To je 5 vročih FP storitev, s katerimi lahko presežeš svoje letošnje cilje in (morda) za vedno transformiraš svoje poslovanje

To je 5 vročih FP storitev, s katerimi lahko presežeš svoje letošnje cilje in (morda) za vedno transformiraš svoje poslovanje

0 € +
Letna poraba oglaševanja
0 %
Povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 +
članov ekipe
0 + €
letnih prihodkov vseh partnerjev

“Pred tremi leti smo se odločili, da potrebujemo veliko spremebo pri digitalnem marketingu in takrat sem kontaktirala Filipovo marketinško ekipo. V naslednjih nekaj letih smo število letnih strank dvignili iz 390 na 520, kar je seveda zelo pozitivno vplivalo na naše poslovanje in zaposlene.”

Nina Žerjal

vodja učnega centra Helen Doron English v Ljubljani in Master Franšizij za Slovenijo

Fantje in dekleta so samoiniciativni, polni energije in predvsem poskrbijo za to, da so začrtani prodajni cilji doseženi. Kljub temu, da z njimi sodelujemo v trenutno “nesrečni” panogi turzima, smo zaradi njihovega oglaševanja že 2 leti zapored praktično razprodani, medtem ko naša konkurenca tava v temi.

Lucija Črešnik

vodja turistične atrakcije Koroški Splavarji

“Filipa je res težko zgrešiti in čeprav ti gre včasih “na živce”, si praktično vsi od njega kdaj sposodimo kakšno kreativno idejo ali zamisel.”

Blaž Babič

producent Denis Avdić Show-a na Radiu1

“Filipa res izjemno cenim in spoštujem, saj kljub svojim relativno mladim letom počne res velike in prodorne stvari.”

Sara Isaković

performance psihologinja in dobitnica srebrne olimpijske kolajne

Dragi podjenik,

Iskreno ne vem, kaj točno te je pripeljalo na to spletno stran, vem pa, da si skoraj gotovo tukaj zato, ker si želiš še v tem letu narediti konkretno spremembo v svojem poslovanju.

Spodaj ti s tem namenom pripenjam 5 naših najbolje prodajanih storitev, o katerih si več preberi tako, da klikni na gumb poleg posamezne ponudbe.

Si želiš transformirati svoj posel?

Če si želiš, da razvijamo tvoj kader ter spreminjamo tvoje prodajne, logistične, marketinške in HR procese, bi ta naša najdražja storitev morda lahko bila kot nalašč zate…

Postanite moja agencija

Rešitev “na ključ”, kjer postanemo tvoja zunanja marketinška ekipa, ki poskrbi za tvoje prodajne rekorde in tvoje mirne noči…

Potrebuješ naš nasvet?

Gre za naše VIP svetovalne in strateške storitve, kjer vam na letni, mesečni ali pa kvartalni osnovi pomagamo točno tam, kjer nas potrebujete… in tudi tam, kjer morda sploh še ne veste, da nas potrebujete.

Video marketing?

“Filip Pesek mi gre včasih na živce, ampak “madona”… videje pa ima dobre. In prodorne. Le kaj bi se zgodilo z mojim prometom in profitabilnostjo, če bi tudi mi obvladali video marketing?”

Ti lahko pomagajo naši IT čarovniki?

Kdor obvlada programiranje, ne zna marketinga… in kdor zna marketing, nima pojma o programiranju. Ali sploh obstaja rešitev? Namig – da, le na spodnji gumb je treba klikniti…

0 +
izkušenih članov ekipe
0 € +
letna poraba oglaševanja
0 %
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 +
izbranih blagovnih znamk
0 € +
letnih prihodkov vseh partnerjev

*Le nekatera izmed priznanih podjetij, s katerimi smo sodelovali (oziroma v nekaterih primerih še sodelujemo).

Praktično vseh 4,000 izvodov knjige je bilo razprodanih, zaradi česar so Pisma Za Leona trenutno na voljo samo še v nekaterih izbranih knjigarnah. Naročilo prek spleta danes ni mogoče.