Direktorja dobro poznane in hitro rastoče marketinške agencije zanima…

Direktorja dobro poznane in hitro rastoče marketinške agencije zanima…

»Si ti najboljši content creator na svetu?«
Živjo,

Filip tukaj. Ura pri meni je 23:33 in tole dotično razpisno mesto opisujem rahlo nenaspan, zato se ti že vnaprej opravičujem za slovnične napake in za precej nedodelan in direkten nagovor.

Torej - v čem je štos?

Naš FP brand ima na raznoraznih platformah prek 20.000 sledilcev ter prek 1.000.000 YouTube ogledov, kar je super.

Kar je malo manj super, pa je to, da bi te številke lahko bile vsaj 2x boljše, če bi imel jaz, Filip, ob sebi nekoga, ki bi znal z občutkom, svežino ter organiziranostjo skrbeti za naš content, vidnost in posledični vpliv.

Oziroma rečeno drugače; iščemo hibrida med content creator-jem in content manager-jem, ki bi večino časa skrbel za naše "organic" social media kanale in občasno tudi za določene social media kanale naših naročnikov. 

Če na tej točki ne veš, kaj naj bi delal content-creator oziroma content manager in če nimaš ideje, kako bi lahko naši social media kanali bili boljši, se na ta razpis prosim ne prijavljaj.

Če pa imaš v glavi zmagovalni "game-plan", naravni občutek za raznorazne social media kanale (predvsem YouTube in Instagram), določeno količino izkušenj in željo po delu z našo ekipo, pa si preberi naš splošni "marketinški genij" razpis (link TUKAJ) in v primeru interesa oddaj svojo prošnjo.

V prijavni e-mail nato seveda ne pozabi dopisati, da te znotraj zgoraj omenjenega razpisa zanima kariera "content creator-ja".

To je to.

Smo na vezi,

Filip