Odprto pismo za vse, ki se ne bi branili dodatnega prihodka..

»Kako do 5.000 evrov v zgolj 20 minutah dela?«

Ne, to ni piramidni sistem…

potrebuješ pa še enega prijatelja. Hec hec : )

Ne gre za take vrste priložnost, pač pa popolnoma transparenten affiliate sistem, ki ga v našem podjetju uporabljamo že praktično od samega začetka. Kot verjetno veš, imamo (vrhunsko!) marketinško agencijo, ki podjetjem iz vseh branž povprečno pomaga dvigniti letne prihodke za 36 %.

Večina strank in partnerjev pride k nam zaradi našega renomeja…

Občasno pa nas kdo pokliče zaradi priporočil naših prijateljev oziroma zaradi priporočil naših zaposlenih – in to je super!

Kar pa ni tako super, pa je to, da večina ljudi ne ve, da za pravo priporočilo – iz katerega potem mi realiziramo posel – priporočitelja nagradimo z od200 € do 5.000 € visoko provizijo, ki je seveda odvisna od obsega dogovorjenega posla.

Najbolj pogoste storitve, ki jih naši tihi-in-neuradni “prodajalci” priporočajo, so zbrane tukaj (LINK) in če imaš tudi ti koga v mislih, ki mu lahko pride prav naša pomoč, je tvoj naslednji korak sledeč…

Oglasi se na E-mail naslov [email protected] in v sporočilo napiši:

  • Zakaj točno si želiš biti naš affiliate partner?
  • Ali že imaš v mislih neko legitimno podjetje, ki bi potrebovalo našo marketinško pomoč?
  • Kako misliš, da jim lahko najbolje pomagamo oziroma katero od 5 storitev bi jim predlagal?

 

Tvoje sporočilo bomo nato pregledali (prosim dodaj zraven svojo mobilno številko) in ti – v primeru interesa – poslali nadaljne informacij oziroma te verjetno kar poklicali.

To je to.

Lepo se imej še naprej in se slišiva kmalu,

Filip

P.S. Svoje priporočilo pošiljaš javno prepoznani in ambiciozni ekipi, ki bi za uspeh svojih poslovnih partnerjev naredila praktično vse, kar je mogoče.

Če slučajno dvomiš v naše delo (kar dvomim), ti spodaj pripenjamo nekaj številk in spodbudnih besed…

Play Video

Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že več kot 8. Odprli smo dve novi poslovalnici, promet pa povečali za faktor 5.9...

Lili Sovinc
solastnica optike Oftalmos

Zaradi podpore FP ekipe si v poslu upam dosti več, kar se odraža tudi na naših rezultatih in številu povpraševanj. Med letoma 2020 in 2022 smo namreč naš promet povečali za faktor 1.7 in pripravili osnovo za to, da lahko letos naskakujemo naš prvi milijon.

Katja Šelih
Direktorica @ Kalliste medicinski center
Play Video

Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo in ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev. Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

Lara Pernat — vodja ključnih projektov v podjetju Panakea d.o.o.
Lara Pernat
vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.

V prvih treh mesecih smo zapolnili naše termine. Od kar sodelujem s FP ekipo, pa sem postala tudi veliko bolj samozavestna pri sprejemanju odločitev. Največ mi pomeni to, da lahko z njihovo pomočjo uresničujem svojo dolgoletno željo…

Valentina Cvetkovič
Valentina Cvetkovič
Vodja Wellness Paradiso

Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je po poglobljenem pogovoru z nami hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiselni načrt. Zaradi njihove pomoči nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2022 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!

Simon Osterc — ustanovitelj megaburger
Simon Osterc
ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

Filipa sem spoznala leta 2018, ko je Malinca ustvarjala cca 500.000€ letnih prihodkov. To so bili časi, ko smo bili kot podjetje na nekem "platoju" in nismo točno vedeli, kako naprej. Vesela sem, da sem takrat prisluhnila nekaterim Filipovim nasvetom ter zaupala določene segmente našega marketinga njegovi ekipi, saj smo se res dobro ujeli. Danes je Malinca 3 milijonsko podjetje, naše sodelovanje pa še vedno uspešno poteka...

Nastja Kramer Pesek
Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.