Čudovito, le še en preprost korak
nama je ostal...

Čudovito, le še
en preprost korak 
nama je ostal...

Lahko mi pošlješ E-mail s tvojimi podatki in cilji na partner@filippesek.com, a mislim, da bo za oba lažje, če odgovoriš na kratkih 9 vprašanj spodaj.

Mi bomo v obeh primerih tvoje podatke v roku nekaj dni pregledali ter evalvirali… in se ti nato oglasili s podrobno analizo.

Če bomo po njej ocenili, da pod nobenim pogojem nismo za skupaj, ti bomo po naših najboljših močeh poskušali dati dobro priporočilo, če pa ocenimo, da bi to lahko bila ena super skupna zgodba, pa te bomo povabili na FP discovery workshop™ ali na prijetno ter okusno spoznavno kosilo.

To je vsa umetnost : )

Imej lep dan še naprej in se slišimo, ko odgovoriš na spodnja vprašanja…

Filip

Primer: www.filippesek.com

“Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je v po poglobljenem pogovoru hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiseln načrt.

Zaradi njega nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2021 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!”

Simon Osterc  //  ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

“Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo ter ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev.
Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

Lara Pernat, vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.


"Dostavi to, kar je obljubil. To je največja razlika proti ostalim. Delali smo z ogromno marketinških agencij in moram reči, da se edino pri njemu počutim zelo sproščeno."

Rok Kramer, vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.

“V letu 2021 smo želeli pri Vzajemni narediti obsežnejšo kampanjo, s katero bi k nam privabili dodaten kader. Filip in njegova ekipa so se nam že od začetka zdeli zelo zanimivi. Taki – energični, dobre volje in predvsem drugačni.
Ko se je celotna promocija dejansko začela smo hitro videli, da Filipova ekipa res ve, kaj počne
. Sodelovanje z njimi bi ocenila kot sproščeno, profesionalno in učinkovito ter bi jih zagotovo priporočala vsem, ki si tako ali drugače na spletu želijo narediti korak naprej.”

Marjana Frantar  //  HR Director @ Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z.

Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že 8. Seveda smo z napredkom zelo zadovoljni, še posebej pa bi pohvalila odzivnost njihove marketinške agencije ter samo prilagodljivost na trenutno zelo aktualne spremembe.”

Lili Sovinc, solastnica optike Oftalmos

“Najprej nisem bila povsem prepričana, ali je dobro mešati poslovno in zasebno življenje. Po dveh letih lahko rečem, da je bila to ena izmed najboljših odločitev.

Malinca je namreč v zadnjih dveh letih dosegla ogromno rast, v marcu 2021 pa smo dosegli kar pol milijona mesečnega prometa.

Eden izmed razlogov je zagotovo Filipova ekipa, saj uspešno vodijo naše Facebook in Google plačljivo oglaševanje… še posebej pa sem vesela, da v sklopu njihove VIP storitve pomagajo pri razvoju našega internega kadra ter nas dodatno izobražujejo.”

Nastja Kramer Pesek  //  Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

S Filipom sva imela na začetku nekaj »borb«, saj sem bil sam preveč vpet v svoj poklic, da bi lahko videl, kaj pravzaprav pri marketingu deluje. Na srečo sem takrat svoj ego dal na stran in dovolil Filipu, da se izkaže.

To se je tudi zgodilo. V prvih dveh mesecih sem pridobil 3 redne stranke, vsaka izmed njih pa mi redno plačuje lepo vsoto denarja oziroma rečeno z drugimi besedami – investicija se je več kot izplačala!

Andrej Rantaša  //  elitni osebni trener

“Sama sem bila že na veliko marketinških seminarjih, prebrala ogromno knjig in imela občutek, da že kar ogromno vem o marketingu. Potem sem spoznala Filipa in ugotovila, da je on s svojo ekipo na čisto drugem nivoju. Kar naenkrat je v moj “email” prihajalo ogromno število “leadov”, ki so želeli govoriti z mano. Sistem, ki ga je postavila FP ekipa je deloval brezhibno – vključil ga je zgolj za 5 dni na mesec in moj urnik je bil praktično poln za preostanek meseca. Zares neverjetno.”

Petra Žagar  //  finančna mentorica in predavateljica za uspeh na finančnem področju

“Pred tremi leti smo se odločili, da potrebujemo veliko spremebo pri digitalnem marketingu in takrat sem kontaktirala Filipa ter njegovo marketinško ekipo. V naslednjih nekaj letih smo število letnih strank dvignili iz 390 na 520, kar je seveda zelo pozitivno vplivalo na naše poslovanje in zaposlene.”

Nina Žerjal  //  vodja učnega centra Helen Doron English v Ljubljani in Master Franšizij za Slovenijo

Pogosta vprašanja in odgovori...

Pogosta vprašanja
in odgovori...

1. Filip - ali bo vaš marketinški pristop deloval v moji branži?

2. Kakšne rezultate lahko pričakujem od sodelovanja?

3. Kaj pa, če vseeno ugotovim, da vaš marketing ni prinesel rezultatov? Ali obstaja kakšna garancija?

4. Ali se lahko prijavim, če delam manj kot 70.000 € prihodkov?

5. Filip, kako hitro lahko začnete z delom, ko se enkrat dogovorimo za sodelovanje?

6. Ali obstaja kakšen "setup fee", če se dogovorimo za sodelovanje?

7. Ali lahko prevzamete ves marketing, tudi organskega? In koliko dela bo na koncu ostalo meni?

8. Jaz pa že imam nek svoj stil oglaševanja. Ali ga moram spremeniti, ko začnem delati z vašo agencijo?

9. Ali moram strošek oglaševanja plačati jaz, ali ga plača Filipova ekipa?

10. Filip - ali boš naše marketinške kampanje pripravljal ti, osebno?

11. Ali sodelovanje s tabo pomeni, da boste objavljali vsebine in oglase - brez mojega feedbacka?

12. Filip, kaj se zgodi po tem, ko izpolnem prijavnico za sodelovanje?

13. Kaj pa, če imam še kakšno drugo vprašanje?

Praktično vseh 4,000 izvodov knjige je bilo razprodanih, zaradi česar so Pisma Za Leona trenutno na voljo samo še v nekaterih izbranih knjigarnah. Naročilo prek spleta danes ni mogoče.