Čudovito, le še en preprost korak nama je ostal...

Lahko nam pošlješ E-mail s tvojimi podatki in cilji na [email protected], a mislim, da bo za vse lažje, če odgovoriš na kratkih 9 vprašanj spodaj.

Mi bomo v obeh primerih tvoje podatke v roku nekaj dni pregledali ter evalvirali… in se ti nato oglasili s podrobno analizo.

Če bomo po njej ocenili, da pod nobenim pogojem nismo za skupaj, ti bomo po naših najboljših močeh poskušali dati dobro priporočilo, če pa ocenimo, da bi to lahko bila ena super skupna zgodba, pa se bomo dogovorili za smiselne nadaljnje korake.

To je vsa umetnost : )

Imej lep dan še naprej in se slišimo, ko odgovoriš na spodnja vprašanja…

Filip & Ekipa

Primer: www.filippesek.com

Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že več kot 8. Odprli smo dve novi poslovalnici, promet pa povečali za faktor 5.9...

Lili Sovinc
solastnica optike Oftalmos

Zaradi podpore FP ekipe si v poslu upam dosti več, kar se odraža tudi na naših rezultatih in številu povpraševanj. Med letoma 2020 in 2022 smo namreč naš promet povečali za faktor 1.7 in pripravili osnovo za to, da lahko letos naskakujemo naš prvi milijon.

Katja Šelih
Direktorica @ Kalliste medicinski center

Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo in ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev. Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

Lara Pernat
vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.

V prvih treh mesecih smo zapolnili naše termine. Od kar sodelujem s FP ekipo, pa sem postala tudi veliko bolj samozavestna pri sprejemanju odločitev. Največ mi pomeni to, da lahko z njihovo pomočjo uresničujem svojo dolgoletno željo…

Valentina Cvetkovič
Valentina Cvetkovič
Vodja Wellness Paradiso

Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je po poglobljenem pogovoru z nami hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiselni načrt. Zaradi njihove pomoči nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2022 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!

Simon Osterc — ustanovitelj megaburger
Simon Osterc
ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

Filipa sem spoznala leta 2018, ko je Malinca ustvarjala cca 500.000€ letnih prihodkov. To so bili časi, ko smo bili kot podjetje na nekem "platoju" in nismo točno vedeli, kako naprej. Vesela sem, da sem takrat prisluhnila nekaterim Filipovim nasvetom ter zaupala določene segmente našega marketinga njegovi ekipi, saj smo se res dobro ujeli. Danes je Malinca 3 milijonsko podjetje, naše sodelovanje pa še vedno uspešno poteka...

Nastja Kramer Pesek — soustanoviteljica spletne trgovine Malinca
Nastja Kramer Pesek
Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

Pogosta vprašanja in odgovori…

Pogosta vprašanja
in odgovori…

Načeloma je tako – če prodajaš kakršnokoli bizarno stvar, ki je nihče v zgodovini še ni prodal ali deluješ v neki obskurni panogi, za katero nihče ni slišal, potem je zelo možno, da naš marketinški pristop ne bo deloval.

Če pa prodajaš karkoli “normalnega”, imaš dober izdelek in vsaj približno dober renomé, in če istočasno deluješ v niši, kjer se nekaj dogaja, potem definitivno ja… naš marketinški pristop bo deloval.

Dejstvo je, da smo v zadnjih letih uspešno izvajali marketing v več kot 36 nišah.

Tudi, ko smo prišli do kakšne panoge, ki nam od začetka ni bila čisto poznana (npr. obrazna joga ali kaj takega, kar pač osebno nismo prakticirali), smo vsako stvar spoznali, se veliko naučili in postali eksperti s tega področja.

Če povzamemo; če tvoja stvar ni ultra bizarna, bo naš magnetni marketing in vse ostalo, kar bomo delali, precej gotovo zelo-zelo dobro delovalo.

Pričakuješ lahko odlične rezultate…

Ampak to še ne pomeni, da v prvem mesecu že lahko kupiš novo jahto, zasebni avion in tri vile na obali.

Zelo realno ti bomo (še pred pričetkom sodelovanja) povedali, kaj lahko pričakuješ in kaj ne oziroma ti podali dovolj informacij, da se lahko odločiš ali ne-odločiš za začetek dela z nami.

Ja, seveda, tudi to se lahko zgodi.

Vseeno velja omeniti, da je procent primerov, ki niso bili uspešni, res zelo zelo zelo majhen… pa še ti so se zgodili le takrat, ko bodisi mi nismo z naročnikom jasno definirali ciljev… ali pa takrat, ko smo nekako na silo sprejeli projekt, ki ni bil pravi za nas.

Kakorkoli – vaša garancija je dejstvo, da se na začetku dela v sklopu testnega obdobja in prilagojene pogodbe, ki jo lahko katerakoli od vpletenih strani prekine kadarkoli brez kakršnihkoli težav in/ali odpovednih rokov.

Ja, načeloma se lahko prijaviš.

V podjetju nimamo nobene policije ali notranjega nadzora, ki bi ti preprečeval, da se prijaviš kljub temu, da delaš manj kot 70.000 € prihodkov.

Zavedati se je treba zgolj tega, da večino “start up” projektov zavrnemo, so pa seveda tudi taki, ki jih sprejmemo in z njimi uspešno sodelujemo.

V večini primerov je tako, da začnemo z delom v roku 30 dni od datuma, ko uskladimo vse pogodbene podrobnosti.

Oziroma rečeno drugače – če se želiš prijaviti danes in z delom začeti že jutri, to v praksi ne bo izvedljivo, saj imamo skoraj vedno krajšo čakalno vrsto.

Čeprav mnoge marketinške agencije na začetka sodelovanja zaračunajo tako imenovani “setup fee”… in čeprav bi bilo morda prav, da bi ga zaračunali tudi mi (na začetku sodelovanje je namreč res ogromno dela)… tega NE bomo storili.

Cena, za katero se bomo dogovorili, se plačuje mesečno in tvoja investicija v prvem mesecu ni prav nič večja, kot tista v drugem.

Kar se tiče marketinga je naš namen ta, da ga (v kolikor tako želiš) prevzamemo in te tega dela popolnoma razbremenimo.

Zate ustvarjamo ideje, besedila, vodimo oglaševanje, se ukvarjamo s tehničnimi stvarmi, s katerimi se ti nočeš, postavljamo landing strani, optimiziramo oglase… skratka počnemo katerokoli stvar, ki je potrebna za dosego cilja.

Kaj pa organski marketing?

Seveda! A vedi, da vsakemu na začetku razložimo, da to ni naš prvi “as iz rokava” in da za hiter dvig prodaje in ali povpraševanj predlagamo 10 drugih boljših idej.

Skratka… organski marketing DA, a nikoli takoj na začetku sodelovanja, saj so takrat v zraku druge prioritete.

Kar se tiče sloga pisanja, izražanja, tvojih vrednot in tega, kako predstavljaš svoje produkte, se bomo seveda mi prilagodili tebi.

Moraš pa nam tudi ti dati določeno svobodo, saj smo konec koncev tukaj strokovnjaki – vemo kaj deluje in vemo kaj prodaja.

Če se nahajaš na tej strani, nekako sklepam, da imaš podjetje, ki že aktivno posluje.

Vsaj v večini primerov to pomeni, da že oglašuješ.

Če je to res – kdo trenutno plačuje račune Googlu, Facebooku, PR članke na Siolu, Žurnalu, 24 ur…?

Seveda – ti oziroma tvoje podjetje.

In tako bo tudi ostalo med sodelovanjem z agencijo.

Še vedno bo “tvoja kartica” na Googlu & Facebooku in še vedno bodo te fakture prihajale na tvoj naslov, mi pa bomo poskrbeli, da bo tvoj oglaševalski budget prinašal dosti boljše rezultate, kot jih sedaj.

Glede na to, da smo ena izmed hitreje rastočih marketinških agencij pri nas, potem verjetno lahko razumeš dejstvo, da odgovora na ta pogosto zastavljena vprašanja sploh ni pisal Filip… in da Filip osebno operativno ni več vpleten v vodenje projektov, pač pa se ukvarja z razvojem kadrom ter določenimi strateškimi odločitvami… in včasih tudi s tem, da kakšnega poslovnega partnerja odpelje na kosilo : )

Vseeno vedi, da je naš “šef” izjemno ciljno orientiran človek in da presneto dobro ve, kaj se dogaja pri vsakem izmed partnerjev, saj ga člani FP ekipe občasno pocukamo za rokav in prosimo za nasvet.

Odgovor je enostaven – ne, to ne pomeni tega.

Načeloma je tako, da ti stvari (videe, oglase, prodajne strani) pošiljamo v predogled do točke, ko nam rečeš, da ni več treba in nam popolnoma zaupaš.

Ko se odločiš, da zadev nočeš več v naprej pregledovati in videti, ti bomo pokazali le končne rezultate.

Ko izpolniš prijavnico za sodelovanje, te bo v roku 5 minut poklical prvi od naših 20-ih prodajalcev, ki bodo s tabo v stiku 20 dni zapored in te bodo skušali prepričati…

Ne saj ne, hec : )

Ko izpolniš prijavnico, bomo pregledali tvoje informacije, naredili hitro analizo in če bomo začutili, da smo lahko vsaj približno nek match, te bomo poklicali, da izvemo več.

Na tem klicu se bomo prijateljsko pogovorili, ti postavili še par vprašanj in nato razjasnili, kje rabiš našo pomoč.

Lahko nam pišeš na [email protected] … ali pa nas pokličeš na 031-238-935. Ali pa klikneš tukaj in izpolniš preprost obrazec.

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.