Odprto pismo za vse, ki se ne bi branili dodatnega prihodka...

Odprto pismo za vse, ki se ne bi
branili dodatnega prihodka...

»Kako do 2.000 - 5.000 evrov  
v zgolj 20 minutah dela?«

»Kako do 2.000 -
5.000 evrov  v zgolj
20 minutah dela?«

Ne, to ni piramidni sistem... ampak potrebujete pa še enega prijatelja.

Hec hec : )

Ne gre za take vrste priložnost, pač pa popolnoma transparenten affiliate sistem, ki ga v našem podjetju uporabljamo že praktično od samega začetka.

Kot verjetno veš, imamo (vrhunsko!) marketinško agencijo, ki podjetjem iz vseh branž povprečno pomaga dvigniti letne prihodke za 36 %.

Delamo s skrbno izbranimi podjetji (osnovni pogoji so objavljeni tukaj), ki pogosto pridejo k nam zaradi našega renomeja... občasno pa nas tudi pokličejo zaradi priporočil naših prijateljev oziroma zaradi priporočil naših zaposlenih - in to je super!

Kar pa ni tako super, pa je to, da večina ljudi ne ve, da za pravo priporočilo - iz katerega potem mi realiziramo posel - priporočitelja nagradimo z od 2.000 € do 5.000 € visoko provizijo.

V preteklosti smo nekaj teh nagrad, ki s tvoje strani res ne zahtevajo več kot eno uro dela, že izplačali in če si svojo želiš tudi ti, predlagam, da narediva naslednjo zadevo...

Na email naslov partner@filippesek.com mi na hitro napiši, zakaj točno si želiš biti naš affiliate partner... in ali že imaš v mislih neko legitimno in vsaj par let staro podjetje, ki bi potrebovalo našo marketinško pomoč.

Vse odzive, ki jih dobimo, bomo pregledali in iz njih naredili selekcijo tistih, ki jim bomo poslali nadaljnje informacije o tej zanimivi priložnosti.

To je to.

Lepo se imej še naprej in se slišiva kmalu,

Filip

P.S. Svoje priporočilo pošiljaš javno prepoznani in ambiciozni ekipi, ki bi za uspeh svojih poslovnih partnerjev naredila praktično vse, kar je mogoče.

Če slučajno dvomiš v naše delo (kar dvomim), ti spodaj pripenjamo nekaj številk in spodbudnih besed...

9+

Izkušenih članov
ekipe

540.000 € +

Letna poraba
oglaševanja

36 %

Povprečna letna rast prihodkov partnerjev

17+

Izbranih poslovnih

partnerjev

27.000.000 €

Letnih prihodkov vseh
partnerjev

17+
Izkušenih članov ekipe
540.000 € +
Letna poraba oglaševanja
36%
Povprečna letna rast prihodkov partnerjev
17+
Izbranih blagovnih znamk
27.000.000 €
Letnih prihodkov vseh partnerjev
Previous
Next

“Odkar sodelujem s Filipom sta naša prodajna rast in pa tudi koliko nas ljudje poznajo v Sloveniji, Avstriji in ZDA, šli strmo navzgor. Tega danes ne bi zamenjal za nič na svetu.”

Aleš Potrč, lastnik večih mednarodnih podjetij

Najprej nisem bila povsem prepričana, ali je dobro mešati poslovno in zasebno življenje. Po dveh letih lahko rečem, da je bila to ena izmed najboljših odločitev. Malinca je namreč v zadnjih dveh letih dosegla ogromno rast, v marcu 2021 pa smo dosegli kar pol milijona mesečnega prometa. Eden izmed razlogov je zagotovo Filipova ekipa, saj uspešno vodijo našo Facebook in Google plačljivo oglaševanje ter občasno tudi dodatno izobražujejo našo interno marketinško ekipo.

Nastja Kramer Pesek  // Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

“Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že 8. Seveda smo z napredkom zelo zadovoljni, še posebej pa bi pohvalila odzivnost njihove marketinške agencije ter samo prilagodljivost na trenutno zelo aktualne spremembe.”

Lili Sovinc, solastnica optike Oftalmos