To je 5 vročih FP storitev, s katerimi lahko presežeš svoje letošnje cilje in (morda) za vedno transformiraš svoje poslovanje

FP BRAND V ŠTEVILKAH:
izkušenih članov ekipe
0 +
letna poraba oglaševanja
0 € +
povprečna letna rast prihodkov partnerjev
0 %
izbranih blagovnih znamk
0 %
letnih prihodkov vseh partnerjev
0 € +

Dragi podjetnik,

iskreno ne vem, kaj točno te je pripeljalo na to spletno stran, vem pa, da si skoraj gotovo tukaj zato, ker si želiš še v tem letu narediti konkretno spremembo v svojem poslovanju.

Spodaj ti s tem namenom pripenjam 5 naših najbolje prodajanih storitev, o katerih si več preberi tako, da klikni na gumb poleg posamezne ponudbe.

MARKETINŠKA AGENCIJA NA KLJUČ

Naša najbolje prodajana storitev, kjer postanemo tvoja zunanja marketinška ekipa, ki celostno (od video marketinga, IT-ja, copywritinga, strategije, oglaševanja, itd.) poskrbi za tvoje prodajne rekorde in mirne noči…

VIP SVETOVANJE

Gre za naše VIP svetovalne in strateške storitve, kjer vam na letni, mesečni ali pa kvartalni osnovi pomagamo točno tam, kjer nas potrebujete… in tudi tam, kjer morda sploh še ne veste, da nas potrebujete.

VIP marketinško svetovanje
Done-for-you video marketing

DONE-FOR-YOU VIDEO MARKETING

Če želiš s pomočjo video marketinga dobiti pozornost svojih ciljnih strank in ustvariti visoko profitabilne oglase, ti lahko za to misijo posodimo našo video ekipo. Le-ta bo skupaj z našimi scenaristi in marketinškimi strategi poskrbela za uresničitev tvojih želja…

Brezplačna marketinška analiza

Imaš podjetje, ki “miga”, ampak si želiš več prihodkov, dobička, časa in napredka? Zagotovi si brezplačno marketinško analizo digitalne prisotnosti tvojega podjetja.

FP Podjetniški Pospeševalnik

FP Podjetniški pospeševalnik

Ta najbolj celosten done-with-you mentorski program, je pravi FIT zate če…

  • imaš podjetje, ki šteje od 1 do 9 članov,
  • imaš željo, da to podjetje v naslednjih 12 mesecih močno poveča ali pa celo podvoji svoje prihodke in vpliv

Zakaj nam lahko zaupaš? Preberi nekaj besed naših partnerjev in strank:

Play Video

Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo bili v podjetju trije zaposleni, danes pa nas je že več kot 8. Odprli smo dve novi poslovalnici, promet pa povečali za faktor 5.9...

Lili Sovinc
solastnica optike Oftalmos

Zaradi podpore FP ekipe si v poslu upam dosti več, kar se odraža tudi na naših rezultatih in številu povpraševanj. Med letoma 2020 in 2022 smo namreč naš promet povečali za faktor 1.7 in pripravili osnovo za to, da lahko letos naskakujemo naš prvi milijon.

Katja Šelih
Direktorica @ Kalliste medicinski center
Play Video

Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo in ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev. Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

Lara Pernat — vodja ključnih projektov v podjetju Panakea d.o.o.
Lara Pernat
vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.

V prvih treh mesecih smo zapolnili naše termine. Od kar sodelujem s FP ekipo, pa sem postala tudi veliko bolj samozavestna pri sprejemanju odločitev. Največ mi pomeni to, da lahko z njihovo pomočjo uresničujem svojo dolgoletno željo…

Valentina Cvetkovič
Valentina Cvetkovič
Vodja Wellness Paradiso

Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je po poglobljenem pogovoru z nami hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiselni načrt. Zaradi njihove pomoči nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2022 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!

Simon Osterc — ustanovitelj megaburger
Simon Osterc
ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

Filipa sem spoznala leta 2018, ko je Malinca ustvarjala cca 500.000€ letnih prihodkov. To so bili časi, ko smo bili kot podjetje na nekem "platoju" in nismo točno vedeli, kako naprej. Vesela sem, da sem takrat prisluhnila nekaterim Filipovim nasvetom ter zaupala določene segmente našega marketinga njegovi ekipi, saj smo se res dobro ujeli. Danes je Malinca 3 milijonsko podjetje, naše sodelovanje pa še vedno uspešno poteka...

Nastja Kramer Pesek
Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca
Podjetja, katerim smo izdelali ali prenovili spletno stran
eMundia
Varuh Zdravja Vzajemna
Skaza smart plastic
Helen Doron English
Domenca
Malinca polna shramba zdravja
Proteini.si sport nutrition center
Baby Center
Wellness Paradiso
Adecco
Panakea
Kalliste medicinski center

Rabiš pomoč?

Na spletu imamo objavljenih kar nekaj ponudb in možno je, da nisi čisto “ziher” glede tega, katera je prava zate in za tvoje podjetje.Če to bereš ob dnevni svetlobi (in istočasno med ponedeljkom in petkom), predlagam, da nas pokličeš na 031 238 935 i​​n z veseljem ti priskočimo na pomoč.V primeru, da o tej ponudbi razmišljaš ponoči oziroma v soboto ali nedeljo, pa izpolni tale obrazec in v najkrajšem času te bomo poklicali nazaj.

Pogosta vprašanja in odgovori…

Korak 1: Med 5 FP storitvami zgoraj izbereš tisto, ki najbolj ustreza trenutnim potrebam in izzivom tvojega podjetja (namig: če jih je več, nam lahko to brez slabe vesti omeniš na našem uvodnem klicu in določili bomo smiselni vrstni red).

Korak 2: Izpolniš prijavni obrazec za to storitev.

Korak 3: Počakaš na naš klic 🙂

Če ti ta vrstni red ne diši, pa lahko ubereš “svojo pot” in nam na elektronski naslov [email protected] napišeš krajšo zgodbo o tem, kaj počneš, kaj si želiš in kje misliš, da ti lahko pomagamo.

Hitro. Če nam je pa tvoja vizija in tvoje podjetje izjemno všeč, pa zelo-zelo hitro : )

Načeloma ne, saj se v podjetju ukvarjam z drugimi rečmi. Če pa vseeno želiš plačati trojno ceno, pa brez problema tudi sam zate sestavim kakšen Facebook oglas ali pa E-mail kampanjo : )

Če prodajaš kakšno bizarno stvar, ki jo nihče v zgodovini še ni prodal in nihče za to ni slišal, potem je zelo možno, da naš pristop (ali pristop praktično vsake marketinške ekipe) ne bo deloval.

Če pa prodajaš karkoli “normalnega” – torej imaš dober izdelek in kolikor toliko normalen renome… no… v tem primeru pa ti lahko pomagamo. Še pred tem pa “moraš” izbrati eno izmed zgornji petih storitev in nato slediti intuitivnemu procesu.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.