ISKRENE ČESTITKE!

(Le še en korak nama je ostal...)

Na dnu te strani se nahaja 8 hitrih vprašanj, s pomočjo katerih bom dobil boljši občutek, kdo si in kakšno podjetje vodiš ter se lažje pripravil na najin morebitni klic.

Po tem, ko oddaš obrazec, te bom (v kolikor z ekipo ocenimo, da ti lahko pomagamo) poklical, da začneva z najinim brezplačnim strateškim posvetom.

To je vsa umetnost : )

Imej lep dan še naprej in se slišiva, ko odgovoriš na vprašanja spodaj…

Filip

  • Primer: www.filippesek.com

S Filipovo pomočjo in pomočjo njegove ekipe smo v kratkem časovnem obdobju dvignili število strank oziroma otrok v našem centru iz 390 na 520, kar je seveda zelo pozitivno vplivalo na naše poslovanje in zaposlene.

Še posebej pa me veseli to, da imam v ključnih podjetniških situacijah ob sebi nekoga, ki lahko iz neke zunanje perspektive pogleda na moje probleme in mi predlaga pravo rešitev.

Nina Žerjal  //  Vodja učnega centra Helen Doron English v Ljubljani in Master Franšizij za Slovenijo

Filip in njegova ekipa so iz naših ramen prevzeli veliko mero odgovornosti in nam prihranili ogromno energije. Včasih smo se z vsem marketingom trudili sami, bili posledično na drugih področjih izčrpani, pa še rezultatov ni bilo takšnih, kot bi si želeli.

Odkar delamo s Filipom za spletni marketing sploh ne rabimo več skrbeti, saj njegova ekipa poskrbi za vse. Končno imamo reden dotok potencialnih strank s spleta, pridobili pa smo tudi na prepoznavnosti.

Jurij Gašper // Direktor podjetja Gašper Okna in Vrata

“Delo s Filipom je nekaj najbolj efektivnega, kar smo naredili do danes. Naše sodelovanje posledično širimo tudi v tujino.”

Aleš Potrč, mednarodno priznan coach za osebne trenerje

Od Filipa sem se v zadnjem letu res ogromno naučila na področju prodaje, marketinga in psihologije ljudi. Najbolj pa sem mu hvaležna, da me je spodbudil k snemanju video vsebin. S svojimi nasveti in idejami je zelo primogel k rasti in širitivi spletne trgovine Malince.

V zadnjem letu, odkar sodelujemo z njim, beležimo kar 150% rast prihodkov in končno smo presegli magični milijon letnih prihodkov. Tako da - hvala FILIP in ekipa.

Nastja Kramer  //  Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

Sama sem bila že na veliko marketinških seminarjih, prebrala ogromno knjig in imela občutek, da že kar ogromno vem o marketingu.

Potem sem spoznala Filipa in ugotovila, da je on s svojo ekipo na čisto drugem nivoju. Kar naenkrat je v moj "email" prihajalo ogromno število "leadov", ki so želeli govoriti z mano. 

Sistem, ki ga je postavil Filip je deloval brezhibno – vključil ga je zgolj za 5 dni na mesec in moj urnik je bil praktično poln za preostanek meseca. Zares neverjetno.

Petra Žagar  //  Finančna mentorica in predavateljica za uspeh na finančnem področju

“S pomočjo Filipa in njegove ekipe smo napolnili toliko terminov pregledov vida, da smo morali zaposliti dodatno osebo.”

Tilen Cerovski, solastnik optike Oftalmos

S Filipom sva imela na začetku nekaj »borb«, saj sem bil sam preveč vpet v svoj poklic, da bi lahko videl, kaj pravzaprav pri marketingu deluje. 

Na srečo sem takrat svoj ego dal na stran in dovolil Filipu, da se izkaže. To se je tudi zgodilo. 

V prvih dveh mesecih sem pridobil 3 redne stranke, vsaka izmed njih pa mi redno plačuje lepo vsoto denarja oziroma rečeno z drugimi besedami - investicija se je več kot izplačala!

Andrej Rantaša  //  Elitni osebni trener

Kot nepremičninska posrednica mi marketing nikoli ni bil ravno blizu. Ne ker ga ne bi imela rada, pač pa sem bila tako zaposlena, da se ga niti nisem mogla pravilno lotiti. 

S Filipom pa zadeve sedaj tečejo "kot namazane". Pogosto me kontaktirajo ljudje, ki bi radi prodali svojo nepremičnino in želijo, da jim pri tem pomagam. Posel je zaradi tega dosti bolj zabaven in predvidljiv.

Ksenija Mihajlović  //  Lastnica nepremičninske agencije Renex

Pogosta vprašanja in odgovori

1. Filip - ali bo vaš marketinški pristop deloval v moji branži?

2. Kakšne rezultate lahko pričakujem od sodelovanja?

3. Kaj pa, če vseeno ugotovim, da vaš marketing ni prinesel rezultatov? Ali obstaja kakšna garancija?

4. Ali se lahko prijavim, če delam manj kot 70.000 € prihodkov?

5. Filip, kako hitro lahko začnete z delom, ko se enkrat dogovorimo za sodelovanje?

6. Ali obstaja kakšen "setup fee", če se dogovorimo za sodelovanje?

7. Ali lahko prevzamete ves marketing, tudi organskega? In koliko dela bo na koncu ostalo meni?

8. Jaz pa že imam nek svoj stil oglaševanja. Ali ga moram spremeniti, ko začnem delati z vašo agencijo?

9. Ali moram strošek oglaševanja plačati jaz, ali ga plača Filipova ekipa?

10. Filip - ali boš naše marketinške kampanje pripravljal ti, osebno?

11. Ali sodelovanje s tabo pomeni, da boste objavljali vsebine in oglase - brez mojega feedbacka?

12. Filip, kaj se zgodi po tem, ko izpolnem prijavnico za sodelovanje?

13. Kaj pa, če imam še kakšno drugo vprašanje?