Naj novička meseca septembra (SPIRIT)…

Dragi kupci, spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da izvajamo aktivnosti digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih, z namenom blaženja posledic epidemije COVID19 in krepitvi našega mednarodnega poslovanja, boljšega sodelovanje s tujimi kupci, s tujo poslovno javnostjo in za boljšo za promocijo naših izdelkov in storitev na tujih trgih.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Povzetek projekta

Naslov: Izvajanje projekta Promocija FP Research

Povzetek: V okviru projekta smo dobili sodoben, privlačen, promocijski video, ki nagovarja potencialne tuje stranke, podjetnike vseh vrst, ki jim ponuja marketinške in druge storitve in rešitve našega podjetja pri doseganju uspešnejšega poslovanja (rast, pridobivanje novih poslovnih kontaktov itd.) ter opravili optimizacijo spletnih strani za tuje trge kar omogoča tujim kupcem, da bodo lažje našli našo spletno mesto in povečala učinkovitost spletnega mesta. Višina odobrenih sredstev je bila 9.998,80 EUR.

Sedaj gremo lahko novim zmagam naproti,

Filip Pesek in ekipa FP Research d.o.o.

​Želiš odkriti moj preverjen marketinški sistem - BREZPLAČNO?

Klikni na spodnji gumb in odkrij Magnetni Marketing™ - ultimativni marketinški sistem za slovenska podjetja…

KLIKNI TUKAJ ZA BREZPLAČNI PRENOS >>
NAZAJ NA VSE ZAPISE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.