaj se s tvojim podjetjem dogaja in kako misliš, da ti lahko pomagamo.

Čar FP Discovery Workshopa je, da je neodvisna storitev od agencije.

Kar med delavnico ugotovimo, naredimo in splaniramo lahko potem v praksi izpelješ tudi samostojno.

Lahko tudi ves ta šop papirjev in strategij neseš v kakšno drugo, bolj poceni agencijo – a na lastno odgovornost.

Nekateri, s katerimi smo delavnico opravili, so postali naši partnerji takoj, z nekaterimi smo se znova srečali čez nekaj let, z nekaterimi nikoli.

Najboljšo odločitev bomo seveda naredili skupaj, ko izpolniš prijavni obrazec.

Ne, in za to obstaja zelo dober razlog.

Senior strategi, ki vodijo FP Discovery Workshop, to delajo od samega začetka.

To pomeni, da so oni dejansko bolj usposobljeni od mene kar se tiče poteka te delavnice na splošno.

Seveda sem jaz vedno na voljo za strateški posvet ali bolj “čudne” in nišne probleme, ki jih morda odkrijete na delavnici, a je to potrebno le redko.

FP Discovery Workshop je le ena, čeprav najbolj popularna svetovalna storitev v našem podjetju. 

Vsekakor se zavedamo, da ni prava rešitev za vsakega. 

Nekateri morda potrebujete drugačen svetovalni format in tudi v tem primeru vam lahko pomagamo. 

Najbolje bo, če izpolnite prijavni obrazec za svetovalni oddelek tukaj >>.

Lahko nam tudi napišete email na [email protected] in na kratko opišete, kakšno pomoč potrebujete.

Kratek odgovor je – načeloma ne. Discovery Workshop smo izvajali s praktično vsemi možnimi podjetji… od start-upov, samostojnih podjetnikov… do več 10 milijonskih podjetij.

Vprašanje tukaj ni velikost in uspeh podjetja, ampak to, kako in koliko ti Discovery Workshop lahko pomaga, kar bomo hitro ugotovili po uvodnem pogovoru.

Prav tako nimamo omejitev glede niš, saj smo že sodelovali s podjetji iz kar 36 različnih branž in pri čisto vsakemu smo se do zdaj znašli več kot dobro.

Najbolj zanesljiv odgovor pa dobiš, ko izpolniš prijavni obrazec in se slišiš z nami po telefonu, kjer se bomo pogovorili o tem kako ti gre, kaj si želiš in ali je Discovery Workshop tisto, kar ti bo pri tem pomagalo.

Dobro vprašanje. Cena Discovery Workshopa je za enkrat le 3000 €.

Če nakup opraviš prek naše spletne trgovine, je cena točno taka…

Če pa klikneš na spodji obrazec in se najprej slišiš z nami, pa si lahko obetaš prijetno cenovno presenečenje : ) 

Načeloma nismo podjetje, ki bi v primeru kakršnega koli nezadovoljstva kompliciralo.

Zavedamo se, da nismo popolni in da v 0,01% primerov pride do nekega nepremostljivega problema.

Če se to slučajno zgodi, te bo poklical Filip osebno in tudi uredil, da se ti denar, ki ga je tvoje podjetje investiralo v Discovery Workshop, v celoti vrne.

Podjetja, katerim smo izdelali ali prenovili spletno stran
eMundia
Varuh Zdravja Vzajemna
Skaza smart plastic
Helen Doron English
Domenca
Malinca polna shramba zdravja
Proteini.si sport nutrition center
Baby Center
Wellness Paradiso
Adecco
Panakea
Kalliste medicinski center

Pošlji povpraševanje za FP Discovery Workshop™ delavnico

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pošlji povpraševanje za FP Video oddelek™

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pošlji povpraševanje za FP Mastermind™

"*" indicates required fields

Tvoje Ime in Priimek*
*
*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.