“Oh, ko bi le nekdo znal moj posel pogledati iz ptičje perspektive ter mi znal dati pravi nasvet ob pravem času.

Dober dan,

Filip tukaj in v tem kratkem sporočilu bom hiter… in precej direkten.

Kot morda veš smo z našo marketinško agencijo v zadnjih letih delovali v več kot 36-ih nišah in z našimi partnerji spisali marsikatero uspešno zgodbo.

Smo pa v sklopu našega dela opazili, da z mnogimi podjetji žal na ta način ne moremo sodelovati – bodisi zato, ker imamo z določenimi obstoječimi partnerji podpisane konkurenčne klavzule vezane na našo operativno delo… bodisi pa zato, ker imajo nekatera podjetja že zgrajene krasne interne ekipe in si zunanje marketinške agencije, ki bi prevzela delo z “njihovih ramen”, preprosto ne želijo.

A kljub temu obstaja ena stvar, ki si jo praktično vsako mikro, mini, srednje ali večje podjetje v Sloveniji želi… naše znanje.

Ravno zato smo se v letu 2021 odločili, da razvijemo svetovalne storitve, kjer vam na letni, mesečni ali pa kvartalni osnovi pomagamo točno tam, kjer nas potrebujete… in tudi tam, kjer morda sploh še ne veste, da nas potrebujete.

Več izveste tako, da izpolnete spodnji obrazec in nato počakate na klic enega izmed naših senior sodelavcev, s katerim se bosta pogovorila o morebitnem nadaljnjem sodelovanju.

Se slišimo kmalu,

Filip

0 +
izkušenih članov ekipe
0 € +
letna poraba oglaševanja
0 %
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 +
izbranih blagovnih znamk
0 € +
letnih prihodkov vseh partnerjev
18+
Izkušenih članov ekipe
540.000 € +
Letna poraba oglaševanja
36%
Povprečna letna rast prihodkov partnerjev
17+
Izbranih blagovnih znamk
27.000.000 €
Letnih prihodkov vseh partnerjev
Previous
Next

*Le nekatera izmed priznanih podjetij, s katerimi smo sodelovali (oziroma v nekaterih primerih še sodelujemo).

Praktično vseh 4,000 izvodov knjige je bilo razprodanih, zaradi česar so Pisma Za Leona trenutno na voljo samo še v nekaterih izbranih knjigarnah. Naročilo prek spleta danes ni mogoče.