Čudovito, le še en preprost korak nama je ostal...

Veseli nas, da razmišljaš o sodelovanju z nami. Vse kar moraš narediti sedaj, je zgolj to, da vneseš svoje podatke v spodnja polja in se nato slišimo kmalu.

  • Primer: www.filippesek.com
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
simon-osterc-bled

“Vesel sem, da smo se srečali s FP ekipo, ki je v po poglobljenem pogovoru hitro ugotovila, kaj potrebujemo ter začrtala smiseln načrt.

Zaradi njega nas po slabem letu kontinuiranega marketinškega dela poznajo praktično vse naše ciljne stranke, prav tako pa smo imeli v letu 2021 tudi rekordno leto z vidika prihodkov!”

Simon Osterc

ustanovitelj Blejske senzacije Megaburger

“Kljub temu, da smo v poslu že 18 let, nam Filipova ekipa vedno prinese neko novo perspektivo ter ideje, ki nam pomagajo pri dosegi naših ciljev. Tudi glede rezultatov se nimamo kaj za pritoževati, saj je praktično vsak mesec z vidika spletne prodaje za nas rekorden.

~ Lara Pernat, vodja ključnih projektov pri podjetju Panakea d.o.o.

"Dostavi to, kar je obljubil. To je največja razlika proti ostalim. Delali smo z ogromno marketinških agencij in moram reči, da se edino pri njemu počutim zelo sproščeno."

~Rok Kramer, soustanovitelj znamke nuMe
Nastja_Kramer_Malinca

“Najprej nisem bila povsem prepričana, ali je dobro mešati poslovno in zasebno življenje. Po dveh letih lahko rečem, da je bila to ena izmed najboljših odločitev.

Malinca je namreč v zadnjih dveh letih dosegla ogromno rast, v marcu 2021 pa smo dosegli kar pol milijona mesečnega prometa.

Eden izmed razlogov je zagotovo Filipova ekipa, saj uspešno vodijo naše Facebook in Google plačljivo oglaševanje… še posebej pa sem vesela, da v sklopu njihove VIP storitve pomagajo pri razvoju našega internega kadra ter nas dodatno izobražujejo.”

Nastja Kramer Pesek

Soustanoviteljica spletne trgovine Malinca

"Ko smo začeli sodelovati s Filipovo ekipo, smo v podjetju bili trije zaposleni, danes pa nas je že 8. Seveda smo z napredkom zelo zadovoljni, še posebej pa bi pohvalila odzivnost njegove marketinške agencije ter samo prilagodljivost na trenutno zelo aktualne spremembe."

~Lili Sovinc, solastnica optike Oftalmos
andrej-rantasa-testimonial

“S Filipom sva imela na začetku nekaj »borb«, saj sem bil sam preveč vpet v svoj poklic, da bi lahko videl, kaj pravzaprav pri marketingu deluje. Na srečo sem takrat svoj ego dal na stran in dovolil Filipu, da se izkaže.

To se je tudi zgodilo. V prvih dveh mesecih sem pridobil 3 redne stranke, vsaka izmed njih pa mi redno plačuje lepo vsoto denarja oziroma rečeno z drugimi besedami – investicija se je več kot izplačala!”

Andrej Rantaša

elitni osebni trener

petrazagar-testimonial2

“Sama sem bila že na veliko marketinških seminarjih, prebrala ogromno knjig in imela občutek, da že kar ogromno vem o marketingu. Potem sem spoznala Filipa in ugotovila, da je on s svojo ekipo na čisto drugem nivoju. Kar naenkrat je v moj “email” prihajalo ogromno število “leadov”, ki so želeli govoriti z mano. Sistem, ki ga je postavila FP ekipa je deloval brezhibno – vključil ga je zgolj za 5 dni na mesec in moj urnik je bil praktično poln za preostanek meseca. Zares neverjetno.”

Petra Žagar

finančna mentorica in predavateljica za uspeh na finančnem področju

nina-zerjal-testimonial-square

“Pred tremi leti smo se odločili, da potrebujemo veliko spremebo pri digitalnem marketingu in takrat sem kontaktirala Filipa ter njegovo marketinško ekipo. V naslednjih nekaj letih smo število letnih strank dvignili iz 390 na 520, kar je seveda zelo pozitivno vplivalo na naše poslovanje in zaposlene.”

Nina Žerjal

vodja učnega centra Helen Doron English v Ljubljani in Master Franšizij za Slovenijo

Praktično vseh 4,000 izvodov knjige je bilo razprodanih, zaradi česar so Pisma Za Leona trenutno na voljo samo še v nekaterih izbranih knjigarnah. Naročilo prek spleta danes ni mogoče.