Čudovito! Le še nekaj vprašanj te loči od morebitnega VIP popusta

Veseli me, da razmišljaš o next-level sodelovanju z nami. Na tej točki ti ne morem še nič obljubiti, razen tega, da bomo tvojo prijavo podrobno preučili, te v najkrajšem možnem času poklicali… in se nato skupaj s tabo odločili, kaj bi lahko bil naš naslednji skupni korak.

Komaj čakam, da se slišimo, tebe pa na tem mestu vabim, da na spodaj pripeta vprašanja odgovoriš čim bolj iskreno ter zavzeto. Pa brez skrbi – 15 minutnega “timerja” na tej strani ni več, tako da lahko parkrat zadihaš in nam v miru posreduješ prave odgovore.

  • Primer: www.filippesek.com
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

“Odkar sodelujem s Filipom sta naša prodajna rast in pa tudi koliko nas ljudje poznajo v Sloveniji, Avstriji in ZDA, šli strmo navzgor. Tega danes ne bi zamenjal za nič na svetu.”

Pred tremi leti smo se odločili, da potrebujemo veliko spremebo pri digitalnem marketingu in takrat sem kontaktirala Filipa ter njegovo marketinško ekipo. V naslednjih nekaj letih smo število letnih strank dvignili iz 390 na 520, kar je seveda zelo pozitivno vplivalo na naše poslovanje in zaposlene.“

© 2022 Filip Pesek – Vse pravice pridržane – Splošni pogojiPostani del FP ekipeMedijiAffiliate

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.