Odprto pismo za vse, ki se ne bi branili dodatnega prihodka...

Odprto pismo za vse, ki se ne bi
branili dodatnega prihodka...

»Kako do 5.000 evrov v zgolj 20 minutah dela?«

»Kako do 5.000 evrov  v zgolj 20 minutah dela?«

Ne, to ni piramidni sistem... potrebuješ pa še enega prijatelja.

Hec hec : )

Ne gre za take vrste priložnost, pač pa popolnoma transparenten affiliate sistem, ki ga v našem podjetju uporabljamo že praktično od samega začetka.

Kot verjetno veš, imamo (vrhunsko!) marketinško agencijo, ki podjetjem iz vseh branž povprečno pomaga dvigniti letne prihodke za 36 %.

Večina strank in partnerjev pride k nam zaradi našega renomeja... občasno pa nas kdo pokliče zaradi priporočil naših prijateljev oziroma zaradi priporočil naših zaposlenih - in to je super!

Kar pa ni tako super, pa je to, da večina ljudi ne ve, da za pravo priporočilo - iz katerega potem mi realiziramo posel - priporočitelja nagradimo z od 200 € do 5.000 € visoko provizijo, ki je seveda odvisna od obsega dogovorjenega posla.

Najbolj pogoste storitve, ki jih naši tihi-in-neuradni "prodajalci" priporočajo, so zbrane tukaj (LINK) in če imaš tudi ti koga v mislih, ki mu lahko pride prav naša pomoč, je tvoj naslednji korak sledeč…

Oglasi se na E-mail naslov partner@filippesek.com in v sporočilo napiši:

  • Zakaj točno si želiš biti naš affiliate partner?

  • Ali že imaš v mislih neko legitimno podjetje, ki bi potrebovalo našo marketinško pomoč?

  • Kako misliš, da jim lahko najbolje pomagamo oziroma katero od 5 storitev bi jim predlagal?

Tvoje sporočilo bomo nato pregledali (prosim dodaj zraven svojo mobilno številko) in ti - v primeru interesa - poslali nadaljne informacij oziroma te verjetno kar poklicali.

To je to.

Lepo se imej še naprej in se slišiva kmalu,

Filip

P.S. Svoje priporočilo pošiljaš javno prepoznani in ambiciozni ekipi, ki bi za uspeh svojih poslovnih partnerjev naredila praktično vse, kar je mogoče.

Če slučajno dvomiš v naše delo (kar dvomim), ti spodaj pripenjamo nekaj številk in spodbudnih besed...

18+

Izkušenih članov
ekipe

540.000 € +

Letna poraba
oglaševanja

36 %

Povprečna letna rast prihodkov partnerjev

17+

Izbranih poslovnih

partnerjev

27.000.000 €

Letnih prihodkov vseh
partnerjev

18+
Izkušenih članov ekipe
540.000 € +
Letna poraba oglaševanja
36%
Povprečna letna rast prihodkov partnerjev
17+
Izbranih blagovnih znamk
27.000.000 €
Letnih prihodkov vseh partnerjev
Previous
Next

“Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je v po poglobljenem pogovoru hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiseln načrt.

Zaradi njega nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2021 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!”

Simon Osterc  //  ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

“Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo ter ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev.
Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

Lara Pernat, vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.


"Dostavi to, kar je obljubil. To je največja razlika proti ostalim. Delali smo z ogromno marketinških agencij in moram reči, da se edino pri njemu počutim zelo sproščeno."

Rok Kramer,  soustanovitelj znamke nuMe

Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že 8. Seveda smo z napredkom zelo zadovoljni, še posebej pa bi pohvalila odzivnost njihove marketinške agencije ter samo prilagodljivost na trenutno zelo aktualne spremembe.”

Lili Sovinc, solastnica optike Oftalmos

“Najprej nisem bila povsem prepričana, ali je dobro mešati poslovno in zasebno življenje. Po dveh letih lahko rečem, da je bila to ena izmed najboljših odločitev.

Malinca je namreč v zadnjih dveh letih dosegla ogromno rast, v marcu 2021 pa smo dosegli kar pol milijona mesečnega prometa.

Eden izmed razlogov je zagotovo Filipova ekipa, saj uspešno vodijo naše Facebook in Google plačljivo oglaševanje… še posebej pa sem vesela, da v sklopu njihove VIP storitve pomagajo pri razvoju našega internega kadra ter nas dodatno izobražujejo.”

Nastja Kramer Pesek  //  Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca