Kdor obvlada programiranje, ne zna marketinga… in kdor zna marketing, nima pojma o programiranju. Ali sploh obstaja rešitev?

Pozdravljeni,

ko sem se v zadnjih letih pogovarjal s podjetniki in lastniki večjih spletnih strani oziroma trgovin, so mi praktično vsi “pojamrali” o večno aktualni težavi…

Moja spletna stran oziroma trgovina zgleda “oky”… ampak kaj, ko ne proda dovolj!

Brez skrbi – razumem tvojo stisko. Moje ime je Filip Pesek in tudi sam nimam vseh znanj, s katerimi bi lahko transformiral tvoj spletni nastop.

Imam pa to srečo, da imam okoli sebe ekipo, ki je sestavljala in optimizirala raznorazne prodajne lijake, produktne strani, “checkout” procese in “back-office” procese v več kot 36-ih različnih nišah – tako z marketinškega vidika, kot z IT vidika.

Če si do teh izkušenj in znanj želiš priti, izpolni spodnji obrazec in nato počakaj na brezplačni strateški klic enega izmed naših senior sodelavcev, s katerim se bosta pogovorila o morebitnem nadaljnjem sodelovanju.

Se slišimo kmalu,

Filip

0 +
izkušenih članov ekipe
0 € +
letna poraba oglaševanja
0 %
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 +
izbranih blagovnih znamk
0 € +
letnih prihodkov vseh partnerjev
18+
Izkušenih članov ekipe
540.000 € +
Letna poraba oglaševanja
36%
Povprečna letna rast prihodkov partnerjev
17+
Izbranih blagovnih znamk
27.000.000 €
Letnih prihodkov vseh partnerjev
Previous
Next

*Le nekatera izmed priznanih podjetij, s katerimi smo sodelovali (oziroma v nekaterih primerih še sodelujemo).

Praktično vseh 4,000 izvodov knjige je bilo razprodanih, zaradi česar so Pisma Za Leona trenutno na voljo samo še v nekaterih izbranih knjigarnah. Naročilo prek spleta danes ni mogoče.