Čudovito! Le še nekaj vprašanj te loči od morebitnega VIP popusta

Veseli me, da razmišljaš o next-level sodelovanju z nami. Na tej točki ti ne morem še nič obljubiti, razen tega, da bomo tvojo prijavo podrobno preučili, te v najkrajšem možnem času poklicali… in se nato skupaj s tabo odločili, kaj bi lahko bil naš naslednji skupni korak.

Komaj čakam, da se slišimo, tebe pa na tem mestu vabim, da na spodaj pripeta vprašanja odgovoriš čim bolj iskreno ter zavzeto. Pa brez skrbi – 15 minutnega “timerja” na tej strani ni več, tako da lahko parkrat zadihaš in nam v miru posreduješ prave odgovore.

  • Primer: www.filippesek.com
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nina-zerjal-testimonial-square

S Filipovo pomočjo in pomočjo njegove ekipe smo v kratkem časovnem obdobju dvignili število strank oziroma otrok v našem centru iz 390 na 520, kar je seveda zelo pozitivno vplivalo na naše poslovanje in zaposlene.

Še posebej pa me veseli to, da imam v ključnih podjetniških situacijah ob sebi nekoga, ki lahko iz neke zunanje perspektive pogleda na moje probleme in mi predlaga pravo rešitev.

Nina Žerjal

Vodja učnega centra Helen Doron English v Ljubljani in Master Franšizij za Slovenijo

“Odkar sodelujem s Filipom sta naša prodajna rast in pa tudi koliko nas ljudje poznajo v Sloveniji, Avstriji in ZDA, šli strmo navzgor. Tega danes ne bi zamenjal za nič na svetu.”

Aleš Potrč - lastnik več mednarodnih podjetij
testimonial-jurij-gasper

Filip in njegova ekipa so iz naših ramen prevzeli veliko mero odgovornosti in nam prihranili ogromno energije. Včasih smo se s spletnim marketingom trudili sami, bili posledično na drugih področjih izčrpani, pa še rezultatov ni bilo takšnih, kot bi si želeli.

Sedaj imamo končno reden dotok potencialnih strank s spleta, pridobili pa smo tudi na prepoznavnosti.

Jurij Gašper

Direktor podjetja Gašper Okna in Vrata

testimonial-andrej-rantasa

S Filipom sva imela na začetku nekaj »borb«, saj sem bil sam preveč vpet v svoj poklic, da bi lahko videl, kaj pravzaprav pri marketingu deluje. 

Na srečo sem takrat svoj ego dal na stran in dovolil Filipu, da se izkaže. To se je tudi zgodilo. 

V prvih dveh mesecih sem pridobil 3 redne stranke, vsaka izmed njih pa mi redno plačuje lepo vsoto denarja oziroma rečeno z drugimi besedami – investicija se je več kot izplačala!

Andrej Rantaša

Elitni osebni trener

Marjana-Frantar

V letu 2021 smo želeli pri Vzajemni narediti obsežnejšo kampanjo, s katero bi k nam privabili dodaten kader, ki bi nam pomagal uresničiti zastavljene cilje. Čeprav smo to iskanje v preteklosti opravljali na drugačen način, smo tokrat želeli kampanjo osvežiti in jo zapeljati s pomočjo plačljivega oglaševanja ter digitalnih omrežij. Po spletu srečnih okoliščin smo v tem procesu spoznali Filipa in njegovo ekipo, ki so se nam že od začetka zdeli zelo zanimivi. Taki – energični, dobre volje in predvsem drugačni. Na začetku sicer nismo bili čisto prepričani, če bo zadeva delovala, ko pa se je celotna promocija dejansko začela, pa smo hitro videli, da Filipova ekipa res ve, kaj počne. Sodelovanje z njimi bi ocenila kot sproščeno, profesionalno in učinkovito ter bi jih zagotovo priporočala vsem, ki si tako ali drugače na spletu želijo narediti korak naprej.

Marjana Frantar

HR Director @ Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z.

Nastja_Kramer_Malinca

Najprej nisem bila povsem prepričana, ali je dobro mešati poslovno in zasebno življenje. Po dveh letih lahko rečem, da je bila to ena izmed najboljših odločitev.

Malinca je namreč v zadnjih dveh letih dosegla ogromno rast, v marcu 2021 pa smo dosegli kar pol milijona mesečnega prometa.

Eden izmed razlogov je zagotovo Filipova ekipa, saj uspešno vodijo naše Facebook in Google plačljivo oglaševanje… še posebej pa sem vesela, da nam v sklopu njihove VIP storitve pomagajo pri razvoju našega internega kadra ter nas dodatno izobražujejo.

Nastja Kramer Pesek

Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

ksenija-renex

Kot nepremičninska posrednica mi marketing nikoli ni bil ravno blizu. Ne ker ga ne bi imela rada, pač pa sem bila tako zaposlena, da se ga niti nisem mogla pravilno lotiti. 

S Filipom in njegovo ekipo pa zadeve sedaj tečejo “kot namazane”. Pogosto me kontaktirajo ljudje, ki bi radi prodali svojo nepremičnino in želijo, da jim pri tem pomagam. Posel je zaradi tega dosti bolj zabaven in predvidljiv.

Ksenija Mihajlović

Lastnica nepremičninske agencije Renex

Pred tremi leti smo se odločili, da potrebujemo veliko spremebo pri digitalnem marketingu in takrat sem kontaktirala Filipa ter njegovo marketinško ekipo. V naslednjih nekaj letih smo število letnih strank dvignili iz 390 na 520, kar je seveda zelo pozitivno vplivalo na naše poslovanje in zaposlene.“

Nina Žerjal - vodja učnega centra Helen Doron English v Ljubljani in Master Franšizij za Slovenijo
petrazagar-testimonial2

Sama sem bila že na veliko marketinških seminarjih, prebrala ogromno knjig in imela občutek, da že kar ogromno vem o marketingu.

Potem sem spoznala Filipa in ugotovila, da je on s svojo ekipo na čisto drugem nivoju. Kar naenkrat je v moj “email” prihajalo ogromno število “leadov”, ki so želeli govoriti z mano. 

Sistem, ki ga je postavila FP ekipa je deloval brezhibno – vključil ga je zgolj za 5 dni na mesec in moj urnik je bil praktično poln za preostanek meseca. Zares neverjetno.

Petra Žagar

Finančna mentorica in predavateljica za uspeh na finančnem področju

© 2022 Filip Pesek – Vse pravice pridržane – Splošni pogojiPostani del FP ekipeMedijiAffiliate

Praktično vseh 4,000 izvodov knjige je bilo razprodanih, zaradi česar so Pisma Za Leona trenutno na voljo samo še v nekaterih izbranih knjigarnah. Naročilo prek spleta danes ni mogoče.