Čudovito, le še en preprost korak
nama je ostal...

Čudovito, le še
en preprost korak 
nama je ostal...

Lahko mi pošlješ E-mail s tvojimi podatki in cilji na partner@filippesek.com, a mislim, da bo za oba lažje, če odgovoriš na kratkih 9 vprašanj spodaj.

Mi bomo v obeh primerih tvoje podatke v roku nekaj dni pregledali ter evalvirali… in se ti nato oglasili s podrobno analizo.

Če bomo po njej ocenili, da pod nobenim pogojem nismo za skupaj, ti bomo po naših najboljših močeh poskušali dati dobro priporočilo, če pa ocenimo, da bi to lahko bila ena super skupna zgodba, pa te bomo povabili na FP discovery workshop™ ali na prijetno ter okusno spoznavno kosilo.

To je vsa umetnost : )

Imej lep dan še naprej in se slišimo, ko odgovoriš na spodnja vprašanja…

Filip

  • Primer: www.filippesek.com
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

S Filipovo pomočjo in pomočjo njegove ekipe smo v kratkem časovnem obdobju dvignili število strank oziroma otrok v našem centru iz 390 na 520, kar je seveda zelo pozitivno vplivalo na naše poslovanje in zaposlene.

Še posebej pa me veseli to, da imam v ključnih podjetniških situacijah ob sebi nekoga, ki lahko iz neke zunanje perspektive pogleda na moje probleme in mi predlaga pravo rešitev.

Nina Žerjal  //  Vodja učnega centra Helen Doron English v Ljubljani in Master Franšizij za Slovenijo

“Odkar sodelujem s Filipom sta naša prodajna rast in pa tudi koliko nas ljudje poznajo v Sloveniji, Avstriji in ZDA, šli strmo navzgor. Tega danes ne bi zamenjal za nič na svetu.”

Aleš Potrč, lastnik večih mednarodnih podjetij

Filip in njegova ekipa so iz naših ramen prevzeli veliko mero odgovornosti in nam prihranili ogromno energije. Včasih smo se z vsem marketingom trudili sami, bili posledično na drugih področjih izčrpani, pa še rezultatov ni bilo takšnih, kot bi si želeli.

Odkar delamo s Filipom za spletni marketing sploh ne rabimo več skrbeti, saj njegova ekipa poskrbi za vse. Končno imamo reden dotok potencialnih strank s spleta, pridobili pa smo tudi na prepoznavnosti.

Jurij Gašper //  Direktor podjetja Gašper Okna in Vrata

Najprej nisem bila povsem prepričana, ali je dobro mešati poslovno in zasebno življenje. Po dveh letih lahko rečem, da je bila to ena izmed najboljših odločitev. Malinca je namreč v zadnjih dveh letih dosegla ogromno rast, v marcu 2021 pa smo dosegli kar pol milijona mesečnega prometa. Eden izmed razlogov je zagotovo Filipova ekipa, saj uspešno vodijo naše Facebook in Google plačljivo oglaševanje ter občasno tudi dodatno izobražujejo našo interno marketinško ekipo.

Nastja Kramer Pesek  // Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

“Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že 8. Seveda smo z napredkom zelo zadovoljni, še posebej pa bi pohvalila odzivnost njihove marketinške agencije ter samo prilagodljivost na trenutno zelo aktualne spremembe.”

Lili Sovinc, solastnica optike Oftalmos

S Filipom sva imela na začetku nekaj »borb«, saj sem bil sam preveč vpet v svoj poklic, da bi lahko videl, kaj pravzaprav pri marketingu deluje. 

Na srečo sem takrat svoj ego dal na stran in dovolil Filipu, da se izkaže. To se je tudi zgodilo. 

V prvih dveh mesecih sem pridobil 3 redne stranke, vsaka izmed njih pa mi redno plačuje lepo vsoto denarja oziroma rečeno z drugimi besedami - investicija se je več kot izplačala!

Andrej Rantaša  //  Elitni osebni trener

“Pred tremi leti smo se odločili, da potrebujemo veliko spremebo pri digitalnem marketingu in takrat sem kontaktirala Filipa ter njegovo marketinško ekipo. V naslednjih nekaj letih smo število letnih strank dvignili iz 390 na 520, kar je seveda zelo pozitivno vplivalo na naše poslovanje in zaposlene. 

Nina Žerjal, vodja učnega centra Helen Doron English v Ljubljani in Master Franšizij za Slovenijo

Kot nepremičninska posrednica mi marketing nikoli ni bil ravno blizu. Ne ker ga ne bi imela rada, pač pa sem bila tako zaposlena, da se ga niti nisem mogla pravilno lotiti. 

S Filipom pa zadeve sedaj tečejo "kot namazane". Pogosto me kontaktirajo ljudje, ki bi radi prodali svojo nepremičnino in želijo, da jim pri tem pomagam. Posel je zaradi tega dosti bolj zabaven in predvidljiv.

Ksenija Mihajlović  //  Lastnica nepremičninske agencije Renex

“Malinca je v zadnjih dveh letih – odkar sodelujemo s Filipovo ekipo – dosegla ogromno rast, v marcu 2021 pa smo dosegli kar pol milijona mesečnega prometa. “

Nastja Kramer Pesek, soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

Sama sem bila že na veliko marketinških seminarjih, prebrala ogromno knjig in imela občutek, da že kar ogromno vem o marketingu.

Potem sem spoznala Filipa in ugotovila, da je on s svojo ekipo na čisto drugem nivoju. Kar naenkrat je v moj "email" prihajalo ogromno število "leadov", ki so želeli govoriti z mano. 

Sistem, ki ga je postavil Filip je deloval brezhibno – vključil ga je zgolj za 5 dni na mesec in moj urnik je bil praktično poln za preostanek meseca. Zares neverjetno.

Petra Žagar  //  Finančna mentorica in predavateljica za uspeh na finančnem področju

Pogosta vprašanja in odgovori...

Pogosta vprašanja
in odgovori...

1. Filip - ali bo vaš marketinški pristop deloval v moji branži?

2. Kakšne rezultate lahko pričakujem od sodelovanja?

3. Kaj pa, če vseeno ugotovim, da vaš marketing ni prinesel rezultatov? Ali obstaja kakšna garancija?

4. Ali se lahko prijavim, če delam manj kot 70.000 € prihodkov?

5. Filip, kako hitro lahko začnete z delom, ko se enkrat dogovorimo za sodelovanje?

6. Ali obstaja kakšen "setup fee", če se dogovorimo za sodelovanje?

7. Ali lahko prevzamete ves marketing, tudi organskega? In koliko dela bo na koncu ostalo meni?

8. Jaz pa že imam nek svoj stil oglaševanja. Ali ga moram spremeniti, ko začnem delati z vašo agencijo?

9. Ali moram strošek oglaševanja plačati jaz, ali ga plača Filipova ekipa?

10. Filip - ali boš naše marketinške kampanje pripravljal ti, osebno?

11. Ali sodelovanje s tabo pomeni, da boste objavljali vsebine in oglase - brez mojega feedbacka?

12. Filip, kaj se zgodi po tem, ko izpolnem prijavnico za sodelovanje?

13. Kaj pa, če imam še kakšno drugo vprašanje?

Praktično vseh 4,000 izvodov knjige je bilo razprodanih, zaradi česar so Pisma Za Leona trenutno na voljo samo še v nekaterih izbranih knjigarnah. Naročilo prek spleta danes ni mogoče.