FP VIP poslovni dogodkiv živo

Doseži svoje karierne & poslovne cilje

ter uživaj v osupljivih vsebinah in prvorazrednem mreženju

zadovoljnih obiskovalcev
0 +
Izkušenih članov
ekipe
0 +
Uspešno izvedenih dogodkov
0 +

Pristnih poslovnih povezav

Pridruži se nam na petih epskih FP VIP dogodkih…

#1 FP Sales MasterClass

Na tej 4 urni praktični delavnici bomo premierno predstavili naš interni FP prodajni sistem™. Le-ta nam omogoča učinkovito prodajo naših izdelkov in storitev, zaradi katerih brez kakršnega koli problema prodamo “knjigo za 29 €” ali pa 12-mesečno pogodbo v vrednosti 60.000+ €.

Poleg celotnega sistema, ki ga lahko uporabiš v katerikoli niši in na katerem koli sestanku, ti zaupamo tudi naša interno zlato pravilo pogajanj… proces za uspešno in nevsiljivo zaključevanje prodaje… ter mnogo ostalih prodajnih strategij in prijemov, zaradi katerih bo tvoja prodaja lažja in predvsem bolj učinkovita. 

Na področju “dviga prodaje” smo že marsikaj poskusili, a nikoli ni prišlo do tako želenega prenosa naučenih znanj v prakso. Sodelovanje s FP ekipo je bilo popolnoma drugačno, saj so se naši zaposleni že od prve minute “vklopili” v izobraževanje ter še danes s pridom uporabljajo koncepte in strategije, ki so jih osvojili na Sales MasterClass delavnici. Toplo priporočam!

~ Dejan Stušek, direktor @Optika Glasmaher

#2 FP Leadership Meetup

FP Leadership Meetup je prav posebna delavnica, ki bo pisana na kožo vsem, ki vodite – tako direktorjem, lastnikom kot dejanskim vodjam oddelkov. Na njej bo Filip predstavil 10 FP Leadership™ stebrov

V okviru te izbrane vsebine, do katere je do sedaj imelo dostop zgolj 18 izbranih podjetnikov, izveš kako prenašati pritisk, kako – ne glede na ves kaos, ki se dogaja okoli tebe – ostati motiviran in “v flowu”… ter tudi to, kako NE voditi ekipe in kaj si le-ta od tebe v resnici sploh želi.

Skratka – gre za izjemno praktično predavanje, po katerem pa znajo vseeno nastopiti določena vprašanja. Ravno s tem razlogom bo po delavnici Filip izjemoma naredil daljši Q-A session, kjer boste dobili vse odgovore na vaša vprašanja

Sara Hiti

Filipa spremljam že zadnjih 7 let in sem bila na praktično vsaki njegovi delavnici. Ko sem že mislila, da sem videla vse, me je letos marca dobesedno “sezul” s čisto svežo vodstveno vsebino, ki jo je pripravil. Podana je bila na tako enostaven, a istočasno jasen način, da sem takoj vedela, kaj moram pri vodenju spremeniti, če želim iti stopničko ali šest višje.

~ Sara Hiti, head of operations @FP Marketing Agency

#3 FP Business Mastery

FP Business Mastery oziroma delavnica, iz katere lahko vsak udeleženec odkaraka z vsaj 100,000€ vredno idejo. To pa zato, ker se to praktično interaktivno predavanje primarno vrti okoli tematike “asortimana storitev in produktov”. 

Na podlagi study case-ov iz raznoraznih niš bomo pogledali, kako lahko z eno idejo prilagodite vaš poslovni model temu, da omogoča večji promet ter predvsem večjo profitno maržo – ne glede na to, ali ste v start-up fazi ali pa že zelo zrelo podjetje. 

Ko bo predavanja konec, se bomo razdelili v manjše skupine (do 5 članov), kjer bomo na sistematiziran način odgovorili na vsa vaša vprašanja, ki jih trenutno imate ter na podlagi ugotovitev sestavimo smiseln game-plan za implementacijo vaše “100,000 € vredne ideje”. Te zelo načrtno zamišljene okrogle mize vodijo senior člani FP ekipe, eno skupino pa vodi celo Filip sam.

 FP ekipa s svojim znanjem res prihrani OGROMNO časa. Vsakič, ko se vidimo, si enostavno pripravim ključna marketinško-poslovna vprašanja, na katera takoj dobim konkretne odgovore in rešitve. Praktično vse, kar sem do sedaj slišal (in preizkusil v praksi) deluje in mi pomaga dosegati moje poslovne cilje.

~ Gregor Verbajs, Odvetnik in avtor knjige Odvetniške skrivnosti

#4 Interni letni VIP dogodek

To je dogodek, ki je bil do sedaj namenjen zgolj našim zaposlenim in agencijskim parnerjem… danes pa si lahko vstop nanj zagotoviš v sklopu te posebne ponudbe.

Čaka te vrhunska vsebina, okusna hrana ter dobra družba, prav tako pa vsako leto nanj povabimo tudi določene goste presenečenja, ki prav vsakega udeleženca pustijo “odprtih ust”.

Pretekli govorci

Priznani podjetniki, športniki in karierno uspešni ljudje, ki so v preteklosti obiskovalcem predajali konkretne nasvete za njihov karierni in osebni razvoj

Na zadnjem FP VIP dogodku sem se izjemno dobro počutila, saj je bilo vzdušje izjemno sproščeno. Zelo pomembno se mi tudi zdi, da smo dobili veliko real-life zgodb iz zakulisja in informacij, ki jih ne slišiš nikjer drugje.

~ Katja Gaber Vodopivec, ustanoviteljica branda DivineTime

#5 FP “surprise” event

Letos imamo v planu organizacijo še enega prav posebnega dogodka, ki je primarno namenjen zabavi, dobri hrani & mreženju. Več seveda na tej točki ne moremo razkriti, saj gre za presenečenje.

Kaj dobiš v sklopu FP VIP Dogodkov?

Številne priložnosti za razširitev tvoje “mreže” in povezovanje s podobno mislečimi podjetniki ter potencialnimi poslovnimi partnerji. Ustvariš lahko nove odnose, izmenjaš ideje in pridobiš dragocene vpoglede, ki ti bodo pomagali pripeljati posel na višji nivo.

Dostop do FP Ekipe, ki ti bo z veseljem svetovala, te navdihnila k boljšim poslovnim odločitvam in vplivnejšim marketinškim potezam.

Intervjuje z vrhunskimi gosti, ki ti bodo predstavili nove perspektive, ideje in načine razmišljanja o poslu. Namenoma ne povabimo samo “poslovnežev”, pač pa tudi vrhunske športnike, priznane avtorje in izjemne osebnosti na splošno, ki te zagotovo pustijo odprih ust.

Priložnost za udeležbo v manjših workshop “okroglih mizah” z drugimi podjetniki in našimi strategi, kjer bomo skupaj zavihali rokave in se lotili vaših najpomembnejših in najvplivnejših poslovnih izzivov. Gre za segment z 0% teorije in 100% prakse.

Navdih in motivacijo za nadaljnje ustvarjanje in napredek. Udeležba na poslovnih dogodkih lahko ponovno oživi tvojo strast do dela, ponudi sveže poglede in te navdihne, da sprejmeš nove izzive ali slediš novim priložnostim.

Nova in praktična podjetniška znanja, predana na podlagi konkretnih primerov in naših izkušenj v več kot 36ih različnih nišah. Tudi, če si v poslu že dlje časa, lahko pričakuješ številne “Aha!” momente, ki bodo v tvoj posel vnesli tisto, kar že dolgo časa iščeš.

Skratka, res smo poskrbeli, da iz teh dogodkov odneseš čim več – tako zabave, poznanstev kot konkretnih poslovnih “bonbončkov”.

Čeprav smo na program izjemno ponosni in bi na dogodke najraje povabili cel svet, pa na žalost (vsaj letos) to ne bo možno…

Prijazno opozorilo…

Morda že veš, da sem kar nekaj let nazaj precej redno organiziral izobraževalno-mreženjske dogodke…

V vseh letih organiziranja takšnih in tudi bolj “privat” eventov pa sem ugotovil, da imajo manjša druženja neprimerljivo večji vpliv na uspeh, zadovoljstvo in poslovanje udeležencev, saj omogočajo pristen osebni stik in konkretno izmenjavo izkušenj.

Skladno z zgoraj napisanim opažanjem ti sporočam, da smo se, poleg naših partnerjev, mentorirancev in FP ekipe, odločili ustvariti prostor in čas za le še 30 podjetnikov

Pred prodajo zadnjih kart tudi ne bomo pošiljali 10ih emailov ali sporočil, pač pa bomo – ko kart zmanjka – to spletno stran preprosto zaklenili.

Kako do vstopnice za FP VIP Dogodke?

Vstopnice za posamične dogodke niso na voljo, namesto tega pa lahko dobiš abonma.

Z abonmajem si namreč zagotoviš vstopnico za vseh 5 dogodkov in en prav sočen bonus…

BREZPLAČEN BONUS

Zraven ti bomo brezplačno podarili tudi enoletni dostop do naše spletne FP PODJETNIŠKE AKADEMIJE™, ki v prosti prodaji stane 499 € + DDV (več o njej si lahko prebereš tukaj).

Na kratko – v njej dobiš posnetke vseh večjih in pomembnejših poslovnih dogodkov in predavanj, ki smo jih izpeljali v prejšnjih letih. V njej te čakajo ure in ure izjemno praktičnih vsebin o marketingu, prodaji in podjetništvu, ki jih sicer uporabljamo za razvoj naših internih kadrov.

Naš cilj s temi dogodki je namreč dejansko narediti pozitivno razliko v tvojem poslu, marketingu in mindsetu, zato se nam je zdelo pomembno, da imaš “material” za učenje in napredek tudi doma.

Skratka, ta celoten paket dogodkov in izobraževanj, kjer se ti popolnoma posvetimo in ti ponudimo izjemno praktične vsebine, ki lahko dobesedno transformirajo tvoj posel, v redni prodaji stanejo 1.997 €.

Ker pa po dolgem času odpiramo vrata svojih dogodkov tudi širši javnosti, smo se odločili, da lahko letos izjemoma dobiš abonma za le 697 € +DDV.

Oziroma v primeru, da si želiš plačilo na obroke, za zgolj 3 x 267 € + DDV.

Zagotovi si ga s klikom na spodnji gumb, preden bodo vsa mesta zapolnjena ⬇️

Navijam zate,

Filip Pesek

Filip Pesek

P.S. V primeru, da še vedno nisi “100%” glede prijave, ti za spodbudo pripenjamo še par mnenj naših preteklih obiskovalcev, ki so – prav tako kot ti danes – morali nekoč narediti tisti prvi korak in reči “ja, zanimajo me FP VIP dogodki”…

“Glede na način, kako se Filip predstavlja, sem od njega pričakoval ogromno. Dejansko je dosegel in presegel moja pričakovanja. Naučil sem se res ogromno, tako da je bil ta FP dogodek definitvno vreden tako mojega časa, kot denarja.’’

Matevž Fatur
E-commerce svetovalec

‘’Veliko praktičnih primerov, veliko uporabnega znanja in nič ‘balasta’. Vse, kar sem se naučil, bom uporabil v praksi, da izpopolnim svoj pristop do svojih poslovnih partnerjev.’’

Matej Morn
Product Manager at Hilti Group

‘’FP dogodki so sveži, fantastični, navdušujoči, inspirativni in polni novih idej, tako da jih vsem toplo priporočam.’’

Klavdija Mlekuž Peroša
Karizma Coaching

‘’Dogodek je fantastičen. Znanje, ki ga Filip deli, ni znanje, ki ga lahko pridobiš iz zvezkov, temveč je znanje, ki ga je pridobil iz svojih lastnih izkušenj. Zelo mi je všeč njegov pristop in način, kako to znanje poda naprej.

Aljoša Kocjančič
ustanovitelj podjetja ASIKURANS d.o.o.

“To je bil moj drugi FP dogodek. Vedno znova sem prijetno presenečena nad Filipovim znanjem. Vsaka stvar, ki jo pove, je uporabna takoj. Komaj čakam na naslednji dogodek, ki se ga bom z veseljem udeležila.’’

Xenia Lakota - Zajič
vodja prodaje pri Toring Turbine d.o.o.

‘’Današnji dogodek je bil super, saj sem na njem dobil veliko novih informacij, ki jih pri svojem poslu lahko takoj uporabim v praksi. FP dogodke bi priporočal vsakemu, saj so vredni slehernega centa. Vsa ta znanja imajo veliko dodano vrednost, saj ti lahko ogromno pomagajo tako pri delu, kot v vsakdanjem življenju.’’

Marko Gaspari
IT Consultant

“Dogodek je super! Filip ima res eno tako pozitivno energijo, ki jo širi na vse ostale ljudi. Navdušena sem nad vsem znanjem, ki ga Filip premore in tako radodarno deli z drugimi. Hkrati sem zelo zadovoljna, da sem razširila svojo poslovno mrežo, saj sem spoznala ogromno novih ljudi, ki imajo podoben mindset, kot jaz.”

Lea Klep
Freelance Web Designer

‘’Dogodek je super. Filip me vedno znova preseneča. Vse je organizirano na profesionalnem nivoju. Res dobiš tisto pravo vrednost – točne določene informacije, ki jih v tistem trenutku rabiš.”

Daniel Jelovič
ustanovitelj @ JD Coaching

‘’Jaz sem navdušena. Navdušena zato, ker se lahko učim od mladih. Zame je Filip res en tak navdih. Najbolj mi je pomembno to, da je izobraževanje zabavno. FP dogodke bi priporočala čisto vsakemu. Ni pomembno, če si star, mlad, ženska ali moški. So za vsakega, ki želi iz sebe narediti več. Na njih dobiš nove ideje in aha momente, ki te bogatijo in s katerimi lahko rasteš.”

Nataša Kogoj
podjetnica in avtorica knjige Vožnja v svobodo

Nisi “ziher”?

Nič hudega! Gre za veliko prelomnico v tvojem poslovanju in predlagamo naslednje…

Če to bereš ob dnevni svetlobi, se lahko o smiselnosti prijave v ta program dejansko pogovoriš s članom FP ekipe, s katerim bosta skupaj ocenila, ali je FP Podjetniški pospeševalnik™ prava rešitev zate.

V tem primeru nas preprosto pokliči na 031 238 935 in z veseljem ti priskočimo na pomoč.

V primeru, da o tej ponudbi razmišljaš ponoči, pa izpolni tale obrazec in v najkrajšem času te bomo poklicali nazaj.

Pogosta vprašanja in odgovori

Vse datume dogodkov najdeš spodaj. V kolikor ti slučajno na kakšnega ne bo uspelo priti, ti bomo v najkrajšem možnem času dostavili HD video in audio posnetek.

  • Sales MasterClass: 19. 9. 2023
  • FP Leadership Meetup: 7.12.2023
  • FP Business Mastery: 14.3.2023
  • VIP dogodek: 7. 6. 2024
  • FP “surprise” event: 4. 5. 2024

Vstopnic za posamezne dogodke se ne da dobiti – lahko si pa zagotoviš “abonma”, s katerim dobiš dostop do vseh dogodkov v tem letu in se ti ni treba sproti prijavljati na vsakega posebej.

Na podlagi feedbacka podjetnikov, partnerjev in strank, ki so se z nami na teh dogodkih družili zadnjih pet let, smo se odločili, da bo redna cena tega abonmaja 1.997 €.

Ker pa prvič po dolgem času odpiramo svoja vrata tudi širši javnosti, smo se odločili, da letos lahko dobiš abonma za le 697 € +DDV.

V primeru, da si želiš plačilo na obroke, pa abonma dobiš za zgolj 3 x 267 € + DDV.

Zelo preprosto! Če so še na voljo, si svoj abonma lahko zagotoviš s klikom na to povezavo.

Vsi dogodki, ki so vključeni v program, so naravnost neverjetni.

Spodaj ti za pokušino pripenjamo kratek povzetek našega VIP letnega dogodka, na katerega se brez povabila sicer na da priti…

Hja… načeloma lahko pišeš na [email protected], a problem je v tem, da bo verjetno med čakanjem na tvoj odgovor tista peščica razpisanih mest že oddanih.

Ravno zato ti svetujem, da v primeru kakršnegakoli vprašanja vseeno s klikom na spodnji rdeči gumb oddaš neobvezujočo prijavo in vprašanje zastaviš v okviru spoznavnega klica, na katerem se bomo nato skupaj odločili, če smo en za drugega pravi FIT.

Brez skrbi, vsak izmed dogodkov bo tudi posnet, tako da si ga lahko (v kolikor v primarnem terminu ne boš imel časa) ogledaš tudi v posnetku.

© 2023 Filip Pesek – Vse pravice pridržane – Splošni pogojiPostani del FP ekipeMedijiAffiliate

Potrebuješ marketinško pomoč? Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje…

"*" indicates required fields

Name*
gdpr*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje za FP IT storitve

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.